سلام
میخواستم بدونم وقتی آیتمات به حد ماکزیمم میرسن و دیگه نمیتونی حرکت کنی چطوری باید یه سریشونو خالی کنی؟
Printable View
سلام
میخواستم بدونم وقتی آیتمات به حد ماکزیمم میرسن و دیگه نمیتونی حرکت کنی چطوری باید یه سریشونو خالی کنی؟
فکر میکنم شیفت + کلیک بود
ممنون
هرچند موقعی هم که به یه صندوق میرسی میتونی وسایلت رو هم همونجا بزاری
من کلاسم رو knight انتخاب کردم
البته یه دور هم mage رفتم یه یه ساعتی
فقط یه چیزی،قدرت جادوم نمیدونم چرا یا برنمیگرده یا خیلی دیر برمیگرده بر خلاف اول بازی که سریع پر میشد
چرا؟
ویرایش:متوجه شدم.به خاطر انتخاب ماه تولدم بودش که جزو خصوصیاتش این بود.
ماه تولدم رو گذاشتم warrior با توجه به اینکه کلاسم رو knight انتخاب کرده بودم
چه جوری مارتین رو برگردونم پیش اون یارو؟
قطب نمام به سمت اونجا کار نمیکنه
من پیش مارتین رفتم ، گفت که باید مردمو نجات بدم ، بعدش رفتم پیش رئیس لشکریان گفت باید دروازه ابلیویون رو ببنیدم! ولی چطوری؟؟؟ می تونین کمک کنین؟
وارد دروازه میشی اونجا چند تا برج هست یکیشون هست از همشون بلن ترو وپایینش یه در داره وارد اون میشی توش یه مشت جک و جونور هست اونا رو میکشی تا برسی به بالاش اون نوک برج که رسیدی یه گوی میبینی اونو که برداری دروازه بسته میشه بعد میتونی از اون گوی برای جادویی کردن سلاح هات استفاده کنینقل قول:
من پیش مارتین رفتم ، گفت که باید مردمو نجات بدم ، بعدش رفتم پیش رئیس لشکریان گفت باید دروازه ابلیویون رو ببنیدم! ولی چطوری؟؟؟ می تونین کمک کنین؟
فقط یه نکته اینکه از این دروازه ها توی سرزمین زیاد باز میشه ولثی لازم نیست همشون رو ببندی
فقط اونایی که جلوی شهر ها باز میشه رو باید ببندی
اون یارو کیهنقل قول:
چه جوری مارتین رو برگردونم پیش اون یارو؟
قطب نمام به سمت اونجا کار نمیکنه
من اینو چند سال پیش تموم کردم حافظم نمدار شده
وقتی جادوی اسلحه هام عوض میشه پیش کی ببرمشون تا دوباره بهشون جادو بده؟
پسر پادشاههنقل قول:
اون یارو کیه
همون که اژدها میشه : دی
تو هر شهری یدونه Mages Guild هست که همون انجمن جادوگر هاست توی اونا یه نفر هست که در مقابل پول اینکارو برات انجام میدهنقل قول:
وقتی جادوی اسلحه هام عوض میشه پیش کی ببرمشون تا دوباره بهشون جادو بده؟
تا اونجا که یادمه خوده مارتین پسر پادشاهه پس طبق سوال اون یارو یکی دیگست :}نقل قول:
پسر پادشاهه
همون که ... : دی
بابا یه لینک دانلود بازیرو بزارین دیگه جونم درومد بس گشتمو پیدا نکردم شیلترهم نباشه.