بازی جالبی بود , ای کاش گرافیک بازی روش بیشتر کار میشد , در کل میشه بعنوان یه دست گرمی قبل رسیدن NFS Run روش حساب کرد .
Printable View
بازی جالبی بود , ای کاش گرافیک بازی روش بیشتر کار میشد , در کل میشه بعنوان یه دست گرمی قبل رسیدن NFS Run روش حساب کرد .
درود
دوستان من بازیم میپره بیرون :( ... فکر کنم مراحل آخر هستم ... دوستانی که بازی رو تمام نکردن ادامه پست رو نخونن ;)
اونجا هستم که به هوش میاد کامل و camaro قرمزه رو میگیره از دوستش ! میرم سمتِ هدف ، وسط هاش که اون انومه داره میگه this is happening از بازی میپره بیرون ( وین 7 هست ) و فورس کلوز میده !!!!
چکار کنم ؟!
بازی ک گرافیکش بد نی....
ب نظر من ارزش بازی کردن داره...
بیشتر سایتام 8 دادن بش:46:
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
تو اون یکی تاپیک مطرح کنید....(مشکلات نصب و اجرا)نقل قول:
این بازی مشت محکمی است بر دهان GTAبازانی که با ماشین عابرهای بیچاره رو لت و پار میکردند چه زیبا عابرها جاخالی میدن :20:
هندلینگ بازی رو خیلی بد کار کردن:10:
:31:.......نقل قول:
:18:نقل قول:
اگر قرار باشه نقطه ی قوت این بازی رو شناسایی کنن قطعا هندلینگ ماشینهاست:18:
مثله nfs و بعضی بازیه دیگه نیست که با سرعت 380 کیلومتر در ساعت وقتی ترمز میگیری بعد از طی کردی 10 متر ماشین کاملا متوقف بشه:27: یا مثلا با همون سرعت به راحتی بشه ماشین رو کنترل کرد:27:
نقل قول:دقیقا.... این یکی از بهترین هندلینگهای واقعی ماشینها در دنیای بازی هاستنقل قول:
حتی از نسخه 1 این بازی که همین هندلینگ کار دستش داد( یعنی کلی تقدیر شد) تا همین نسخه آخرش
واقعا هندلینگ ماشینهای آمریکایی رو شبیه سازی کامل کردن
نظر خودم
گیم پلی :8.5
'گرافیک:7
صداگزاری :8.5
داستان :9
درکل 8.2
هندلینگ ماشین ها در بازی فوق العادست!