یستگی به مخابرات داره ispها معمولا 1تا3 روز بعد مدارکو به مخابرت اسال میکنن.تو مخابراتم احتمال داره تا 10-15روز طول بکشهنقل قول:
Printable View
یستگی به مخابرات داره ispها معمولا 1تا3 روز بعد مدارکو به مخابرت اسال میکنن.تو مخابراتم احتمال داره تا 10-15روز طول بکشهنقل قول:
آقا واسه من همین امشب وصل شد . سرعت دانلودمم انصافا خوبه . 450 تا 500 دانلودم بود . حالا بیشتر امتحان میکنم تا فردا .
این تست با سرور ایران (البته بابام هم داره اونور کار میکنه :دی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میخواستم بدونم برای دانلود شبانه باید مودم حتما ریبوت بشه ؟ یا نمیخواد ؟
دوست عزیز مودمی که استفاده میکنی چه مارک و چه مدلی هست چون منم میخوام از شهراد بگیرم ولی ماندم کدوم مودم با این شرکت سازگارهنقل قول:
با تشکر:11:
فرقی نداره tp-link بگیر با همه شرکتا سازگاره
کدوم مدل رو پیشنهاد میدین که وایرلس هم داشته باشه؟نقل قول:
من مودمم dlink 2750u هستش که خیلی عالیه و هیچ مشکلیم ندارم . 2 آنتنه هم هستش .
شما میتونی 2730u بگیری که یه آنتنس و ارزونتره و خوبم هستش .
دانلود شبانش کلا چجوریه؟ کسی که 2 مگ داره دانلود شبانش 200 به بالاست یا نه مثل پیشگامان رو 30 :2::41:محدوده؟
قضیه ی خط مشی استفاده از سرویس هایADSL تو شهراد چیه؟ ینی محدود میکنن؟:18:
کسی نبود؟؟:19:
نقل قول:
با سلام
من قبلا سرویس 1Mb با 10G حجم داشتم و سرویس شبانه رایگان - یه مدتی خوب بود بعدش باید حتما مودم ساعت دو ریست می شد و کلی منو دپ کرد و عملا نمی شد از سرویسش استفاده کرد. اما حالا ظاهرا درست شده و ریست نمی خواد. حداقل برا من که سرویس حجمی با دانلود شبانه نیم بها دارم ریست نمی خواد نمی دونم اگه برم سراغ سرویس شبانه رایگان همین اتفاق دوباره میفته ؟
در ضمن شهراد از آسیاتک سرویس می گیره و فقط خدمات ارائه می کنه
با سلامنقل قول:
من میخام تا چند روز دیگه به تهران مهاجرت کنم :31:
میخاستم بدونم این شرکت شهراد همه مناطق تهران رو ساپورت میکنه یا فقط تو بعضی از مناطق خاص مخابراتی سرویس میده ؟؟؟
با تشکر ...