سلامنقل قول:
رفقا دیشب آخرین قسمت سریال بود؟
این اقا واسه چی اومده بود و حرف می زد؟
نه قسمت آخر نبود. :46:
فقط این آقای روانشناس قراره به طور نه چندان دل چسبی:13:
آن هم بین سریال، فیلم رو مورد تجزیه تحلیل روانشناسی قرار بده همین
Printable View
سلامنقل قول:
رفقا دیشب آخرین قسمت سریال بود؟
این اقا واسه چی اومده بود و حرف می زد؟
نه قسمت آخر نبود. :46:
فقط این آقای روانشناس قراره به طور نه چندان دل چسبی:13:
آن هم بین سریال، فیلم رو مورد تجزیه تحلیل روانشناسی قرار بده همین
سلام
از دیشب قرار شد بعد از پخش سریال، برنامه ی روانشناسی و بحث و گفتگو پخش بشه.
اقا این قسمت 4شنبه رو من ندیدم چطور شد؟
من حالم از لیلا تو این سریل بهم میخوره...:2:
فقط شکور :40: :دی
خلیل عنکبوت:دی
همزمان با افزایش اعتراضات به پخش سریال "شمس العماره"، صداوسیما روز گذشته برای توجیه محتوای این قبیل برنامهها در اقدامی قابل تامل به بررسی روانشناختی این سریال با کارشناسان جعلی پرداخت.
شبکه دوم سیما، نوزدهم آبانماه، در برنامهای با عنوان " ما و شمس العماره" به تحلیل روانشناختی این سریال پرداخت و در کمال تعجب همه مهمانان برنامه را دکتر خطاب کرد.
بنابراین گزارش، در این برنامه آقای "م.ب" و خانم "ب.ب" حضور داشتند و مجری برنامه این افراد را با عناوین "دکترای ارتباطات متقابل" و "دکترای مشاوره خانواده" معرفی کرد. با پیگیری خبرنگار جهان مشخص شد آقای "م.ب" دارای مدرک کارشناسی و مدیر یک شرکت بازرگانی است و خانم "ب.ب" نیز دانشجوی رشته مشاوره است.
جالب اینکه مجری برنامه نیز که از او به عنوان کارشناس اجتماعی و روانشناسی نام برده شد، دارای مدرک فوق دیپلم زبان است.
گویا پدیده حضور کارشناسان با مدارک مشکوک و غیر مرتبط همچنان گریبانگیر برنامه سازان صداوسیماست.
این پدیده که بیشتر در حوزه برنامههای روانشناسی ظاهر میشود، می تواند عواقب مخاطره آمیزی بر گروههای هدف این نوع برنامه ها از جمله خانواده ها داشته باشد و باعث بی اعتمادی رسانه ملی نزد مخاطبان فرهیخته و نخبگان جامعه شود.
برنامه " ما و شمس العماره" و استفاده از کارشناسان فاقد مدرک تحصیلی جای یک پرسش از مسئولان این سازمان را مطرح میکند که آیا در تهیه و تولید برنامه های نمایشی این سازمان نیز چنین کارشناسانی مورد مشاورت قرار میگیرند؟
منبع: jahannews.com
من هنوز سر حرفم هستم ...گرچه تهامی پسر فرخ از آب درنیومد!!!ولی فکر کنم پایان داستان همین باشه...پسر فرخ با لیلا ازدواج میکنه:5:حالا ببینیم چی میشه؟؟؟نقل قول:
سلام
توی همشهری جوان نوشته بود امین حیایی هم یکی از خواستگارها خواهد بود.
ایول بابا که از قبل حدست درست دراومده...حالا ببینیم این فرخ و پسرش کدوم هنرپیشه ها هستن؟؟؟نقل قول:
ببخشین تکراری بود حذفش کردم:11:
ممکنه امین حیایی پسر فرخ باشه ...امشب باید ببینیم کی جای فرخ بازی میکنه؟؟؟:5:نقل قول:
فرخ کیه اونوقت؟؟؟؟