ولی خیلی ها اعتقاد دارن slcd از amoled بهتره.!
ولی خیلی ها اعتقاد دارن slcd از amoled بهتره.!
100 درصد بهتره...نقل قول:
کی گفته amoled از slcd بهتره؟!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
الان چند قیمته ؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه این قضیه 120 مگابایت فضا برا نصب برنامه بر طرف شد ؟؟؟
برنامه و بازیهای آندروید مگه مثله ایفون حجمشون نیست ؟؟؟(خوب تو 120 مگابایت که یک بازی هم نصب نمیشه )
یه سوال دیگه اینکه آندروید مثل ios میشه برنامه هاشو از کامپیوتر روی گوشه نصب کرد ؟(برنامه ای مثل آیتونز داره ؟؟)
:11: با تشکر
بعله!نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه این قضیه 120 مگابایت فضا برا نصب برنامه بر طرف شد ؟؟؟
کی گفته این 120 مگ رو؟! اون برا نسخه های قدیمی تر بودش....و برای برخی گوشی ها....که با یه برنامه تغییر میکرد!!این مسئله اصلا جای نگرانی نداره مطمئن باش!!نقل قول:
برنامه و بازیهای آندروید مگه مثله ایفون حجمشون نیست ؟؟؟(خوب تو 120 مگابایت که یک بازی هم نصب نمیشه )
بعله!!نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه آندروید مثل ios میشه برنامه هاشو از کامپیوتر روی گوشه نصب کرد ؟(برنامه ای مثل آیتونز داره ؟؟)
این گوشی برنامه gps روش داره یا باید نصب بشه؟
همراه خودش هست یه برنامه ی خفن!! ولی خودت هم میتونی روش نصب بکنی....برنامه هایی که از جی پی اس استفاده میکنن خیلی زیادن!نقل قول:
این گوشی برنامه gps روش داره یا باید نصب بشه؟
من فردا میخوام برم بگیرم.کجا رو پیشنهاد میکنید؟بازار بزرگ موبایل یا علاالدین؟
اگه فروشنده گفت فلان برنامه یا بهمان برنامه رو نصب کنم و خواست پول اضافه بگیره قبول کنم یا نه؟آخه دیدم بعضی فروشنده ها مثلا میگن این گوشی رو باید آنلاک کنم یا اگه فلان برنامه رو نصب نکنی گوشی از کار میفته و کلا از این صحبتا...
موقع خرید چی رو باید چک کنم و تست کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
پایتخت....نقل قول:
من فردا میخوام برم بگیرم.کجا رو پیشنهاد میکنید؟بازار بزرگ موبایل یا علاالدین؟
تحت هیچ شرایطی قبول نکنید!!برنامه ها و تمام چیزایی که لازمه،به راحتی در اینترنت پیدا میشن!نقل قول:
اگه فروشنده گفت فلان برنامه یا بهمان برنامه رو نصب کنم و خواست پول اضافه بگیره قبول کنم یا نه؟آخه دیدم بعضی فروشنده ها مثلا میگن این گوشی رو باید آنلاک کنم یا اگه فلان برنامه رو نصب نکنی گوشی از کار میفته و کلا از این صحبتا...
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه...نقل قول:
موقع خرید چی رو باید چک کنم و تست کنم؟
فقط نو بودن گوشی رو چک کنید!(مثلا یه کاور کوچیک روی باطری! که نوشن میده ازش استفاده نشده!!)
بعدشم تست های معمولی تاچ و جی پی اس و اینا که مطمئن بشید همه کار میده...
سلام
من هم به جمع desire دارها پیوستم.امروز یدونه خریدم.
492 تومن بدون گارانتی.طبقه آخر علاالدین.
وقتي گوشي رو روشن ميكنم مينويسه limited device .يعني چي؟مشكل از چيه؟