کدوم گوشی ال جی بوده که با گوشی های دیگه فرق نداشته باشه...من از برند ال جی خیلی خوشم میاد چون همیشه محصولاتی جالب و منحصر بفرد تولید میکنه:10:نقل قول:
Printable View
کدوم گوشی ال جی بوده که با گوشی های دیگه فرق نداشته باشه...من از برند ال جی خیلی خوشم میاد چون همیشه محصولاتی جالب و منحصر بفرد تولید میکنه:10:نقل قول:
کی قراره توی ایران بیاد...عید سال آینده میاد؟...آخه من میخوام بخرمش:5:
معلوم نیست...........توی جهان چند وقتی میشه ریلیز شده..........ولی تا بیاد ایران...معلوم نیست که بیاد........نقل قول:
با توجه به خبری که توی پست 144 دادم، احتمال داره زود بیاد ولی دقیقا یه سه هفته ای از این خبر میگذره هنوز نیومده......:27: این کامتل رو باید.....:دینقل قول:
کی قراره توی ایران بیاد...عید سال آینده میاد؟...آخه من میخوام بخرمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عالی ال سی دیش تو عکس دوم کاملا مشخصه....
بچه ها این گوشی جاوا رو هم پشتیبانی میکنه؟
بلــــــــهنقل قول:
آقا دو روز پیش توی روزنام هی جام جم نوشته بود که این گوشی به طور رسمی توسط نماینده ی ال جی در تهران معرفی شد و وارد محصوصلات مورد پشتیبانی کامتل شد دیگه به امید خدا... همین روزاست که بیاد...!
جوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....آقا اگه اومد حتما قیمتشو اینجا بگین هانقل قول: