من فکر میکنم که اگر این مطلب را از طرف خودتان نه از سایر دوستان مینوشتید بهتر بود
Printable View
من فکر میکنم که اگر این مطلب را از طرف خودتان نه از سایر دوستان مینوشتید بهتر بود
کاملا تایید میشهنقل قول:
مزخرفترين پاياني که ميشد داشته باشه : يک کلاهبردار کله گنده افتاده رو تخت
دور و برش کلي شلوغه - فقط يه پليس دم درش گذاشتن : چند دقيقه زنه داد ميزنه ولش کنين
انتظامات بيمارستان رو کرگدن فيلم فرستاد ددر !!!!!!!!!!!!
بايد به حال هدر رفتن پول بيت المال زاريد
آخه اين ... فک کرد ملت گاگولن؟!!
جاي علي دايي به خير : اينجا ايرانه و اروپا نيست
آدم ميره لاست و پريزون بريک رو ميبينه بعد مياد اين رو ميبينه
من که 5/6 قسمت فقط صداشو گوش میدم و تصویرو نگا نمیکنم....
اصن اولین قسمتو باید دید و بعد بریم آخرین قسمتشو ببینیم بهتره:27:
مسخره ترین قسمتش جلف بازیهای خجسته هست....انقد قربون صدقه ی احمد رضا رفت که حالمون بهم خورد:2:
اصلا خدا وکیلی من نمیفهمم منظورش از سیا سوخته ی من چیه؟؟؟این یارو کجاش لاغر شده؟؟؟؟:27:
البته از نظر شما مگر شما ...........مرمدید من معتقدم به اینکه نصف بسشتر جذابیتهای یک داستان را بازیگرانه خوب تشکیل میدهند مثل پوریا پور سرخ و اتیلا پسیانی و عاطفه نوری بهتر بود که با بازیگرای در خور خودش بازی میکرد دوست عزیز
کلا منم صداش رو دارم چون چشم تو مانيتوره و تو طراحيامم ولي اينقدر اين زنه زار زد که ولش کنين اگه تو محلمون يکي اينجور زجه ميزد بچه قنداقشون ميريختن واسه جدا کردن ولي . . .
يارو تو کماست ميخواد ناخونش رو بگيره : اگه اين سريال قبل انقلاب بود که . . .
البته منظور از دوست عزیز و شما جناب Mokafating بود
اين مرمديد که گفتي يعني چه ؟نقل قول:
به هر حال قيافه زيبا تر شايد نميشد به عنوان سرخورده و دزد تلقي بشه : اين سريال چون همه چيزش رو اصول بوده !!! حتما نميخواست بي منطقي انجام بده
ولي من موندم اين پونه خانم چه طوري توي تست بازيگري از ابتدا به ساکن قبول شد ؟
در قسمت بالا منظور از مگر شما .... مردمید را توضیح دادم و منظور از بازیگر خوش چهره این بود که حداقل یه بازیگری رو میذاشتن که بشه تحمل کرد:11:
نقل قول:
برا چندمين بار توي سريالاي ايراني از حرکت دوربين برا القا کردن معاني و مفهوم بيشتر و تاثير گزاري استفاده شده : بسيار نابجا و ناموزون و به زبان راحت تر افراط شده در اين زمينه و در اين سريال
داچ انگل شيوه اي نيست که دم به دم و با فاصله کوتاه ازش استفاده بشه : بيشتر شبيه به بودن بر عرشه کشتي شده تصاوير
خیلی سریالش واضح هست هر روز هم داره پیچیده تر میشه !!! به جای اینکه موضوعات گنگ رو حل کنه هر روز بیشترش میکنه !!! ای بابا !!! اینم شد سریال !!!
اولش این سیال خوب شروع شد اما الام داره مثل بقیه کارای مقدم مزخرف میشه البته ببخشید.
به جز پسیانی و پور سرخ انتخاب بازیگرها خیلی ضعیف بوده
دیالوگ های بسیار ضعیف
انتخاب محل دوربین و خواسته متفاوت کنه اما بیشتر خراب کرده تا متفاوت
لوکیشن های ضعیف و مصنوعی
و قهرمان پروی بی جا که 1 زن تنها حل کننده تمام مشکلات دنیاست
بعضی جاها این قدر مسخره میشه که من تلوزیون رو خاموش میکنم.
...