بلاخره بعد از چند روز وقت گذاشتن یک بررسی کامل و جامع از این گوشی نوشتم.
دوستان لطف کنند این بررسی را خوانده و نظر خود را بگویند.کد:http://www.writeage.com/samsung_b7300_omnia_lite_pda_review.html
با تشکر :11:
Printable View
بلاخره بعد از چند روز وقت گذاشتن یک بررسی کامل و جامع از این گوشی نوشتم.
دوستان لطف کنند این بررسی را خوانده و نظر خود را بگویند.کد:http://www.writeage.com/samsung_b7300_omnia_lite_pda_review.html
حسن جان داداش دمت گرم.خیلی اقایی
تست می کنم خبرش رو میدم.
شما ارش هستی؟ :11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
حسن جان اگه امکان داره این فایل را یه جائی غیر از مگاآپلود بذار چون این مگاآپلود برای من که بد طور هیلتره در ضمن یه توضیح کوچولو بده که این فیرم ویر چه چیزهائی رو تو گوشی عوض می کنه یا بهبود می بخشه. راستی از کجا می شه ورژن اون را توی گوشی چک کرد.
این آپدیت خطر که نداره یعنی ممکنه آخرش مجبور به هارد ریست بشیم؟
با تشکر
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
با اجازه شما بله :11:نقل قول:
آهان جاش رو پیدا کردم اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه امکان داره جواب بقیه سوال ها را دوست دارم بدونم.
با تشکر:11:
از مطالبت استفاده کردم واقعا ریویوهات خوبه عزیز .. امیدوارم موفق باشی .. نظرمو هم دادم .. :11:نقل قول:
راستی open gl es 1 va 2 روی پردازنده امنیا 2 و b7300 ساپورت میشه اما به صورت اورجینال خود سامسونگ این امر رو محقق نکرده .. فایل نرم افزاری که باعث میشه open gl و بازیهای 3 بعدی فعال بشه رو برای امنیا 2 پیدا کردیم .. احتمالش هست که روی b7300 هم جواب بده ؟
حین جستجو توی فوروم Modaco برای اطلاعات بیشتر پیرامون ROM جدید به پاسخ یکی از سوالات همیشگی خودم یعنی چگونگی هارد ریست توی B7300 رسیدم گفتم اینجا هم مطرح کنم یک وقت دوستان همین مشکل را داشته باشند. برای هارد ریست کردن B7300:
ابتدا گوشی خود را خاموش کنید
1- کلید قفل صفحه نمایش در سمت چپ را فشار داده و نگه دارید
2- حالا کلید سمت چپ صفحه نمایش یعنی کلید برقراری تماس را گرفته و نگه دارید
3- با همچنان پائین نگه داشتن دو کلید قبلی گوشی خود را روشن کنید و این هر دو دکمه را تا زمانی که بروی صفحه گزینه فرمت را مشاهده کردید پائین نگه دارید حالا می توانید آنها را رها کنید.
4- برای فرمت کردن کلید سمت چپ صفحه نمایش و برای کنسل کردن پروسه هارد ریست دکمه سمت راست صفحه نمایش را فشار دهید.
احتمال زیاد باید جواب بده.بذارید اینجا تست کنیم.نقل قول:
ممنون
ببینید جواب میده ... OPEN GL ES 1نقل قول:
نقل قول:
http://www.4shared.com/file/242654417/f86b6041/OpenGLESv1.html
بازم سلامنقل قول:
با تشکر فراوان از اظهار لطفتان. pulp عزیز همانطور که در پاسخ به کامنت هم گفتم من زیاد اهل بازی نیستم به همین خاطر هنوز بازی سنگینی روی دستگاه تست نکردم اما برای آزمایش هم که شده این کار را خواهم کرد. اگر عنوان خاصی را مد نظر دارید بفرمائید تا انجام وظیفه نمایم.
در جواب سوال دوم تان هم البته خود شما استاد هستید اما هیچ دلیلی وجود ندارد که این موضوع در مورد B7300 محقق نشود چرا که این هر دو از سخت افزار کاملا یکسانی با هم برخوردارند و چیزی که روی Omnia II جواب بدهد مطمئنا برای B7300 هم پاسخگو خواهد بود.
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
به راحتی نصب شد حالا چطوری باید تستش کردنقل قول: