تشکر میکنم
از نوع رسیوری که داری مشخصه که بیشتر رفتی به سمت کانالهای hd .
اگه cccam داشته باشید که قطعا ----- ماهواره شما عالیه
من از بانه خریدم 1050000 و راضیم
در مقایسه با b650 که تو خونه پدر زنم هستش این معایب رو داره
1- نداشتن usb ( ----- سینمای شما همه اینها رو حل میکنه - البته به جز باز کردن فرمت mkv )
2- مصرف برق بالاتر
3- تو تصاویر معمولی لبه های تصویر تو b650 تیزتر (شارپتره ) و تو g10 یه کمی نرمتره
4- وزنش سنگینتر از ال سی دیه
5- طراحیش از سامسونگ پایینتره که البته اونم سلیقه ای هستش مثلا از نظر من همین سادگیش اونو زیباترش کرده نسبت به بدنه بسیار براق سامسونگ
6- دمایش اندکی از ال سی دی بیشتره ( محسوس نیست خودم آزمایش کردم ) البته اونم فقط در قسمتهای بالایی که فن میخاد گرمای اضافی رو از پنل خارج کنه والا در قسمتهای پایینی دما به اندازه معمولی و اندکی بالاتر از دمای محیطه
مزایاش نسبت به b650 و کل السی دیها :
1- رنگ سیاه رو بسیار عمیق نشون میده الان میفهمم قبلا که روی این گزینه بسیار اسا تید تکیه میکردن چه لذتی داره
2- کیفیت ساخت از جنس بدنه تا کنترلش خیلی عالیه و مشخصه روش خیلی کار شده . قاب و کنترل سامسونگ شبیه اسباب بازیه . مخصوصا اگه کنترلشو نگاه کنه همه چیز دستت میاد . این نشون میده که در اتصالت ورودی و خروجیش هم خیلی با دقت کار شده .
3- کنتراست بسیار خوبی داره . چند شب پیش فیلم vertige رو با فرمت brrip نگاه میکردم تو تصاویر تاریک جزییات کاملا مشخص بود در حالیکه همونو در ال سی دی هم دیدم تو تصاویر تاریک مجبور شدیم brightness رو بالاتر ببریم که اونم باعث شد وضوح تصویر از بین بره و هیچی دیده نشه
4- رنگاش خیلی طبیعیه . وقتی به رنگاش عادت میکنی دیگه آدم نمیخاد ال سی دی ببینه
5- تصاویر رو مثل ال سی دی تخت تر نشون نمیده و مثل تلویزیونهای لامپی یه مقدار بهش حالت سه بعدیتری میده
6- غلظت و اشباع رنگش بالاست . وقتی تو کانال کارتون میذاریش مجبوری رنگارو زیاد کنی که تو ال سی دی وقتی رو 100 میذاری مثل درجه 65 روی g10 هستش
7- تو تصاویر hd که اصلا حرفشم نزن کیفیت اون رو نمیتونی با ال سی دی مقایسه کنی چون خیلی سرتره و اصلا به طور کامل ال سی دی رو باطلش میکنه
8- اما مهمترین حسنش که اگه فقط تنها حسنش هم محسوب میشد من بازم اینو میخریدمش . تصاویر بیسار سریع رو مثلا تو صحنه های اکشن و فوتبال عالی و بسیار نرم نشون میده . وقتی مدتی g10 نگا کردیم تو خونه پدر زنم خانمم گفت که چشاش وقتی به این صحنه ها خیره میشه درد میگیره
9- از همه مهمتر چون من عادت عادت دارم تو تاریکی خونه فیلم میبینم ( می چسبه مثل سینما:31:) چراغا رو که خاموش میکنی کنتراست و درخشندگی تصویر دو برابر میشه اینم دلیلش اینه که چون رنگ و نور در پلاسما توسط سلولهای گازی تولید میشه به هنگام وارد شدن به محیط خونه نور خونه یه کمی جلوشو میگیره . اما در ال سی دی کاملا بر عکسه چون نور پشتی داره توسط یه لامپ در پشت ال سی دی تامین میشه در نور بیسار زیاد خونه باعث براقیت مجازی پیکسلها میشه وقتی لامپ خاموش میشه این نور پشتی هنگام عبور از پیکسلها برای رسیدن به بیرون پنل باعث میشه که اندکی از رنگهای ال سی دی شسته بشه
10- تو زاویه دید هم که اصلا حرفشو نزن . از هر طرف اتاق که میشینی حتی با زاویه شدید بازم تصاویر مثل روبرو شفافه اما تو سامسونگ افت از 30 درجه شروع میشه و در زاویه های دید بالا به افتضاح میکشه