s831153 عزيز
سلام
پيشنهاد مي كنم به اين جا سر بزني . در مورد سنگ هاي دگرگوني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممكنه توضيح بده در مورد ساختار هاي اوليه و ثانويه تشكيل كاي مطلب ميخواي يا چيز ديگه ؟
Printable View
s831153 عزيز
سلام
پيشنهاد مي كنم به اين جا سر بزني . در مورد سنگ هاي دگرگوني
اگه ممكنه توضيح بده در مورد ساختار هاي اوليه و ثانويه تشكيل كاي مطلب ميخواي يا چيز ديگه ؟
در مورد كاني هاي اوليه و ثانويه و دگرگوني تو تاپيك كاني شناسي بحث شده
به اوتجا مراجعه كنيد
ممنون
دوستان چند تا همایش در پیش داریم:
1- اولين کنگره زمين شناسي کاربردي ايران
دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد در نظر دارد اولين کنگره زمين شناسي کاربردي ايران را در ارديبهشت ماه 1386 در جوار بارگاه ملکوتي حضرت ثامن الائمه (ع) با شرکت اساتيد، دانش آموختگان، پژوهشگران، متخصصين علوم زمين و رشته هاي مرتبط برگزار نمايد.
دسترسي به اطلاعات بيشتر در خصوص نحوه ثبت نام، ارسال مقالات و ديگر موارد مورد نياز از طريق تماس با دبيرخانه کنگره و يا مراجعه به پايگاه اطلاع رساني ذيل امکان پذير خواهد بود.
تلفن: 8400037(0511)
2- دومین همایش معدن
دانشگاه صنعتی شاهرود که شهریور 1386 هستش و تا دی ماه مقاله می گیره
امیدوارم شرکت کنید
می دونستین ایران بخش زمین شناسی دریایی داره؟
کشوری که هنوز نقشه های زمین شناسی 1:20.000 نداره و هیچ زمین شناسی به این راحتی ها رنگ نقشه ژئوشیمی رو نمی بینه کشتی تحقیقاتی داره تا از کف دریا نقشه تهیه کنه!!!
مهندس سعدالدين مدير بخش زمين شناسي دريايي سازمان زمين شناسي و اکتشافات معدني کشور گفته از جمله کارهای برنامه ریزی شده :
1- اطلس رسوب وژئوشيمى دريايى ورقه 1:100.000 بهشهر 2- اطلس شيمى آب ورقه 1:100.000 بهشهر 3- اطلس مهندسى و ريخت شناسى ورقه 1:100.000 بهشهر 4- اطلس رسوب وژئوشيمى دريايى ورقه 1:100.000 بندر انزلى 5- اطلس شيمى آب ورقه 1:100.000 بندر انزلى 6- اطلس ريخت شناسى ورقه 1:100.000 بندر انزلى
1- اطلس رسوب و ژئوشيمى دريايى ورقه 1:100.000 خلیج فارس و دریای عمان 2- اطلس شيمى آب ورقه1:100.000 جابهار 3- اطلس مهندسى و ريخت شناسى ورقه1:100.000 جابهار 4- اطلس رسوب وژئوشيمى دريايى ورقه 1:100.000 کنارک 5- اطلس رسوب وژئوشيمى دريايى ورقه 1:100.000 کنارک می شود اشاره نمود.
بله .من این کشتی رو از نزدیک دیدم.......واسمش هست لندو گرافنقل قول:
نوشته شده توسط Dr.Adeli
ایرانی ها یکی از ملت های بسیار مبتکر و پیشرو در زمینه ی نقشه برداری دریائی بودن بودن متاسفانه!!!!!!!!
(رجوع کنید به کتاب تاریخ 2500سال تاریخ دریانوردی ایرانیان)
ضمنا توی بخش جغرافیائی ارتش نقشه های زمینی بادقت بیشتر از اینی که شما اینجا گفتیدموجوده ومن خودم 2واحد کارتوگرافی رو روی همین نقشه ها پاس کردمنقل قول:
کشوری که هنوز نقشه های زمین شناسی 1:20.000 نداره
ضمنا واحد های تخصصی من هم درهمین مورد بود...........
بخاطر اکتشافات میدان های نفتی و بفیه مسائلCیاC........ایرانی ها توی علم نقشه برداری جایگاه خوبی دارن(البته اگه بتونن حفظش کنند)
سلام دوستان
با تشكر از مطالب مفيد شما در اين تاپيك...
من تاپيك رو ويرايش و پستهاي اضافه رو پاك كردم.
لطفا پستهاي خارج از موضوع رو در پيغام خصوصي مطرح كنيد.
همگي موفق باشيد
سلامنقل قول:
من می خواستم در مورد تکتونیک برا ارشد امتحان بدم ( البته سال دیگه ) ولی متسفانه هیچ جزوه ای در این زمینه پیدا نکردم
شما می تونید به من کمک بکنید . و اینکه بگید چه طوری بخونم تا بتونم موفق بشم
در ضمن من دانشجوی سال 3 زمین شناسی هستم
ممنون می شم
می بخشید آنقل قول:
من به شدت علاقه به این کار دارم ( مقاله نویسی )
ولی نمی دونم چه طوری باید بنویسم و از کجا باید شروع کنم
ممنون می شم کمکم کنید.
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگر منظور شما از راهنمايي براي شيوه مقاله نويسي از ديد نگارشي هست اين تاپيك براتون مي تونه مفيد باشه:
موفق باشيد:)
سلام دوست عزیز
از اینکه من را راهنمایی کردید بسیار منون هستم .
اگه باز هم به مشکلی در این زمینه برخورد کردم با اجازتون ازتون می پرسم ;)
باز هم ممنون :biggrin: