کی میگه ناپسنده اگر همه فقط آتش روشن کنند و انواع و اقسام نارنجکها و ترقه های چینی رو نزنند هیچکس جرات نمیکنه بگه این رسم ناپسنده.نقل قول:
Printable View
کی میگه ناپسنده اگر همه فقط آتش روشن کنند و انواع و اقسام نارنجکها و ترقه های چینی رو نزنند هیچکس جرات نمیکنه بگه این رسم ناپسنده.نقل قول:
منم نگفتمنقل قول:
کی میگه ناپسنده
ولی شما اگه برید یه حایی - می خواید یه چیزی بخرید مردم همونجا بگن بده ، نخر - می خری؟!
منم می دونم ناپسند نیست
ولی در مورد بحث هایی که امروز در مورد میشه می گم
اول باید فرهنگشو ساخت - بعد معرفیش کرد - اگه فکر می کنید فرهنگش هیچ وقت جا نمیوفته
بهتره اصلا معرفی نشه
البته این نظر منه
پیروز باشید
پس چرا هیچ خبری نشد؟
برای عید چی؟ برنامه ای نیست؟
برای عید خودشون میذارن. بچه های خوبین!نقل قول:
می دونید چرا نذاشتن؟
گفتن مردمی که خودشون نمی دونن رسمشون چیه و به جای روشن کردن آتیش و پریدن از روش، با ترقه همدیگه رو لت و پار می کنن و حتی تاریخ جشنشونو رو هم نمی دونن، ما بیایم براشون لوگوی Google رو عوض کنیم؟! :31:
دقیقا........نقل قول:
تا جایی که من یادم تا بوده چهارشنبه سوری یه روز خشونت بار و وحشی گری بوده .
هیچ خواسیتی هم از این رسم ملی ندیدم بجز شل و پل شدن دختر و پسرهای مردم تو خیابون.
حالا فقط یک لحظه فکر کنید :
گوگل آمد درخواست ما رو اجرا کرد به نظر شما چه لوگویی برای یه همچین روزی درست می کرد؟
تنها چیزی که می تونست برای یه همچین روزی انتخواب کنه ، عکس مواد منفجره و ... و کاریکاتوره یه ادم که چشاش از جا درامده و اویزون شده.
پس همون بهتر که لگوشو عوض نکردو مردمه کشورای دیگرو با فرهنگ ما آشنا نکرد.
در کل عید نوروز خیلی مهمتر وبهتر از چهار شنبه سوری ، حد اقل می تونست تقویم ما رو که از تقویم میلادی خیلی دقیق ترو به باقی جهان معرفی کنه، هرچی باشه تقویم ما خیلی ویژگی ها داره که تقویم میلادی نداره یکیش شروعش از اول بهاره.
بله، درسته. تا جایی که شما یادتون بوده. اما زمانهایی که شما یادتون نبوده، این رسم این طوری وحشیانه برگزار نمی شده. کمترین خاصیت آن هم این بوده که تمامی اهالی محله یک جا جمع می شدند آن هم چند روز مانده به آغاز سال جدید! من که وقتی به این رسم فکر می کنم، به ایرانی بودنم افتخار می کنم و وقتی به این فکر می کنم که رسم به این زیبایی که همه ی ملل جهان، عاشقش هستند و به این رسم ما غبطه می خورند، طور دیگه ای برگزار میشه، تقریباً دیوونه می شم.نقل قول:
همین چشم بادومی های چینی رو در نظر بگیرید، n نوع جشن دارند، همشون هم از دو سه هزار سال پیش شروع شده و الآن هم به همون شکل دو سه هزار سال پیش برگزار میشه. ولی ما چی؟ امسال ترقه، سال بعد T.N.T ، سال بعدش RPG، سال بعد موشک زمین به هوا، سال بعد هوا به زمین، سال بعد فسفر سفید، سال بعد بمب اتمی، سال بعد بمب هیدروژنی و ...
یا اسپانیا که به کشور هزار جشن معروفه، این همه جشن دارند و با گذشت زمان و پیشرفت، هیچی از رسمشون تغییر نکرده و همه رو عین اولین جشن برگزار می کنن. مثلاً شما کسی رو دیدید که با ماشین، گاوبازی کنه؟!
همه ی دنیا، به رسم هاشون علاقه دارند و تغییر دادن یا انجام ندادنشو، خیانت به نیاکان و ملتشون می دونن. حالا فکر کنید اگه این رسم، متعلق به اسپانیا بود، چه بازتابی توی سطح جهانی داشت. همه ی مجلات سرتاسر دنیا، از این مراسم عکس می گرفتند و به مردمشون معرفی می کردن، چرا؟ چون در واقع برای دولت و ملت صاحب جشن پاچه خواری می کردند تا روابط سیاسی-اقتصادی شونو ارتقا بدن. ولی ما چی؟ ما که حتی برای رسم خودمون احترام قائل نیستیم و هر جوری دلمون خواست برگزارش می کنیم و هر سال یه جوری تغییرش می دیم، انتظار داریم تو سطح جهان معرفی بشه؟!
در ضمن لوگوهای بسیاری می تونستند بذارن که نشان دهنده ی آتش و آتش بازی باشه. مثلاً اینو ببینید:
البته در نمونه بالا، اگر پرچم ایران از داخل لوگو رد نشده بود، احتمال اینکه از این لوگو استفاده کنند، زیاد بود.
موفق باشید. :40:
چی عجب یه چارتا پست معقولانه تو این تاپیک دیدم که بعضی ها تعصب های کاملا افراطی رو کنار گذاشتن و واقعیت رو بیان میکنند.
هیچ کس از جشن و پایکوبی بدش نمیاد حداقل تو ایران کسی بدش نمیاد. ولی وحشی بازی همه بدشون میاد.
ما یه سال رو با هزار بدبختی رد میکنیم و معمولا هم برای اکثر افراد نه هیجانی در طی سال وجود داره و هیچ چیز دیگه ای و اگر یه چنین جشنهایی باشه خوب برای ما لذت بخش هست.
اما به گند کشیده شده.
کاملا تایید میشهنقل قول:
و یه سوال دیگه:
تا روز عید مشخص نیست که چه لوگویی قراره بزارن؟