نمیدونم ، ولی واس من که اینطوری بود :|
Printable View
نمیدونم ، ولی واس من که اینطوری بود :|
خب ديگه منم ميخوام ال تي رو بريزم خودم ...
فقط بخاطر اينكه اولين باره و ترس و اينا يه پريميوم ٣ چراغه داريم كه ميخوام از اون استفاده كنم ... ميشه درايوشو بندازم رو الايت خودم و رو اون تست كنم ؟؟ يا براي dvd key ازكابل اون استفاده كنم
؟! كدوم بهتره ؟!
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
خب پارسا تو الان با بازیهایی که قبلا پچ شده و الان 1.91 داری مشکلی که نداری؟با لایو چطور؟راحت میریو میای؟؟
بیخیال این سوسول بازیا شو بابا : دی هیچی نمیشه...نقل قول:
میخوای واس دی وی دی کی از کابل پاور پریمیوم استفاده کن... بعدش سوزن رو وردار و دور اون سیم هم یه لنت بزن محظ خنده ولی کلید رو ورندار ، که دفعات بعد هم از اون کابل پاور استفاده کنی و کلید هم داشته باشی که راحت تر ببری به وندور مود...
من فقط COD : BO رو دارم که بدون مشکل روی 13599 و 1.91 اجراش کردم...نقل قول:
لایو هم نتونستم کانکت بشم تا حالا :| زمانی که 1.9 بودم هم نتونستم :| به MTU ایراد میگیره :|
راستی یه سوال من الان کنسول رو که باز کردم بین سیم برق کنسول و درایو هیچ پارگی یا چیزی نیست که بگم با روش سوزنی dvd keyرو دراوردن.....آیا روش دیگه ای هم هست؟واس هر درایوی؟
یه سوال دوستان
من اگه خودم بخام این lt+1.91 رو بریزم فوقش چه مشکلی میتونه برام پیش بیاد؟
احتمال خراب شدن درایوم هست؟
بله هست..........ولی شما نگران نباش اصلا منم1.9اومدنی خیلی میترسیدم دادم بیرون20تومن دادم بیشتر ترسیدم...:دینقل قول:
الان خودم آماده کردم1.91روبریزم........ترسی هم نیست................
فکر کنم بیشترین مشکل اینه که درایو بسوزه اونم فکر کنم درایو لایت ان60تومنه(من میگم دقیق نمیدونم شاید یه چیز دیگه شد)
دوستان به نظر من که خیلی ریختن LT+ آسون . فقط خرابی اگه پیش بیاد . مال اینه که سوزن روی نقطه MPX01 که برای بدست آوردن DVD Key نزنید !! یا اینکه کابل پاور درایو رو برعکس بزنید !! فکر کنم همین 2تا مشکل هست ! به نظر من که خیلی آسون :31: به قول پارسا از نصب ویندوز هم آسون تر :31:
اااااااااااااااااا من الان دقیقا به همین شک دارم(که سیم برق رو اشتب زدم) چه جور مطمین شم چون فکر کنم برعکس زدم ترو خدا زود بگیدنقل قول:
داداش به خدا خودمم نمیدونم :31::41: چون میدونی من تا حالا LT+ انجام ندادم ولی مطمئنم که میتونم :31: چون واقعا آسونه ! ولی میدونم که کابل پاور درایو رو برعکس نباید بزنی ! باید موقعی که درش میاوردی میدیدی چه شکلی زده شده ! الانم یه نگاه بنداز به اینجا .نقل قول:
جای نقطه ها بازی سنتر بذار . ببین سوراخ 1و 2 خالی پشت درایو هم نگاه کن . :40:کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=39284