عزيز 1 همينه ديگه! نسخه ي جديدش Bound in Blood هست كه اون ميشه 2 .
Printable View
عزيز 1 همينه ديگه! نسخه ي جديدش Bound in Blood هست كه اون ميشه 2 .
نه دادشه گلم ورژن اول Call Of Juarez - Walk Through هتنش که امشب رفتم خریدمنقل قول:
منظور ایشون از نظر داستانی هست. این Call of Juarez BiB میشه شماره اول به خاطر اینکه داستانش قبل از Call of Juarez اتفاق می افته.نقل قول:
نقل قول:
این یکی چقدر سخته کسی بازی کرده ؟
همون مرحله لولش گیر کردم
در كل كهكشان بازي اي با اين نام وجود نداره . Call of Juarez هم فقط دو نسخه هست كه به قول Optimus Prime جان از نظر داستاني Call of Juarez: Bound in Blood ميشه 1 و Call of Juarez ميشه 2 . ولي از نظر زمان بندي Call of Juarez اول در سال 2006 اومد و Call of Juarez: Bound in Blood بعدا و جديدا در همين سال ميلادي يعني 2009 .نقل قول:
نه دادشه گلم ورژن اول Call Of Juarez - Walk Through هتنش که امشب رفتم خریدم
الان شما اگر Call of Juarez رو تموم كرديد بايد اگر نسخه ي ديگرش رو ميگرديد Bound in Blood رو بازي كنيد و نسخه اي به نام Walk Through وجود نداره .
فكر كنم همه چيز شفاف شد ...
سلام من تازه دارم بازی میکنم دوبله فارسی اونجایی که میخواد بره تو یه معدن و پل چوبی میشکنه من گیر کردم وقتی میشکنه میرم تو ساحل رودخونه بعد نمیدونم چیکار باید کرد 2 تا سرخر اونور پل هستن و هیچ مسیری نیست در کل بیلی میخواد برسه به قطار
ببین یه کم صبر کن...سعی کن کمین کنی و مخفی باشی...میبینی که اون نگهبانا اروم از اونجا دور میشن و توی یه دوره زمانی خاص میرن . میان...یه کم نگاه کنی دستت میاد که کی باید راه بیفتی که گیرت نندازن...نقل قول:
اگه هم درست نگفتم یه عکس بذار تا شاید بتونم بهتر کمک کنم...:5:
این بازیش زیرنویس نداره؟
اینا اینقد تند صحبت میکنن آدم هیچی نمیفهمه
این بازی دوبله فارسی حال میده اصولا این بازی و بازی هایی مثل مافیا و پدرخواندهو و ... دوبله خیلی حال میدهنقل قول:
اونجا رو هم رد کردم یه پرش به تپه داشت الان تو قطارم که باید دختر رو که گروگان گرفتم آزاد کنم 2 تا در ورود و خروج هم بسته و راهی ندارم تو صفحات قبل توضیحاتش بودم برم ببینم چیزی پیدا میکنم
ایول عجب بازی باحالی :8:
چرا اینقد تاپیکش خلوته!
وقتی دوئل میکنم فک میکنم کلینت ایستوودم:27:
راستی توی دوئل با این یارو که اون دختر مکزیکی رو گرفته چه طوری باید کشتش.یارو خیلی فرضه