خدایا اینو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.imdb.com/title/tt1302067/
Printable View
خدایا اینو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.imdb.com/title/tt1302067/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون بابت استیکی کردن تاپیک .
در مورد "یوگی خرسه" کاش باقی رفقای قدیمیش هم باهاش بودن :دي
البته این فیلم ترکیب انیمیشن و فیلم زنده است که همین نا امید کننده است
اصولا هر وقت کاراکترهای انیمیشنی با فیلم زنده ترکیب شده چیز دندون گیری از آب درنیومده !
از بهترین فیلمهای این فرمی به نظرم who farmed Rager Rabbit هست که اینم در اکثر زمانهاش تعادل روایی نداره .
دقیقا منم اول دقت نکردم بعدا دیدم ترکیبیه نا امید شدمنقل قول:
البته شاید در مورد یوگی فرق داشته باشه و چون خیلی قدیمیه این کارو کردن که مخاطب بزرگسال رو هم تحت تاثیر قرار بده.
-----
Who Framed Roger Rabbit عالی بود... اولین باری که دیدمش کف کردم : دی
سلام
برای من چند تا سوال و مشکل پیش اومده چجوری میشه فهمید که نسبت ابعاد تصویر یک انیمشین ( در واقع نسبت ابعاد)که خود کمپانی بیرون داده واقعاً چنده؟ آخه من انیمیشنای مورد علاقمو دانلود میکنم:21: ( وقتی به پولی قاعدتاً باید به این انیمشنا می دادم فکر میکنم عذاب وجدان میگیرم؟!:2: ...)ولی مثلا تو توضیحات ریپر ها رزولوشن های متفاوتی هست که نسبت هیچ کدوم با هم متناسب نیست مثلا انیمشن رابین هود هم دی وی دی ریپ با نسبت تصویر 512*288 وجود داره هم با 512*384 خب کدوم نسبت تصویر واقعی هستش؟؟؟ از این موارد خیلی زیادن بعضیاشو راحت میشه فهمید ولی بعضیا نه...( برام خیلی مهمه که نسبت تصویر واقعی باشه یه جورایی عشق کیفیت و اصالت و این جور چیزام:27:...) این مشکل زمانی دیگه خیلی شدید میشه که انیمیشن قدیمی باشه و ریپرهای معروفی هم مثل axxo و diamond , jumanji و... بیرون نداده باشنش...
مشکل دیگه اینه که نمی دونم مفهوم اینترنال چیه؟؟؟ یعنی وقتی سرچ میکنی تو یه وارز یه بابایی که لینک داده کنار نسخه زده اینترنال حالا این لفظ دقیقاً نشون دهنده چیه؟؟؟
دم هر کی جواب منو بده گرم:12::11:
خب نسبت تصویر رو تو imdb نوشته
مثلاً:
Aspect Ratio:1.78 : 1
یعنی طول تصویر 1.78 برابر ارتفاعشه.
اینترنال هم فکر کنم مثل آکسو و دایموند و بقیه ، ریپر باشه.
ممنونم از شما... ولی خب پس چرا این اینترنال مدت زمان فایلاش همیشه چند دقیقه ای کمتر از توضیحات توی imdb هستش؟؟؟ خوشبختانه همون شبی که پست دادم راه پیدا کردن رزولوشنو پیدا کردم که شما هم گفتید ( خب برای انیمشنای قدیمی که چند تا رزولوشن دارن میرم آمازون تا ببینم کدومش توی بازار هست و احتمالاً ریپ شده )نقل قول:
یه درخواست دیگه هم دارم اینه که فرومی میشناسید که تو ضمینه انیمیشن کامل باشه؟؟( من از وارز-بی بی استفاده میکنم...)
من الان فیلم اینترنال دم دستم ندارم ، ولی احتمالاً از اون جایی ناشی می شه که بعضی از ریپرها برای کمتر شدن حجم ، تیتراژ اخر فیلم رو حذف یا کمتر می کنن...
ضمناً به نظرم شما یه کم بیش از حد دارید وسواس به خرج می دید ! فیلمی که اصل نیست (ریپ شده) چه فرقی داره که ابعاد تصویرش یه کم فرق داشته باشه ؟
یا کم و زیاد بودن فیلم در حد یکی دو دقیقه خیلی هم مهم نیست! مثلاً من فیلمی دارم که یه ورژنش 1ساعت و نیمه و یه ورژنش دو ساعت و ده دقیقه
تفاوت اینجا مهمه !
انیمیشن های جدید رو من از اچ دی یونایتد به صورت 480p می گیرم ... قدیمیها رو هم هر جا که آقامون بگه...!
سلامنقل قول:
ولی خب پس چرا این اینترنال مدت زمان فایلاش همیشه چند دقیقه ای کمتر از توضیحات توی imdb هستش؟؟؟
این امر به FPS انیمیشن / فیلم هم بستگی داره
forum.p30world.com/showthread.php?p=5310473#post5310473
مسابقه انیمیشن شناسی را اندازی شد!:46:
سلام
می خواستم بدونم احتمالاً کسی لینکی یا خود فایل صدای دوبله انیمیشن "هیولاها در شهر" گلوری رو نداره؟؟؟ فقط کیفیت ac3 می خوام... من که هر چی گشتم پیدا نکردم قبلاً تو سایت خود گلوری(قدیمی) بود اما حالا حذف شده:41: لینکش این بود: [HTML]http://www.gelory.ir/NewsDetail.aspx?news=434[/HTML]