نقل قول:
اول می گفتین تنوع دشمن کمه و بازی یکنواخته....... حالا coop آسون شد؟؟
اینکه از این 15 نوع فقط 4 نوعش قابل استفادس دیگه نظر شماس........ .این بازی از لحاظ اسلحه در وضعیت کاملا بالانسی قرار داره....... و همه اسلحه ها ارزش بالایی واسه استفاده دارن ....چون اکثرشون finisher مخصوص به خودشون رو دارن ........
البته شاید در قسمت داستانی گفته شما درست باشه چون تو قسمت داستانی اکثر بازیها با تکیه بر چند اسلحه جلو میره و این مختص گیرز نیس...... .تو همین killzone2 مگه از چند نوع اسلحه به وفور استفاده میشه؟یا halo ?
یا همین mw با اینکه چون شبیه ساز بالطبع تعداد اسلحه هاش زیاد ولی باز خیلی ها با بعضی اسلحه های خاص راحت هستن ........ .
در قسمت مولتی پلیر این تعداد اسلحه و کلا گیم پلی به بوته آزمایش گذاشته میشه که انصافا گیرز در این زمینه کمبودی نداره ...در تمامی نقدها هم ایرادی به کم بودن یا بی ارزش بودن سلاحها گرفته نشده.....(کافیه فقط تو wave 30 بین اون همه غول گیر کرده باشی اونوقت که فقط 3 تا شلیک مگنوم میتونه اون غول رو هدشات کنه معنی تنوع رو می فهمید......)
در مورد coop که دیگه طبیعیه برادر من بازی آسون میشه......رو coop باید بازی رو بذاری رو hardcore نه نرمال......این دیگه تقصیر شرکت سازنده نیس...(شما special ops بازی mw رو تکی بازی کن بعد دو نفره و یا resident evil5 رو .....می بینی که بازی چقدر آسون میشه این مشخصه دیگه)
تازه شماره 3 coop چهار نفرس .....پس بازی دیگه خیلی مزخرفتر خواهد شد نه؟؟؟چون تو درجات نرمال یا پایین وقتی چهار نفره بازی کنی به مراتب آسون تر خواهد بود....... .
راستی بخش داستانی با این همه تنوع تو کدم بازی دیدین......؟؟
ایرادایی که میگین تو هیچ نقدی ذکر نشده و کلا برای اولین بار میشنوم من........البته نظرتون محترمه.... .
نقل قول:
البرز واقعا گرافیک خیلی از لحاظ بصری پیشرفت کرده مخصوصا نورپردازی ....البته نورپردازی گیرز همیشه خیلی خب بوده..ولی دیگه نه در این حد........
اگه بتونن با اختصاصی کردن سرور این بازی مشکلات قسمت مولتی رو هم حل کنن دیگه واقعا نمیشه جلوی سلطنت این بازی رو گرفت.......
نزدیک به 2 سال که از اومدن شماره 2 این بازی گذشته ولی هنوزم که هنوز من حداقل هفته ای چند ساعت بازیش می کنم.....واقعا بی نظیره