نیازی به رفتن نیست . سطح پنجش رو دبدم :5:نقل قول:
Printable View
نیازی به رفتن نیست . سطح پنجش رو دبدم :5:نقل قول:
خب معلومه که باید راحت یاد بگیری دیگه چون بهترین راه آموزش زبانه:19:نقل قول:
آخه بستگی داره،اون طرفی که میخواهین بفهمین چی میگه،چه کسی باشه و در کجا.نقل قول:
اگه منظورتون بسیاری از فیلم های آمریکایی است،نه خیلی جاهاشو متوجه نمیشین،چون فوق العاده لهجه دارند.
ولی خوب مثلا اخبار را متوجه میشین،با یک غیر آمریکایی صحبت کنین مثل هتل دار و.... متوجه میشین و....
حق با دوستمونه. فیلم معمولاً سخت تره مگه یه تعداد معدودی از فیلم ها که زبان ادبی در اونها به کار برده شده باشه و در ضمن سیاه پوستا تو اون فیلم حرف نزنن! چون لهجه سیاه پوستا واقعاً سنگینه...نقل قول:
این مسئله در مورد ترانه هاشونم صادقه. ولی به هر حال باید اینقدر دید و گوش کرد تا عادت کنیم لهجه ها رو بفهمیم...
من ضمن تایید توصیه های دوستان، توصیه می کنم پادکست های مختلف (علمی،خبری،سرگرمی و ...) گوش بدین. خیلی تاثیر گذاره برای لیستنینگ...
با سلام
من بايد زبان انگليسي ياد بگيرم
يك ترم رفتم كانون هاي زبان. بد نبود. خوب بود.
اما من وقت كلاس رفتن رو ندارم. و اونها البته هدفشون زياد مكالمه هست در اموزشگاه ها.
من قواعدمم خوب نيست.
به نظرتون كتاب مثلا زبان انگليسي از دبيرستان تا دانشگاه عباس فرزام رو بگيرم.
فايده اي داره؟ گرامرم قوي ميشه/؟ بايد چي كار كنم؟ :41:
نقل قول:
همه از دستور زبان فرار می کنند، در حالیکه نمی دونند اگر دستور زبان رو که خیلی هم طولانی نیست و قسمت های به درد بخورش که مخصوص مکالمه های روزمره هست رو یاد بگیرن چقدر اونها رو جلو می اندازه.
دوست عزیز اگر دستور زبان شما صحیح نباشه ، مثل این می مونه که یک نفر فارسی رو بدون رعایت دستور زبان یاد بگیره و همین جمله ای رو که سئوال کردی این طوری میشه:
من میدونم در حد متوسط زبان انگلیسی رو. من خواستن یاد بگیرم اما دوست نداشتن به کلاس رفتن و دستور زبان و از این مثال ها. شما چقدر در مورد English Today فکر می کنید؟ آیا خوب هست برای یادگیری از این بسته و می شود در حدی بوده که مثلا یک فیلم را کاملا درک می کردم؟
(تازه این نمونه خوبش بود که مثال زدم. )
عباس فرزام حرف نداره. بلی توصیه می شود در حد بنز! در کنارش این ها رو هم بخون:
Grammar in Use ، هر سه سطح رو بگیر ولی اول مقدماتی رو بگیر. تجربه نشون داده و میده وقتی هر سه کتاب رو با هم بگیری هیچوقت تمومشون نمی کنی.
فروشگاه محصولات شنیداری برای سطوح مقدماتی تا پیشرفته و حتی بومی زبان ها www.rezafo.com
يعني من كه هدفم گرامر و لغت هست
ميتونم با كتاب فرزام گرامرم رو قوي كنم؟
وضع گرامري ام خراب هست واقعا
اين از پايه ياد داده چطوره؟
نقل قول:
نه ! این کتاب یکی از ابزارهای قوی کردن هست. مجموع کتاب ها + فعالیت ها + تمرینات = رسیدن به هدفتون.
اگه تازه کار هستید حتما به کلاس برید یا خصوصی کلاس بردارید. ولی بعد از چندترم می تونید خودتون ادامه بدید.
نکاتی تو کتاب عباس فرازم هست که من حتی تو کتاب های دستور زبان انگلیسی مثل Grammar in use هم ندیدم. واقعا حال کردم. یه مثال می زنم
تو کتاب عباس فرازم میگه که وقتی در مقابل Who's that? جواب میدن It's me ، این غلط هست. علت؟ چون ضمیر مفعولی نمیتونه بعد از فعل بیاد. و صحیح اون هست It's I ، که اگه به هر بومی اینو بگی میخنده و میگه نه غلط هست و میلیونها انگلیسی زبون دارن میگن It's me . ولی جزو غلط های مشهور و جا افتاده هست که خودمون هم تو زبان پارسی زیاد نمونه اش رو داریم.
اگه خواستی کلاس خصوصی برداری من خودم هم هستم. کلا 10 جلسه باهات کار می کنم ، دیگه بقیه اش رو می تونی خودت ادامه بدی. تو این ده جلسه من تجربیات ده سال رو یکجا بهت انتقال میدم. دقت کن نمی گم اطلاعات و دانش ده سال رو ، بلکه قلق ها و تکنیک هائی که می تونی با اجراء صحیح اونها ظرف شش ماه بار خودت رو ببندی به حد خوبی برسی.
هر جلسه یک ساعت و نیم هست و هزینه اش هم مقطوع جلسه ای 40 تومن. کل قضیه میشه 400 تومن در حالیکه اگه بخواهی موسسه بیرون بری فکر کنم این مبلغ تنها هزینه چند ترم باشه. که تو این چند ترم خیلی باهاتون کار کنند نصف یکی از کتاب های New Interchange رو می خونید. و تازه فقط مطالب کتاب رو بهتون میگن و اصلا نمی تونید از استاد سئوال های اضافه بپرسید چون وقت نداره و باید بره برای کلاس بعدی آماده بشه.
برید از هر کی دلتون میخواد بپرسید چرا به انگلیسی " خسته نباشید " نداریم ، خوب که از همه پرسیدید بعد با من که کلاس برداشتید من هم علت اش رو می گم ، بعد مقایسه کنید!