منم می خوام هیرو بگیرم می خواستم از شما دوستان بپرسم که:
سرعت عملکردش چطوره ؟
ورژن 2.1 حتما براش می یاد؟
قضیه بولوتوثش به چه ترتیبه؟
در حالت کلی ازش راضی هستین؟
Printable View
منم می خوام هیرو بگیرم می خواستم از شما دوستان بپرسم که:
سرعت عملکردش چطوره ؟
ورژن 2.1 حتما براش می یاد؟
قضیه بولوتوثش به چه ترتیبه؟
در حالت کلی ازش راضی هستین؟
سلام
من می خوام هیرو بگیرم فقط در یک مورد شک دارم.اینکه گارانتی نداره بعدا اگه مشکلی پیش بیاد واسم دردسر نمیشه؟همه فروشنده ها میگن نخر!آندرویده،گارانتی نداره!(البته اونهایی که نمایندگی HTC اند و hero ندارند.)نمی دونم اگه به مشکل نرم افزاری بخوره کسی می تونه مشکلش رو حل کنه؟سخت افزارش رو که احتمالا مثل سایر htc هاست و موردی نیست.ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام.نقل قول:
سرعتش خوبه اما اینکه ورژن 2,1 براش میاد یا نه والا میگن میاد اما نمیشه قطعی نظر داد.بلوتوثش با نرم افزار قابل حله.والا من هنوز خیلی باهاش ور نرفتم ضمن اینکه واسه منی که سالهاست با ویندوز موبایل کار میکنم یکم کار کردن باهاش یه جوریه ولی در کل تجربه خوبیه.:11:
والا اگر فقط مشکلت نرم افزاره که مشکلی نیست.ضمن اینکه نرم افزارها خودشون باعث باطل شدن گارانتی میشن .اما تا اون حدی که من باهاش کار کردم از نظر نرم افزار مشکلی نداره.نقل قول:
اما یه فرقهای اساسی با سیستم عاملهای دیگه داره مثلا" شما به محتویات مموری کارتتون در حالت دیفالت مثل بقیه سیسنم عاملها دسترسی ندارید و باید نرم افزار نصب کنید و از این قبیل ....
اگر خریدید من و بقیه دوستان تا جایی که بلد باشیم در خدمتیم.:11:
سلام.نقل قول:
خوب اونوقتی که این پست رو دادید بنده هنوز زیاد با گوشی کار نکرده بودم اما الان عرض میکنم که سرعتش هم خوبه و سی پی یو پایینش (نسبت به گوشیهای دیگه) باعث کم بودن سرعتش نمیشه و علتش هم سبکتر بودن سیستم عاملشه و همینطور نرم افزارهای سبکی که براش هست مثلا" شما اگر بخوای یه فایل اکسپلورر رو ویندوز موبایل نصب کنی که خوب باشه باید حداقل یه نرم افزار 1,5 تا 2 مگا بایتی نصب کنی اما با همون شرایط برای آندروید نهایتا" حجمش میشه 250 تا 300 کیلو بایت .و شما با نصب این برنامه های سبک همیشه سیستم عاملت سبکتر از بقیه سیستم عاملهاست و واسه همینه که برای پردازش هم با سی پی یوی 528 به مشکل نمیخوره.(البته این فقط برداشت من تو این مدت استفاده کم بوده و نظر شخصیه و به هر حال شما پیشکسوت و استادید تو این زمینه.):11:
درسته ممكنه تو نگاه اول كم نياره ولي بعدش به حرف من ميرسيد
مگه اين كه به سرعت پايين عادت داشته باشيد ... پس به مشكلي بر نمي خوريد
مثلا در هنگام پخش آهنگ وقتي صفحه ميچرخه(مثلا براي دادن اس ام اس) صدا گير ميكنه پخش نمي كنه
اين يه مورد بود
والا اگر فقط مشکلت نرم افزاره که مشکلی نیست.ضمن اینکه نرم افزارها خودشون باعث باطل شدن گارانتی میشن .اما تا اون حدی که من باهاش کار کردم از نظر نرم افزار مشکلی نداره.
اما یه فرقهای اساسی با سیستم عاملهای دیگه داره مثلا" شما به محتویات مموری کارتتون در حالت دیفالت مثل بقیه سیسنم عاملها دسترسی ندارید و باید نرم افزار نصب کنید و از این قبیل ....
اگر خریدید من و بقیه دوستان تا جایی که بلد باشیم در خدمتیم.:11:[/QUOTE]
از راهنماییتون ممنون.منظورم از مشکل نرم افزاری نصب نرم افزارهاش نیست.مثلا هنگ کنه،OS اش بالا نیاد یا از این قبیل مشکل ها..
سلام دوستان
ببخشید سوالم زیادی آماتوریه ولی چون حساس و ضروریه مجبورم بپرسم. دوستم می خواد گوشی عوض کنه و خب تریپای پاکت پی سی می خواد. حالا از گوشیهایی که می شناسه بین Hero و Xperia X1 نمی دونه کدومو انتخاب کنه. من مشخصات هر دو رو الآن می خونم از تاپیک هر دوشون. ولی خواستم از شماها هم که گوشی رو دارید بپرسم کدوم بهتره؟ عین این پست هم تو اون یکی تاپیک می پرسم امیدوارم آکوا جان پاک نکنه. فک کنم Xperia صد چوق ارزون تر باشه درسته؟ در کل اگه یه مقایسه کلی بدید ممنون میشم.
نقل قول:
سلام.
توی تاپیک X1 جواب دادم.:11:
سلام. من هم اگه خدا بخواد میخوام هیرو بگیرم.
حالا میخواستم بپرسم مشکل فایل منیجر و بلوتوث اوناییکه گوشیو دارن راحت با نرم افزار حل شده؟
آخه میخوام بعد دادن اون همه پول پشیمون نشم.
رراستی میشه یکی لطف کنه قیمت جدید این گوشیو تو تهران بهم بده ، آخه من مشهدم. ببینم از اینجا بگیرم یا تهران؟
نقل قول:
سلام.
مشکل فایل منیجر به راحتی حل میشه اما مشکل بلوتوث با آپدیت حل میشه که من هنوز اینکارو نکردم.قیمت الان رو هم نمیدونم.:11: