طبیعتا وقتی چیزی رو از جایی نقل قول نکردم یعنی هر چی که گفتم نظر شخصیه و فکر نمی کنم لازم باشه ته هر پستم بنویسم "نظر شخصی"نقل قول:
Printable View
طبیعتا وقتی چیزی رو از جایی نقل قول نکردم یعنی هر چی که گفتم نظر شخصیه و فکر نمی کنم لازم باشه ته هر پستم بنویسم "نظر شخصی"نقل قول:
من از اولین HALO تا الان با تک تک بازی هاش حال کردم.
داستان رو درست حسابی متوجه نمیشدم،گرافیک آنچنانی هم که نداشتند(نمیگم گرافیکشون بده،همیشه خوب بوده نه عالی (البته به جز Reach)،حمله نکنید!!!!)گیم پلیشون هم خوب بود با استانداردهای FPS موفق!
خودم هنوز نمیدونم واسه چی اینهمه باهاشون حال میکنم و میدونم خیلیا هم هستند که مثل من نمیدونن!به خاطر همین این بازی و کل سری HALO رو به همه پیشنهاد میکنم!سعی نکنید با تئوری ازش خوشتون نیاد!یازی کنید،حتما خوشتون میاد!
بازی فوق العادس............ .
داستان عالی و غم انگیز
گیم پلی بسیار بسیار روون و متنوع از سفینه رووندن بگیر تا مبارزه با اسلحه و هلی کوپتر(تازه این شماره کنترلشون خیلی بهتر شده مخصوصات هلی کوپتر.......)
موزیک هم که همه میدونن.....
کلا جزییات بسیار زیاد و فوق العاده ای به بازی اضافه شده..هوش مصنوعی فوق العاده دشمنها مخصوصا الیتها...اضافه شدن جت پک و امکانات جدید به زره...سلاحها خوشدست تر شدن.......طراحی مراحل قسمت داستانی بسار زیبا شده..مخصوصا مرحله سفینه و البته مراحل غم انگیز بازی که متاثر کنندس........ امکانات ترور دشمت از پشت سر با انیمیشن های زیبا
گرافیک در حد بسیار مناسبی پیشرفت کرده(البته بهترین نیست ولی برای haloکافیه) مخصوصا draw distance ها مجذوب کنندن
در کل این شماره halo ایراد بخصوصی نداره و مطمینا مولتیشم فوق العاده خواهد بود............منتظر شکستن رکوردهای بی نظیر دیگه ای از این بازی باشین چه از لحاظ امتیاز و نمره و چه از لحاظ فروش و چه از لحاظ مقدار ساعات بازی آنلاین........ .
راستی میزان پیش فروش این بازی نزدیک ه 2 میلیون نسخه بوده که تقریبا با میزان کل فروش بازی fps کنسول رقیب برابری می کنه...... .
البته تا حالا هم دو تا نمره گرفته این بازی که به شرح زیرند:
Strength Gamer:10/10
plasma station:9.6/10
این هم تکه های از نقد سایتها:
"Halo Reach زندگی رو از شما میگیره !! ولی بعد از این اتفاق احساس خوبی دارید ! باید این بازی رو بخرید "
" Halo Reach بدون شک شگفت انگیزه ! داستان باور نکردنی و گرافیک درجه یک هستش ! "
نقل قول:
اتفاقا نظر ایشون خیلی هم جامع هستش........همونطور که شماره 3 این بازی (با این که اصلا با این شماره قابل قیاس نیس) 17 میلیون نسخه فروش کرد...(80 درصد بازیهای انحصاری کنسول سونی رو بذاری کنارهم به این آمار نمیرسن)
این شماره هم غوغا خواهد کرد مخصوصا الان که دیگه واقعا مشکل بخصوصی نداره بازی...... .
همین halo3 میانگین نمراتش 93 اینا بود ..در نتیجه این بازی هم یه چیزی تو این مایه ها و شایدم بیشتر نمره می گیره........(شاید 95 ...)
