اين video دومی جديد ديگه؟
Printable View
اين video دومی جديد ديگه؟
سلام؛نقل قول:
آره جدیده
:10:
ممنون مسعود جاننقل قول:
نمیدونم چرا این فیس بوک چند روزیه مارو گرفته اصلا سایتو باز نمی کنه !!!
یو تیوبم که فیلتره مارو ساقط کرده !!!
اگه راه داره جای دیگه آپ کنی ممنون میشم.
سلام؛نقل قول:
ویدیوی اول رو اگر در صفحات قبل بگردید پیدا می کنید. در مورد ویدیوی دوم هم من آپبودش کردم، میتونید با دو کیفیت دانلود کنید. :10:
البته قصد من از ارسال این پست فقط تکمیل پست 147 هست نه چیز دیگه. از آقا مسعود هم تشکر می کنم بابت قرار دادن لینک ویدیو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با کیفیت بالا
فرمت: FLV
اندازه: 78.85 مگابایت
لینک دانلود:
دانلود با کیفیت پایینکد:http://download899.mediafire.com/zhhn6uteyorg/ozeijdyzcwz/FIFA+11+Interview+HD.flv
فرمت: FLV
اندازه: 42.31 مگابایت
لینک دانلود:
:11:کد:http://download951.mediafire.com/pmzmu9r72d0g/uwnxqntywyt/FIFA+11+Interview+SD.flv
اين video جديد gameplay رو هم نشون ميده؟ download کنيم؟
دوستان به نظرتون بهتر نیست که اگه EA بخواد فیفا 11 نسخه PC رو کارنت بزنه ، اصلا برای کامپیوتر نسازه ؟
سلام؛نقل قول:
بیشتر صحبت و از اینجور حرفاس، اگه گیم پلی میخوای اون اولیه رو بگیر.
سلام؛نقل قول:
هنوز چیزی مشخص نیست، اما من میتونم به طور قطع بگم نسخه PC نکست نخواهد شد و دلیلش رو هم چند صفحه پیش گفتم. و اینجا هم نقل قول می کنم:
به علاوه در این ویدیو:نقل قول:
در ضمن در مورد نسخه نکست بازی برای PC من پیش بینی خودم رو می کنم:
من با ذکر دلیل میگم که نسخه PC نکست نخواهد بود. چرا که EA ابتدا ویژگی نسخه های نکسته خودش رو منتشر کرده. یعنی در سایت بازی در بخش ویژگی ها دو آیتم PS3 و XBOX360 فعال هستن، ولی خبری از PC نیست. در ضمن در همین ویدیویی که به توضیح قابلیت های ویژگی Personality + می پردازه می بینید که نوشته:
Gary Paterson
Creative Director FIFA 11 Xbox360/PS3
مشاهده کنید:
پیش بینی من یه تحول عظیم مثل فیفا 09 در نسخه PC هست. البته اگر از حق نگذریم EA برای نگه داشتن هوادارای خودش روی PC تلاش زیادی کرده و دست به نوآوری های خوبی زده.
:11:
الان به نظرت توی فیفا 2009 pc نوآوری وجود داشت!!!!! ea انقد نوآوری میده یهو از دست نره.:18:تو زمانی که بازیها نکست هستن که این تحولات کوچیک نوآوری حساب نمیشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛نقل قول:
اولا که تو فیفا 10 رنگ چمن فسفری شده بود نه 09. دوما وقتی شما سطح رو PC در نظر بگیری تغییرات هر سال نوآوری حساب میشن. مثل اینه که نسخه موبایل فیفا رو با نسخه پی.اس.پی مقایسه کنی، هیچ ربطی به هم ندارن، دو تا پلتفرم مختلف.
آپدیت شد: در ضمن دوستان عزیز وقتی یه جا سوتی میدید دیگه ویرایش نکنید قصد من فقط شوخی بود نه چیز دیگه! :10:
ااا چقد زود دیدی پستمو:31: ولی من
قبله اینکه پستت رو ببینم یادم اومد فیفا 10 فسفری بود:31: سریع ویرایش کردم. خلاصه فیفا 10 و09 نداره همه یه کرباس هستن. خیلی از بازیها تو pc سطحشون بالاتر از کنسول هست مثل dirt2 بقیه بازی ها هم که در یک سطحآ.