دوست عزیز قدرت سی پی یو ربطی به گرافیک ندره...! سونی با این گرافیک تو زمینه گیم حرفی واسه گفتن نداره...
گرافیک بالا فقط ASUS N71JQ سی پی یوشم چیزی از سونی کم نذاره...core i7 720q هستش با 6mb cash...که تفاوت محسوسی با 820q سونی نداره.
Printable View
دوست عزیز قدرت سی پی یو ربطی به گرافیک ندره...! سونی با این گرافیک تو زمینه گیم حرفی واسه گفتن نداره...
گرافیک بالا فقط ASUS N71JQ سی پی یوشم چیزی از سونی کم نذاره...core i7 720q هستش با 6mb cash...که تفاوت محسوسی با 820q سونی نداره.
سلامنقل قول:
من f11ggx/b دارم.
تا اونجایی که من اطلاع دارم intel سه نوع core i7 داره.
i7 620qm with 4Mcash
i7 720qm with 6Mcash
i7 820qm with 8Mcash
من خودم با یه نرم افزار چک کردم و 8M رو تایید کرد.
من لپ تاپی نیاز دارم که قدرت محاسباتی اون برام مهم است، و برای بازی نمی خواهم ولی کارت گرافیکش برای کار با فتوشاپ و فلش و ... مناسب باشه.
موارد زیر برام مهم است:
cpu نوع core i7
رم حداقل 4 گیگ
کش 6
مانیتور 16
در طول روز بتوانم مدت طولانی از اون استفاده کنم، همچنین شارژ زیاد نگه داشته باشه.
با تشکر
هم 4 هسته اي باشه و مانيتورش 16 هم شارژ نگه داره؟!؟!
نمي شه همه با هم كه!
نقل قول:
F SERIES F11GGX/B 3.06
Processor: Intel® Core™ i7 M 8Mb
Processor Speed : 3.06GHz
Memory Size :4096MB
Display Size : 16.4″
Graphics Memory : 512MB up to 2263MB
Hard Drive Size : 500+ GB ( SATA )
این مدل سونی بهترین CPU موجود کل لپ تاپ های سوتی رو داره
برای پردازش مدل خوبی هست .نقل قول:
ولی شارژ نگه داشتن رو روش خیلی حساب نکنید .
در ضمن به نظر من F115FM مناسب تره .
چون هم صفحه نمایش بهترو کارت گرافیک بهتری داره .
6 گیگ رم داره .
ولی سی پی یو از این پایین تره در حد 11.2 گیگاهرتز قدرت البته با کش 6 که اگر که کش براتون مهمه باید 8 بگیرید .
این 820QM هم حداکثر 12.24 گیگاهرتز قدرت داره که خیلی با 720 سری F115 تفاوت نداره اما توی کش تفاوت دارند و محسوس هم هست .
موفق باشید .
نقل قول:
داداشم من خودم 115 رو دارم اما در مقابل ggx خیلی ضعیف تر از اون چیزیه که شما در مغازه ها یا در سایت های مختلف می خونید
6 گیگ 115 اصلا به چشم نمیاد
اما فدرت CPU چیزی هست که در پردازش خیلی نقش داره
ایشونم که بازی نمی خواهند انجام بدند که 330 بگیرند اگرچه 330 همچین چیزه قوی نیست
نهایت پردازش 115 2.8 هست درحالی که ggx 3.6 اونم با کش 8 رو داره
جناب saman3230 و x-lichking بسیار ممنون از راهنماییتون.
من لپ تاپی نیاز دارم تا زمان های طولانی از روز را با آن برنامه نویسی کنم و سرعت پردازش هم خیلی خوب باشه تا به سرعت نتیجه ی اجرای کد ها و همچنین پردازش نرم افزار های سنگینی چون ویژوال استودیو و ... را مشاهده کنم.
یه نکته ی مهم یادم رفت و اینکه حدود 1,400 می توان هزینه کنم.
البته لپ تاپ رو برای حدود 3 ماه دیگه می خواهم.
ممنون از مشاوره ی خوبتون
نقل قول:
یکمی سخت شد البته اینم بگم که تا سه ماه دیگه قیمت های خیلی متغیر میشه
اما اگر با این هزینه می خواهید لپ تاپی رو انتخاب کنید پیشنهادم به شما اینکه سراغ سری جدید لپ تاپ ایسوس و یا دل 1558 که اونم فوق العاده قوی و کار آمده (و باطری 9 سلولی روش عرضه میشه) بروید
حق با شماست .نقل قول:
ولی یه جا دارید اشتباه می کنید .
حداکثر بوست 820 دقیقا 3.06 هست و نه 3.6 .
اگر که 3.6 بود واقعا چیز خوفی میشد ولی حیف که 3.06 هست .
البته از کش 8 مگ نمیشه گذشت .
موفق باشید .