من قبل از این بازی با بازی کردن 2 killzone اون رو بهترین fps این نسل میدونستم ولی با بازی کرد نreach مطمینم که هیچ بازی نمیتونه به پای این گیم پلی و بازی برسه......شک نکنید(اگر حرف ما رو قبول ندارید خووندن نفد مجلات براتون اثبات خواهد کرد چی به چیه)
بیشترین دلیل دوست نداشتن halo در ایران اینه که خیلی از ایرانی جماعت از فضای فانتزی خوششون نمیاد کلا بازیهایی مثه gears که توشون سرترکوندن و اره کردن باشه یا مثه killzone خنجر تو چش هلگاست فرو کردن یا با شاتگاه هدشات کردنو دوس دارن(یعنی عشق خشونت)
ولی خارجیها خیلی پایبند این اصول نیستن و از خود گیم پلی باز ی لذت میبرن......... .(البته مرسوم نبودن بازی کردن آنلاین هم مزید بر علت چون زیبایی halo در آنلاین مشخصتر)
وای من فقط میمیرم برای همین یه نکته_ش... گذشته از سبک عالی بازیش کلا دیوونه_ی بازیهایی با داستانهای این سبکی هستم...نقل قول:
داستان عالی و غم انگیز
واقعا به Xbox 360 دارها بعد از اینهمه انتظار تبریک میگم...امیدوارم یه روزی نوبت من هم بشه تا این بازی رو تجربه کنم چون به شخصه ذاتا عاشق این بازی هستم:8:
:46:
والا من نکته ای که تو بازی ندیدم همین فانتزی بودنش هستنقل قول:
بیشترین دلیل دوست نداشتن halo در ایران اینه که خیلی از ایرانی جماعت از فضای فانتزی خوششون نمیاد کلا بازیهایی مثه gears که توشون سرترکوندن و اره کردن باشه یا مثه killzone خنجر تو چش هلگاست فرو کردن یا با شاتگاه هدشات کردنو دوس دارن(یعنی عشق خشونت)
ولی خارجیها خیلی پایبند این اصول نیستن و از خود گیم پلی باز ی لذت میبرن......... .(البته مرسوم نبودن بازی کردن آنلاین هم مزید بر علت چون زیبایی halo در آنلاین مشخصتر)
بازی تخیلی هست ولی اصلا فانتزی نیست.
+
کاش روی رانندگی با ماشینش بیشتر کار می کردن..کنترل خوبی نداره ولی مابقی وسایل نقلیش کنتربشون خوبه و کافی هست.
+
جدول بهترین بازی سالم یکم بهم خورد با اومدن این بازی...اصلا انتظار نداشتم اینطوری بشه : دی
+
ign و gamespot رو خیلی جدی نگیرین... خیلی تبلیغاتی هستند... بهترین نقد ها رو میشه از سایت های متوسط پیدا کرد...چون نمرشون هیچ تبلیغات خاصی نداره و واسه همین قلمشون پاک تره.نقل قول:
مثلا یه شبه به این نتیجه رسیدی بهترین گیم پلی رو داره چنان هم با اعتماد به نفس میگی که این بازی بهترین FPS هست که من بعید می دونم منتقد های ign و game spot هم این قدر قاطعانه نظر بدن
البته نه اینکه اونا معتبر نباشن... ولی منکه همچی بهشون اطمینان ندارم که واقعیت بازی ها رو بنویسن.. مخصوصا بازی های ویژه و خط قرمزی..
