ببخشید میشه بپرسم ویندوزتونو از کجا تهیه کردیدنقل قول:
Printable View
ببخشید میشه بپرسم ویندوزتونو از کجا تهیه کردیدنقل قول:
اگه information رو در قسمت start سرچ کنید مطمئن تر میشه درمورد نسخه ویندوزتون صحبت کرد
یک کرک کامل برای Seven
- استفاده از 5 روش برای اکتیو...
- دانلود آسان حتی با Dial up
لینک دانلود:
کد:www.win2farsi.com/
نقل قول:نقل قول:سلام میشه لطفا کمی در مورد uac توضیح بدین.نقل قول:
چیه؟:46:
کجای ویندوز هست؟
چطوری غیر فعالش کنیم؟
چون چند وقت هست که دنبال کرک ویندوز 7 هستم.
رستی من از ویندوز l o r d 9 استفاده میکنم.
باتشکر:19:
سلام
آیا با کرک درست میشه؟
مال منم 7600 هست
معلومه که درست میشه صد در صد تضمین شده است...!:10:نقل قول:
نسخه ویندوز من 7229 کرکی که بالا شما لینک داده بودید دانلود کردم اما وقتی اجراش میکنم همه کبیدها خاموش و میگه unsupported
حالا مطمئن هستید این رو روی ویندوز نسخه 7600 نصب کنیم دیگه اون نسخه ریست نمیشه؟؟ آیا کسی تست کرده؟؟
لطفا یک لینک از نسخه 7600 که با این کرک مشکلش حل بشه به من بدید!! چون حتی هر 7600 نمیشه گفت با هم یکی هستند چون اکثرا دست کاری میشن!
اگر اینجوری بشه بیچاره میشیم چون من دیگه نمی تونم با ویندوز XP کار کنم:-(
اینکه مسلمه هیچکس نمیتونه با XP کار کنه...اگر واقعاً سختته برو یک نسخه کامل بخر...
شما فقط پاسخ آخرین سوال من رو دادی. بقیش چی؟ :
نسخه ویندوز من 7229 کرکی که بالا شما لینک داده بودید دانلود کردم اما وقتی اجراش میکنم همه کلیدها خاموش و میگه unsupported
حالا مطمئن هستید این رو روی ویندوز نسخه 7600 نصب کنیم دیگه اون نسخه ریست نمیشه؟؟ آیا کسی تست کرده؟؟
لطفا یک لینک از نسخه 7600 که با این کرک مشکلش حل بشه به من بدید!! چون حتی هر 7600 نمیشه گفت با هم یکی هستند چون اکثرا دست کاری میشن!
بله من دارمش...اگر اونی که 5 روش رو داره استفاده کردی به ورش 3 برو و مدل لپ تاب یا مادر برد کامپیوتر رو انتخاب کن و کامپیوتر رو ریست کن بعد ویندوز اکتیو شده!!!:دی