دوست مننقل قول:
نظر یک سایت کاملا نامعتبر دلیل بر بدی یک مانیتور نیست.
توصیه میکنم چند مدل مانیتور این برند رو از نزدیک ببینید و بعدش نظرتون رو بگید.
موفق باشید:11:
Printable View
دوست مننقل قول:
نظر یک سایت کاملا نامعتبر دلیل بر بدی یک مانیتور نیست.
توصیه میکنم چند مدل مانیتور این برند رو از نزدیک ببینید و بعدش نظرتون رو بگید.
موفق باشید:11:
منم موافقم .نقل قول:
مانیتور خوبیه (نمیگم عالیه ) ولی نکته بد خاصی هم نداره (مشکل پایه هم توضیح دادم خیلی راحت حل میشه) ولی مشکل زاویه دید از پایین خیلی افتضاحه و حل بشو نیست
دوستان میشه یه لوکال دیمینگ خوب تا 500 تومن بهم معرفی کنید ؟
23 اینچ ..
مرسی
براساس تحلیل موثق و معتبر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هر ساله 100 برند برتر دنیا و به عبارتی 100 کمپانی تولید کننده بزرگ جهان را بر اساس فاکتورهای بسیار دقیق طبقه بندی می نماید در سال 2010 کمپانی سامسونگ بادو پله صعود نسبت به سال 2008 در رده نوزدهم جهان قرار گرفت . نکته حائز اهمیت اینست که سامسونگ دارای بالاترین رتبه بین کلیه شرکت های رقیب در این طبقه بندی می باشد. چرا که کمپانی سونی بعد از سامسونگ در رده سی وچهارم جهان قرار دارد. ضمناً در بین این 100 شرکت بزرگ اثری از برندهای دیگر تولید کننده لوازم صوتی و تصویری مانند LG ، مارکهای دیگر وجود ندارد. مطالعه سایت مذکورکمک شایان توجهی به شما درانتخاب صحیح برند مورد نظرتان خواهد نمود
تنها تاییدونظرچنین سایت معتبروبین المللی کافیست تاباورکنیم سامسونگ بااختلاف فاحش ازکلیه رقباپیش افتاده است.
سلام خدمت دوستان من یه مانیتور 22 اینچ میخوام که وروردی hdmi داشته باشه میخوام دستگاه hdmediaplayer بهش وصل کنم برای دیدن فیلم و سریال کیس هم ندارم اما باند دارم حالا اگه میشه مانیتوری معرفی کنید که خروجی صدا ویا اسپیکر داشته باشه و کنترل از راه دور هم باشه در حد بودجه 500 تومان یا کمی بیشتر ممنون از پاسختون
E2391VR LG ایا این مدل خوبه؟ خروجی صدا یا اسپیکر داخلی داره؟
لطفا تاپيک جدا بزنين.نقل قول:
حالا نمیشه یه راهنمایی کوچیک کنید تا 700 تومان هم میتونم بدم کارم فوریه ممنون