خوب وبندوزم یسری امکاناتی داره
میگم اپلم ایرانو گرفته ها
پاییتخت فقط ایفونو ipad بود
Printable View
خوب وبندوزم یسری امکاناتی داره
میگم اپلم ایرانو گرفته ها
پاییتخت فقط ایفونو ipad بود
سلام
عمر باطریش چه قدره
در ضمن من به این دلیل می خواستم روی iPad ویندوز اجرا کنم به خاطر بابیلون و دیکشنریش آخه من برای ترجمه می خواستم با هاش کار کنم
عمر باتریش حدود 9 ساعت هستنقل قول:
در ضمن روی خود سیستم عامل آیپد کامل ترین دیکشنری ها قابل نصب هست دقیقا مثل ایفون
و فکر میکنم که بابیلون نسخه مک هم داره
دوست عزیز ، فقط ایران نیست! اپل دنیا رو گرفته! :27:نقل قول:
خوب از این به بعد میتونید به مناسبتهای گوناگون مثلا valentine ! آیپد شکلاتی کادو بدین ! :sm5:
جناب Stefan Magdalinsk برای کادو تولد خانمش یه ipad 3G خریدند و و اونو با شکلات روکش کرده و بعد در حالت فریز شده ! :sm12: به 6 هزار مایل اونورتر یعنی Cape Town آفریقای جنوبی فرستادن !
دوستان توجه کنن که من فقط آی پد رو میخوام برا ویندوز چون کیفیت آی پد یه چیز دیگست و ضمنا باطریش هم خوب جواب میده اما میخوام ویندوز روش نصب کنم
سوالم اینه که واقعا نمیدونم مثل یه کامپیوتر معمولی ویندوز رو جواب میده یا نه
اگه از دوستان کسی تست کرده یا اینکه اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم که جواب بده
اصلا ارزش داره من برا ویندوز یه آی پد بگیرم ؟
یعنی به اون چیزی که میخوام که یه ویندوز همراه با سخت افزار با کیفیت و طول شارژ باطری میرسم یا نه؟؟؟
لطفا دوستان جواب بدن که خیلی ضروریه
اصلا كار منطقي نيست . شما بهتره كه به تبلت هاي ديگه مثل تبلت اسوس فكر كنيد كه روش ويندوز نصبه .
شما با iOS كار نكرديد اگر كار كنيد به كل قيد ويندوز و مايكروسافت رو مي زنيد.:18:
همین الان به نمیاندگی اپل زنگ زدم سوال کردم میگه اصلا همچین چیزی امکان نداره که روی آی پد ویندوز نصب بشه چون مثل موبایله مثل این میمونه که بخواید روی موبایل، ویندوز 98 نصب کنین وقتی گفتم توی اینترنت خوندم بهم خندید گفت توی اینترنت همه چی مینویسننقل قول:
لطفا دوستان جواب بدن
کی اشتباه میکنه نمایندگی اپل یا شما دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!
نقل قول:
ميشه بدونم شما چه نرم افزارهايي استفاده مي كنيد ؟؟
دیکشنری آریان پورنقل قول:
ميشه بدونم شما چه نرم افزارهايي استفاده مي كنيد ؟؟
یک سری نرم افزار عربی مثلا رائد 2
همین الان به نمیاندگی اپل زنگ زدم سوال کردم میگه اصلا همچین چیزی امکان نداره که روی آی پد ویندوز نصب بشه چون مثل موبایله مثل این میمونه که بخواید روی موبایل، ویندوز 98 نصب کنین وقتی گفتم توی اینترنت خوندم بهم خندید گفت توی اینترنت همه چی مینویسن
لطفا دوستان جواب بدن
کی اشتباه میکنه نمایندگی اپل یا شما دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!