دوست عزیز یعنی نمیتونی از dlna استفاده کنی؟:18:نقل قول:
شما فقط کافی که یه کابل lan به پشت تلویزیون بزنی و از طریق اینترنت wireless به قسمت dlna گوشی بری و تصویر رو روی صفحه بندازی
من که همیشه این کارو میکنم
در ضمن گوشیتو عشقه:31:
دوست عزیز یعنی نمیتونی از dlna استفاده کنی؟:18:نقل قول:
شما فقط کافی که یه کابل lan به پشت تلویزیون بزنی و از طریق اینترنت wireless به قسمت dlna گوشی بری و تصویر رو روی صفحه بندازی
من که همیشه این کارو میکنم
در ضمن گوشیتو عشقه:31:
خوب اولین پریویو فارسی هم بیرون امد به لطف writeage ...
2 تا فیلم هم داره :11:نقل قول:
کد:http://www.writeage.com/samsung_i9000_galaxy_s_mobile_preview.html
حقیقت من که یک دل نه صد دل عاشق این گوشی شدم:40:
خداییش این فن هایه سونی اریکسون خیلی باحالن حالا که عرضه ندارن یه گوشه با این امکانات بدن (همین بلوتوث نسخه 3 و صفحه نمایش super amoled کافیه براشون) اومدن و به سبک طراحیو و نبود فلش و... گیر میدن :31:
خداییش من که از همین سبک طراحیش خوشم اومده و مثلا از طراحی s8500 زیاد خوشم نیومد :41:
ختم کلام اینکه آقا اینهمه گوشی تو بازار هست ، کسی مجبور نکرده بیای اینو بخری؟؟؟:31:
کی ریلیز میشه این گوشی؟
نقل قول:
منم از طراحیش خوشم اومد و مثل شما با طراحی این گوشی بیشتر از s8500 حال کردم به نظرم s8500 خیلی خیلی بیشتر مناسب خانمها هستش ... البته نه اینکه برای اقایون بد باشه یا نیاد ولی ابهت اینو نداره...
کمتر از 1 ماه دیگه عرضه میشه
هی زمان عرضه کم میشه!!!
جدی کمتر از ماه دیگه عرضه میشه؟
به همه جا یا کمتر از 1ماه دیگه میاد ایران و زودتر از اون کشورهای دیگه میره؟
نقل قول:
اره زمان عرضه عوض شد !
دیگه به همه جا .. یکی از سایتهای عربی گفته 31 می اونجاست و داره پیش فروش میکنه به قیمت نزدیک به 700 با پول ما که بیاد ایران یه چیز ینزدیک 750 تا 800 برای ورود حدس میزنم باشه ... شایدم کمتر .. قیمت این گوشی اصلا حسابی روش نیست و تا نیاد نمیشه گفت . از یه طرف امکانات بسیار زیاده که نمیشه تقریبی گفت از یه طرف یه سایت با قیمت پایین میفروشه از یه طرف gsm arena میزنه 600 یورو ..
با وجود گوشی های سونی X10 و HTC desire و.................. که همگی رقیبی برای این گوشی هستند.
نباید توقع قیمت بالا را از این گوشی داشت ، فکر کنم رقابت خوبی بین این ها باشه.
قیمت X10 چند ماه دیگه میاد زیر 600 تومان ! (الان حدود 680 )
پس اگر قرار باشه که این گوشی مثلا 750 تومان باشه و مدل سونی و اچ تی سی زیر 600 تومان باشه ، فروش خوبی نخواهد داشت !
پس از این گوشی هم میشه انتظار قیمت زیر 600 تومان را ، بعد از گذشت مدتی از عرضه داشت.
دوست عزیز قصد کل کل ندارم و اصلا اهلشم نیستم اما خدایی اون گوشیایی که اسمشون رو بردی چه برتری ای نسبت به این گوشی دارن، از لحاظ امکانات مساوی هم نیستن پس اگه 800 تومن هم باشه ارزششو داره چون یه سرو گردن بالاتر از اون دو گوشیه!!!!! در ضمن اگه این مدل، های اند سامسونگ نباشه اما یکی از پیشرفته ترین گوشیهایه امساله:31:نقل قول:
اگه اون قیمت بده که دیگه هیچکی نمیره اون دو گوشی رو بخره:27:
هر چند من که برایه ورودش لحظه شماری میکنم و دعا میکنم پیش بینی شما درست باشه و قیمتش زیاد بالا نباشه:10:
یه سوال این dlna به چه دردی میخوره؟؟
به درد این میخوره که بشه باهاش ویدیوهای اچ دی رو با بالاترین کیفیت روی تلویزین مشاهده کرد....نقل قول:
x10 و این گوشی خیلی به هم شباهت دارن از لحاظ امکانات اگه نمایشگر این بهتره اونم دوربین 8 داره... و ...نقل قول:
دوست عزیز قصد کل کل ندارم و اصلا اهلشم نیستم اما خدایی اون گوشیایی که اسمشون رو بردی چه برتری ای نسبت به این گوشی دارن، از لحاظ امکانات مساوی هم نیستن پس اگه 800 تومن هم باشه ارزششو داره چون یه سرو گردن بالاتر از اون دو گوشیه!!!!!
این بحثهای شما تاپیک رو به کل کل میکشونه...
اگه شما از چیزی خوشتون میاد لازم نیست بقیه رو به هیچ بگیرید... (اینو واسه همه گفتم)
ممنون