در کل من گیم پلی reach رو به خیلی از شوتر های دیگه مثه call of duty ترجیح میدم... دلیلش هم اینکه که گیم پلی reach واقعا گیرا تره ;)
راهی برای غیر فعال کردن vibrationوجود داره؟
من هرچی تو منوها میگردم چیزی پیدا نمی کنم
درسته بازی خیلی خیلی از فانتزی بودنش کم شده ولی بالاخره بازم رگه هایی از فانتزی بودن هس توش..ولی همونطور که بانجی گفته بود این شماره کلا تاریک خواهد بود و همین تاریک بودن رو کل ساختار بازی تاپیر داشته...... .نقل قول:
والا من نکته ای که تو بازی ندیدم همین فانتزی بودنش هست
بازی تخیلی هست ولی اصلا فانتزی نیست.
تقریبا میشه امتیاز gamespot رو حدس زد...به احتمال 60 درصد 9 می گیره به احتمال 30 درصد هم 9.5 و به احتمال 10 درصد هم 10 می گیره...... .کلا بازی خارق العادس ایراد چندانی نداره....... .نقل قول:
ign و gamespot رو خیلی جدی نگیرین... خیلی تبلیغاتی هستند... بهترین نقد ها رو میشه از سایت های متوسط پیدا کرد...چون نمرشون هیچ تبلیغات خاصی نداره و واسه همین قلمشون پاک تره.
یکی هم اینکه به امتیاز یه سایت توجه نکیند بلکه میانگین امتیازا رو ببینید بهتره چون جامعتره...
راستی دو تا نکته:
1-بعد از اینکه بازی تموم میشه و فهرست سازندگان میاد حتما بعد فهرست رو تماشا کنید چون یه قسمتی داره که فوق العاده غم انگیزه ونشون میده که چی میشه
2-مد firefight رو هم بازی کنید فوق العادس اعتیادآور ......... .
دکمه Xbox Guide ( همون دکمه وسطیه که آرم Xbox هستش) رو فشار بده ... بعد دو تا برو سمت راست ( sttings) بعد برو تو Prefrences ... بعدش Vibration ... بعدش .... Disableنقل قول:
واقعا داستان و روایتش غم انگیز....چکیده دو سه سطری بازی و رو میذارم تو اسپویلر تا بخوونید و به عظمت بازی پی ببرید:نقل قول:
"بازی با نشون دادن کلاهخود یکی از سربازان که شکسته و روی زمین افتاده شروع میشه ...
.بعد از اون داستان شروع میشه شما در قالب یکی از اعضای گروه noble هستید که برای نجات سیاره reach اعزام شدید و چون شما نفر ششم هستید به noble six معروف هستید این گروه قرار یک تنه نتیجه جنگ رو عوض کنن
مبارزه شروع میشه تقریبا هر چپتری از بازی که میگذره یکی از این یاران کشته میشند فرمانده گروه هم خودش رو برای زنده موندن گروه فدا می کنه وشما هم به عنوان نفر آخر زنده میمونید ولی راه بازگشت به پایگاه رو انتخاب نمی کنید و میدونید که با انجام آخرین ماموریتتون خواهید مرد پس آخرین ماموریتتون رو انجام میدید و اینجاس که بازی تموم میشه
ولی........
.بعد از دیدن cast بازی شما وسط یه بیابون با تعداد محدودی فشنگ بازی رو باز به دست می گیریدو چند تا دشمن می کشید ولی کم کم کلاهخودتون می کشنه و بعد فشنگتون تموم میشه..کلاهخود رو از سرتون درمیارید و میافتید زمین وکشته میشید.......کلاهخودی که اول بازی نشون داده میشه همین کلاهخود شماس....
سیاره ریچ نابود میشه وشما نمیتونید نجاتش ببید ولی به خاطر کاری که کردید در آینده نزدیک سیاره نجات پیدا می کنه...... "
با تشکر از جناب halflife g که مواردی که باعث شد تا من راضی به خرید بازی بشم رو ذکر کردن
واقعا این developer های که مایکروسافت استخدام میکنه برای ساخت یک بازی به اندازه sony
کارشون عالیه و یک اثر بیاد موندنی رو از خودشون بجا میزارن.