-علاوه بر تفاوت در قيمت در بقيه موارد هم خيلي متفاوت هستندنقل قول:
-c7000 گزينه خيلي بهتري هست
-علاوه بر تفاوت در قيمت در بقيه موارد هم خيلي متفاوت هستندنقل قول:
-c7000 گزينه خيلي بهتري هست
سلام
تلويزيون سامسونگ مدل 46C8000 كه در بانه وجود دارد آيا با مدل 46C8000xr كه در نمايندگي است فرقي دارد چون اختلاف 1.15 ميليون است؟
-نه علت اين اين اختلاف مربوط ميشه به گارانتي داشتن وگارانتي نداشتننقل قول:
سلام و ممنون از جوابتون
و يه سوال از بين 40C7000 و 42V20 و 40ٍEX700 به نظر شما كدام انتخاب بهتري است؟
-خواهش ميكنم عزيزنقل قول:
-والا خيلي متفاوت هست گزينه هاتون يكي 3d يكي led تنها ويكي پلاسما
-اگر انتخابتون پلاماست v20 ميتونه بهترين ومعقول ترين گزينه باشه با توجه به قيمتش
-اگر انتخابتون غير پلاسماست c7000 ميتونه گزينه اپديت تر وبهتري باشه با توجه به 3d بودن
-بايد اول با سليقه خودتون كنار بياين بعد راحت متونيد انتخاب كنيد از بين مدل وبرند مورد علاقه خودتون
ویرایش شد.
سلام
من تقریبا دو سال پیش یه پلاسمای پایونیر گرفتم و خیلی ازش راضیم البته خب هزینه زیادی هم داشت برام
حالا میخوام با مبلغی حدود 2 میلیون یه دستگاه خوب بگیرم.
نظر شما در مورد پلاسمای پاناسونیک چیه؟ پلاسمای پانا رو بگیرم بهتره یا lcd سامسونگ c650 ؟؟
البته من بیشتر فیلمهای فول اچ دی میخوام باهاش ببینم!
ممنون
-درود بر پايونييرنقل قول:
-والا شما كه پلاسما داشتين ميتونيد به v20 فكر كنيد موجود هست توي بازار از نزديك ببينيد
يكي از بهترين كار هاي پنا هست
-در عين حال c650 هم گزينه خيلي خوبيه
سلامنقل قول:
منم دقیقا بین همین دو تا مدل موندم! ولی هنوز تصویر هیچکدوم رو ندیدم
حدود 3 سال پیش تصویر پلاسمای پانا رو با lcd سونی مقایسه میکردم ( خودم لوازم خونگی داشتم ) تصویر سونی در شرایط محیط نورانی بهتر بود ولی پانا در محیط روشن کمی بور و کدر به نظر میومد اما در محیط تاریک واقعا تصویر خوبی داشت و بسیار شفاف بود.
همین دلیل باعث شده بین c650 و v20 مردد بمونم
نمیدونم الان هم پانا اینطوری هست یا نه؟
کلن پلاسما کدر تره، ولی رنگاش به نظر طبیعی تره و بلور شدن نداره، البته بستگی به نور محیط استفاده داره، منم ممکنه پلاسما بگیرم.