رتبهم 4876 شده. من فقط دو هفته مونده به کنکور درس خوندم (خوبه دیگه؟). دانشگاههای سراسری رو هم قبول میشدم (فکر نکنید تنبلیم ها!). ولی پدر و مادر گفتن که شهر دیگه نمیذاریم بری. من هم موافق نبودم. برای همین شهر خودمو انتخاب کردم.
اگر میخواستم با مدرک لیسانسم کار کنم، حتماً میرفتم یه دانشگاه خوب. ولی من که میخوام ادامه بدم و هدفم هم تا دکترا هست، نیازی نمیبینم که برم جای دیگه. باور کنید اصلاً دانشگاهش مهم نیست. مهم
خود آدمه که بخونه.
وقتی مدرک کارشناسی ارشدم رو از یه دانشگاه خوب گرفتم، ازم نمیپرسن: مدرک کارشناسیتو از کجا گرفتی؟
کارنامهی سراسریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست دانشگاههایی که نرم افزار سازمان سنجش برام در نظر گرفته بود. شبانه و روزانهی مشهد، تبریز، یزد و کرمان رو راحت قبول میشدم:
کد:
http://www.mediafire.com/?dw186zdfic186a2
و لیست انتخاب رشتهم:
1 5983 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران
2 6000 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
3 6009 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه علامه طباطبايي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
4 5960 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه الزهرا/س /تهران || (روزانه) || تهران - تهران
5 6255 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه پيام نورهرمزگان -مركزبندرعباس || (پيام نور) || هرمزگان - بندرعباس
6 6068 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه علامه طباطبايي -تهران || (شبانه) || تهران - تهران
7 6042 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه الزهرا/س /تهران || (شبانه) || تهران - تهران