عزیزم نظر ها سلیقه ایه دیگه..نه علمی....آخه دل خوشی از سیمبیان و سرعت پایین و هنگ کردنش ندارم...نقل قول:
Printable View
عزیزم نظر ها سلیقه ایه دیگه..نه علمی....آخه دل خوشی از سیمبیان و سرعت پایین و هنگ کردنش ندارم...نقل قول:
دوستان میشه لینک پارت نامبراشو تو سایت اپل رو بزنید.
یک سوال متفرقه: واسه 3g شو کسی داره ؟
مرسی.
سلام
جریان JailBreak کردن آیفون چیه و اینکه آیا مثل هک کردن سیسیتم عامل سیمبین است یا خیر که اگر جواب مثبت باشه فکر می کنم زیاد جالب نباشه چون با هک کردن سیستم عامل در واقع سیستم امنیتی سیستم عامل گوشی از بین میره و کلا سیسیتم عامل گوشی دچار مشکل میشه . اگر دوستان لطف کنن یک توضیحی در این رابطه بدهند خیلی ممنون میشم
با تشکر
نقل قول:
نه عزیز.جیل کردن فقط باعث میشه بتونی برنامه های کرک شده و بعضی برنامه هایی که تو اپل استور نیست نیست رو نصب کنی و حالش و ببری
این لینک پارت نامبرها رو کسی نمیدونه؟منم منتظرم.سایتشو گشتم اما چیزی پیدا نکردم.
آنلاک فکتوری کی ریلیز میشه؟
صفحه ش فرق کرده
اسم کشورا و اوپراتورا رو زده و گفته که کی لاکه کی انلاک ولی پارت نامبر زده.
ولی اینو پیدا کردم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوابی برادر؟؟
خیلی وقته اومده.
قیمت امروز ۱۶ گیگ مشکی انلاک ۹۳۰-۹۵۰
۳۲گیگ بین ۱۱۰۰-۱۱۵۰
وضعیت ایفون در ایتالیا
ایفونای ایتالیایی دو تا خاصیت دارن.یکی اینکه انلاکن و مثل اینکه اخر پارت نامبرشون نوشته /ta ویکی دیگه اینکه شارژرشون دو شاخه ی معمولیه و دیگه نیازی به تبدیلو ... ندارید.
جاتون خالی امروز رفتم با یکی از دوستام کوبیده زدم. منم جواد بازی در آوردم و دعوتش هم کردم:31:(زیاد این چیزا حالیشون نیست.معمولا جدا جدا حساب میکنن : دی).یعنی اون یه جورایی دعوتم کرده بود.رفتیم به شهر دیگه ولی خب دیگه.رستوران ایرانی بود گفتم من حساب کنم.2 دست کوبیده 22$:19::31:
(هی میگین 8 مگاپیکسل.نمیدونم 12.مگه میخواین باهاش پوستر چاپ کنین.ببینین 3.2 ه آیفونم چه هلو عکس گرفته:31:
طرف 10 کیلو سماغ رو برنج و کوبیدش خالی کرد:27:
راستی برو بچ آخرین قیمت ایفونارو دیروز از الاعدین گرفتم
2 جی که دیگه آدم نیست
3جی 610.000 واسه 16 گیگش
3 جی اس 1.000.000 واسه 32 گیگش
سلام
این پارت نامبر رو رو گوشی نمی زنند آخه اگه فقط رو جعبه بزنند امکان اینکه سرمون کلاه بره زیاده البته من دقیقا نمیدونم که چجوری روی جعبه این رو می زنند ولی فکر می کنم که دو حالت رو جعبه می تونن بزنن یکی به صورت برچسب که به راحتی می تونه توسط فروشنده گذاشته و یا عوض شه ( ایرانیا در این کار استادند مثل برچسب فنلاند که رو گوشی های ساخت چین نوکیا می زنن ) یکی هم اینکه روی جعبه هک شده باشه که در این حالت هم می تونن کل جعبه رو عوض کنن و یه جعبه دیگه برای گوشی بزارن ( یعنی گوشی رو خودشون آنلاک کنند و یه جعبه قلابی آنلاک فکتوری برای گوشی بذارن ) می خواستم ببینم نظر شما در این مورد چیه
با تشکر