فهميدم اما جچوري پيام بدم
نمي شه اسم اكانتم اينجا بگم دعوت كني؟
Dankyi
لول
25
من اددت كردم اگه ميشه بگو بعد چه كنم بعد ادد كردن تو بازي....
Printable View
فهميدم اما جچوري پيام بدم
نمي شه اسم اكانتم اينجا بگم دعوت كني؟
Dankyi
لول
25
من اددت كردم اگه ميشه بگو بعد چه كنم بعد ادد كردن تو بازي....
آقا راستي من بيكارم از ساعت 11 تا 2 شب بازي ميكنم راهنمايي كنيد آقا تو لول 40 آدم چقدر حقوق ميگيره؟
آقا كسي نيست منم ميام تيم ملي!!!هيچ كس آن نميشه؟
چه جوري اسكيل بخرم؟يه توضيح كامل بديد.
انگار كسي نيست:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
آقا فقط بگيد بعد ادد كردن چجوري بايد پيام داد تا بري تيم ملي
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
مپ رو بيار از زير دو تا ورزشگاه ميبيني برو به سمت بالايي بعد تو زمين چمن يك سري آدم وايساده كه يه شكلي هم بالا سرشونه رو آدم كليك كن بعد اسكيل رو بخر:46:نقل قول:
سلام.نقل قول:
چه جوري اسكيل بخرم؟يه توضيح كامل بديد.
محسن تویی؟:31:
دوسته بالای توضیح داد.
-----------------------
دوسته عزیز مثلا:نقل قول:
انگار كسي نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا فقط بگيد بعد ادد كردن چجوري بايد پيام داد تا بري تيم ملي
من(vampyre) رو ادد میکنی.و زمانی که دیدی آنلاینم بهم تو بازی پیام میدی
اینجوری:
از اون جای چت سمت چپ میری توی قسمت pirvate و اونجا تایپ میکنی tell vampyre/ و بعدش دیگه میتونی با من صحبت کنی.بعد من هم تو رو به تیم ملی دعوت میکنم.
اگه یوزر xfire داری بده تا اگه به مشکل برخوردی راحتتر راهنماییت کنم.
محسن كيه؟من اميرم.
ببينم سرور پله بهتره يا اون يكي؟
سلام.
ببخشید امیر جان با یکی دیگه اشتباه گرفتم.
سرور پله شلوغ تره و من هم اونجام.ولی کرایوف خیلی خلوته.
سلام به همه.خوبه زياد داريم ميشيم
به زودي تيم ملي رو به صورت بهتر ميسازم.از دوباره invite ميدم