نقل قول:
شخصیتم رو تغییر دادم وقتی نمی تونم توی جمع دعوا کنم گشتم و شخصیتی پیدا کردم که منفرد عمل میکنه مثل Hitman
من تا به حال با هیچ کس دعوا نکردم! حتی خیلی کوچیک! اما شاید خسارت و مشکلاتی واسه بعضی ها ایجاد کرده باشم که تا حد مرگ شاید هم مرگ اونا رو پیش برده! منظورم از تکنیک همینه مهم اینه کم نیاریم چون همین تلقین منفی مدام جلوی پیشرفت رو میگیره
اتفاقا من هم در یه همچنین شرایطی دنبال یه شخصیت می گردم که بهترین شخصیت از نظر من دکستره ولی متاسفانه نمیشه از تکنیک دکستر استفاده کرد ، چون دکستر معمولا طرف مقابل رو می کشه و من هر چند خیلی دلم می خواد بعضی ها رو بکشم ولی نمی تونم.
نقل قول:
اوضاع من بدتره! من از پله هم نمی تونم برم پایین ممکنه دو تا قاطی کنم بخورم زمین!
ولی جالبه که توی شرایط خاصی بعضی روزا مغزم مثل کامپیوتر میشه! به خصوص اگه بخوام مخ کسی رو بزنم زبونم باز میشه تمرکزم بالا میره و خلاصه اون روز میترکونم! همه هم متوجه این موضوع میشن ولی هنوز نتونستم بفهمم چی باعث این اتفاق میشه یعنی واسه یک روز کامل کلا مشکلم درمان میشه
نقطه مقابلش هم وقتیه که قرص سپروهپتادین می خورم
پدرم رو در میاره
منم بعضی اوقات در بعضی شرایط خیلی اجتماعی میشم ولی بعضی اوقاتم کارای پیش پا افتاده برام سخته. از پله بالا پایین رفتن رو هر جور انجام بدی زیاد تو چشم نمیاد ولی اینکه یکی بهت چشمک بزنه و تو چون بلد نیستی سرت رو بیاری پایین سخته.