نه دوست خوبم سلیقه ایه .شما باید بر اساس هزینه و امکانات ببینین کدوم به کارتون میاد. برتری های dext که به کررات گفته شده اما در تشریح هسته ی مرکزی مایلستون ( این طرز صحبت کردن رضاس :31:) مایلستون برتری هایی داره مثل سی پی یو قویتر. ال سی دی بزرگتر و بهتر (16 میلیون رنگ) فیلمبرداری بهتر.نقل قول:
والا به من قول 4 یا 5 روزه رو داده اگه عجله ندارین صبر کنین.حیفه که بلک بری. نگهش دار رفیق.نقل قول:
آخرین نسخه رو میتونی از سایت modmymoto بگیری . برو قسمت دانلودها پیدا میکنیش.بدون مشکل ترین اینه :نقل قول:
Motorola USB Driver v4.2.4 for Windows
توی بعضی از کشورها مثل چک از اول با 2.1 میاد. اما بقیه به ترتیب و به زودی میاد. من از همین الان عزا گرفتم که میگن 2.1 روت نمیشه چیکار کنم (البته اصلا نگران نباشینا شوخی میکنم حتما میشه)نقل قول:
قیمت همون 640 که دوستمون گفتن هست.
dext واقعا خوشمله!! کیفیت کیبوردش رو که من صد در صد مطمئنم بهتر از مایلستونه!! جمع و جور تر هم هست.هر کی میخواد بخره فقط این رضا نخره که از فرداش باید عزا بگیریم که چرا روت نمیشه گوشی :)نقل قول:
با gprs میتونی motoblur رو استفاده کنی. زیادم شار÷ مصرف نمیکنه چون مثل وبگردی نیست که .در ضمن فایر تو چرا همش پستات با من زمانش یکیه؟ صبر کن خوب یخته :) این پست رو دوبار ویرایش کردم :)
دوستان خداییش واسم دعا کنین امتحان ارشد رو خوب بدم .قول میدم بیام اینجا قیمتا رو پایینتر بهتون بگم :31::46: