کلا فرمودین یا اینکه از دیشب تونستین شارژ بگیرید؟؟!!نقل قول:
Printable View
کلا فرمودین یا اینکه از دیشب تونستین شارژ بگیرید؟؟!!نقل قول:
در کل که سامان از همه بهتره مثلا تو 500 تا خرید کمتر از 5 تا نول میده ولی ملت از هر 10 تا یدونه نول داره که بعضیاشم برنمیگرده مغایرت هم که پر کنی بعضی از اون بعضیا رو هم نمیدن
ملی که کلا تعطیله
پارسیان کار نکردم
اقتصاد نوین هم چند روزه شارژ نمیده
فکر کنم قیمتها یه تکونی بخوره اگه اینجوری بمونه
هر دم از این باغ بری می رسد
مشکل بانکا رو حالا چیکار کنیم مسخرس
برای خرید شارژ بهترینش بانک ملی هست.درسته که بیشتر وقتها کار نمیکنه ولی اگه شارژ نده پول زود برمیگرده.
از هفته آینده هم به نمایندگان اصلی شارژ 2000 تومنی میدن و این یعنی اینکه بازار پر میشه و شرکتهایی مثل ارگ الکترونیک و معین همراه و ... شارژ رو به صورت پاکتی میدن.پس تا میتونید تو این هفته شارژ بخرید و قالب کنید.
به نظر می یاد یاید یه فکر دیگه ای برای بیکارمون بکنیم دوباره انگار قراره الاف بشیم آقا از این هفته دیگه مطمعنی یا نه راستی اون نرم افزار هم قفلش شکسته شد ولی یه مقدار دیگه کار داره نمی دونم چرا کار نمی کنه
بیخودی خودتو علاف نرم افزار نکن.بیخیالش.(راستی اگه بلدی قفل نرم افزار بشکونی میتونم ازت کمک بخوام.یک برنامه ارسال تبیلغات با بلوتوث هست)
هفته آینده هم مطمئن نیستم.راستش کار اینها اصلا معلوم نیست و هر روز یک شایعه میاد ولی این دفعه خیلی جدیه.به چند تا دفتر که نرم افزار برای چاپ شارژ 5000 تومنی به صورت پاکتی از طرف شرکت معین ارتباطات داده بودند گفتند احتمالا از شنبه بهشون شارژ 2000 تومنی میدن تا ضرر قبلی رو جبران کنند
خوب پس با این حساب فکر کنم سر کارشون گذاشتن راستش من که سواد این کار رو ندارم یکی از دوستان تو سایت pc7 این کار رو کردن شما نرم افزار رو بده بهش می رسونم 99% حلش می کنه ولی نمی دونم اجازه رلیز رو بده یا نه به هر حال شما نرم افزار رو بده باهاش صحبت می کنم
آقا راستی این فایل یه فایل اکسس کم داره کسی اونو نداره بزاره کار رو تمومش کنیم
سلام
مثل اینکه واقعیت داره و به قول دوستم وکیومش اومده ولی من فکر کنم خیلی محدوده جون هنوز اونجور ی پخش نشده و قیمتش بالای 2000 تومن دست توزیع کننده اصلی میرسه و این بدین معنیست که مخابرات پین هاشو همون 2000 تومن به این شرکتا میفروشه و باز میتونیم کار کنیم نهایتا میخوایم 2050 بفروشیم که باز خوبه الان که کلا تمام بانکها مشکل دارن و شارژ بد میدن
راستی اون لینکی که دوستمون داده کار میکنه یا مثل نرم افزار iMacros فقط ضبط میکنه اگه مثل این باشه فایده نداره
نه آقا جون کار می کنه مشکل کرک هم حل شد ولی مگه قرار نیست این نرم افزار اتوماتیک باشه اگه نباشه که فایده نداره من که نتونستم اتوماتیکش کنم روش قبلی برام خیلی راحتر است
راستی اگه مخابرات بخواد زیر این قیمت بده که کلا آخر حماقته با همین کارای که داریم انجام می دیم مگه دیتا بیسش چقدر دوام می یاره وزود خالی می شه و باید دوباره یه دیتا بیس جدید تزریق کنن ضمن اینکه کلی از پول ملت رو هم می خوره و البته شارژ را هم داره با همون قیمت 2000 می ده ولی اگه قراره به اون شرکتها بده خوب باید ارزون تر بده به نظر کار احمقانه ای هست
اگه یادتون باشه البته شهر ما که اینجور بود اوایل که 5000تومنی اومده بود قیمتش بالا بود طوری که بازم صرف میکرد اینترنتی بفروشی اما کم کم افت کرد و اینجوری شد که می بینید شاید واسه 2000 تومنیم اینجور بشه
بابا هر کاری میخان بکنن سریعتر یا بدن یا ندن دیگه خیال ما هم راحت شه
با این اوضاع که فعلا ضرره با کلی مغایرت ده تا شارژ شاید بتونی بگیری
اون نرم افزارم تریاله