-
به خاطر این گفتم چون آموزش شماره 24 تکمیل کننده آموزش شماره 23 هست
در آموزش شماره 24 شما با تکنیکی به نام fresh Icon آشنا میشوید توسط این تکنیک شما میتوانید آیکون های زیبایی طراحی کنید همچنین میتوانید لوگو و بنر های زیبایی برای سایت خود طراحی کنید .
چیزی که در این قسمت و قسمت قبلی آموختید دادن جلوه های زیبا به شکل هایی است که در فوتوشاپ میسازید امیدوارم این نکته که در این دو آموزش وجود داشت را فهمیده باشید و خوشحال میشم اگه کسی این نکته ای را که یاد گرفته بگه تا ببینم چقدر دوستان به این نکته ها اهمیت میدن در هر یک از این 24 قسمتی که تا حالا به شما دوستان یاد دادم نکته ای وجود داره یکی از دوستان گفته بودن این آموزش ها فقط یک چیز به ما یاد میده که این اصلا درست نیست مثلا آموزش شماره 23 . اگه این آموزش رو خوب یاد گرفته باشید میتوانید شکل های دیگری مثل شکل زیر بسازید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب زیاد حرف زدم میریم سراغ آموزش شماره 24 :
-
-
ايوللللللللللللللل چه رو دور افتادي شما اقاي رامين احمدي
ببينيد اين نمونه ي اموزش 23
خداييش خيلي باحال بود
فقط رنگشو عوض كردم خيلي جوات شد :tongue:
برم بشينم 24 رو تمرين كنم
فكر كنم درس بي درس :)
-
خوبه اما اگه سایزشو کوچک تر میگرفتید قشنگتر میشد .
بزودی آخرین آموزش این تاپیک را خواهم گذاشت و از P30world خداحافظی خواهم کرد .
-
سلام
اين تاپيك بيش از 3700 بار بازديد كننده داشته كه فكر كنم بايد راضي كننده باشد. ضمن اينكه بايد توجه كنيد كه بخش فتوشاپ علاقه مندان خاص خودش را دارد و مانند ساير بخشها افراد زيادي به آن مراجعه نمي كنند. اميدوارم به كار خودتان ادامه بدهيد. ضمناً همانگونه كه در اوايل تاپيك بحث شد در صورتي كه ميخواهيد مراجعين كم نشوند مي توانيد براي هر آموزش يك تاپيك مجزا ايجاد كنيد.
موفق باشيد.
-
در واقع همین کار را هم خواهم کرد و شاید هر آموزش را به صورت جداگانه در یک تاپیک قرار دهم
-
-
سلام رامین جان :)
خسته نباشید
من تازه این تاپیکو کشف کردم ، خیلی خیلی آموزشهای جالبی گذاشتین
واقعا جای تشکر داره
انشالله دعای خیر کسانیکه از این آموزشها استفاده میکنن خیلی جاها بدردتون خواهد خورد
بسیار سپاسگزارم و از طرف همه ممنون از شما بخاطر وقتی که برای آموزش میذارین
منتظر آموزشهای بعدی شما هستیم.
با سپاس فراوان
-
من کلی استفاده کردم از اولین پست تا اخرین.مرسی اقا رامین
-
سلام
دوستان قسمت 25 آماده شده و بزودی آپلود خواهم کرد ! ( به احتمال زیاد امشب یا فردا )
از تمام دوستانی که از این آموزش ها حمایت میکنند ممنونم و امیدوارم تونسته باشم یک کار کوچیکی برای شما عزیزان انجام داده باشم