اون وسط کازینو هستش و یه نوع مسابقه و بازیه هیچ شباهتی به چیزی که شما گفتی نداره...:17:نقل قول:
شما هر بازی جدید که میاد اینجوری برخورد میکنید؟
دوست دارید فقط ادامه بازی های قبلی با یه تغییر جزئی ساخته بشه؟
از نوآوری خوشتون نمیاد؟
Printable View
اون وسط کازینو هستش و یه نوع مسابقه و بازیه هیچ شباهتی به چیزی که شما گفتی نداره...:17:نقل قول:
شما هر بازی جدید که میاد اینجوری برخورد میکنید؟
دوست دارید فقط ادامه بازی های قبلی با یه تغییر جزئی ساخته بشه؟
از نوآوری خوشتون نمیاد؟
من خودم این کارو نکردم تا ببینم چه طوریه...فقط از رو صحبت دوستمون اونو گفتم(درضمن بیشتر هم شوخی کردم شما زیاد ناراحت نشو!!!!!!!)...از همون کیس 2 به بعد که اونطوری شد دیگه حتی سراغشم نرفتم وفقط میرم چندتا زامبی میکشم وکیف میکنم...نقل قول:
اون وسط کازینو هستش و یه نوع مسابقه و بازیه هیچ شباهتی به چیزی که شما گفتی نداره
بله اگه نوآوری طوری بود که بازی خورارو تشویق میکرد که منتظر نسخه بعدترش باشن چرا...!!!ولی این بازی که فقط نجات ملت وکشتن 200تا زامبی تو هر اتاقو ومخلوط کردن دسته جارو ومیخ و...است نوآوریش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته من نسخه قبلیشو بازی نکردم...وقتی دوش اینطوریه یکش چی بود...هرچند بعضی اوقات نسخه بعدی ضعیفتر از نسخه قبلی درمیاد...) مقایسه هم بابازیهای هم سبک خودش کردم نه نسخه قبلیش...
واسه همین پیدا کردن زامبرکس کلی گرفتاری کشیدیم حالا تا تهش خدا به داد برسه!!!!!!!!
در ضمن این نظرات من بود هر کسی هم نظرات خودشو داره وبرای خودش محترمه...
نظر شما کاملا محترم بود و هست ولی نباید اینقدر بیرحمانه با یه بازی برخورد کردنقل قول:
حتی یه بازی بد هم ارزش یه بار تموم کردن داره
دوستان اگه کسی هنوز مشکل زامبرکس داره هیچ نگران نباشه...در طی بازی ماموریتهائی بهتون میده که میتونین باتموم کردنش زامبرکس به دست بیارین...
اگه کسی تو زامبرکس فصل 2مشکل داره یه ماموریت هست که اسم کاملش رو یادم رفته ولی وش blue با یه کلمه دیگه داره که یه پرستارو باید اسکرت کنین وقتی رسوندینش به پناهگاه بهتون یه زامبرکس مجانی میده...
تو شرح ماموریت ها اگه توضیحی درمورد زامبرکس نوشته بود معطل نکنین...حتما انجامش بدین...البته سیو قبلش یادتون نره که بعضی هاش نافرم سخته...
امیدوارم مشکل زامبرکستون حل شده باشه .یه کم دیگه این مشکل برامن طول میکشید قید بازی رو میزدم وپاکش میکردم:31:
راهنمای قدم به قدم بازی همراه با عکس بصورت کامل کامل:
کد:http://guides.gamepressure.com/deadrising2/
درود بر دوستان گرامی
لطفا به حرفم گوش کنید :42:
باز هم میگم اگه جایی از بازی گیر کردید حتما از رهیافت های موجود در اینترنت مثل همین که دوستمون قرار داد استفاده کنید
اگه بازم نشد یه ترینر بندازید بالا بهتر از اینه که این بازی زیبا و سرگرم کننده رو از دست بدید! :46:
سلام دوستان من توی اون قستی که با نجات یافته ها پوکر که بازی می کنند گیر کردم من پوکر بلد نیستم یکی کمکم کنه
با سلام
من با استفاده از یک ترینر ، فقط وقت بازی را متوقف کردم و شروع به کشتن زامبی ها و جمع کردن پول نمودم بطوریکه تا حالا حدود 21000 تا زامبی کشته ام و بیش از 450000 دلار پول جمع کرده ام.
خیلی به دنبال تمام کردن بازی نیستم - فقط حال می کنم که تو هر قسمتی که وارد می شم ، هر چی زامبی هست رو نابود کنم.
البته بعضی مواقع ، وقت بازی را برای مدتی دوباره فعال می کنم تا مقداری از زمان سپری شده و مأموریت های جدید آزاد شود.
کلأ از بازیهایی که وقتی باشد خوشم نمی آید - آدم باید وقت داشته باشد تا همه جا را بگردد و هرکاری دلش خواست بکند نه اینکه مدام نگران وقت باشد !!!
یه چیزی براتون دارم :
Dead Rising 2 مدها و آموزش ویرایشکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5927016#post5927016
دوستان چرا اینقدر بازیرو بد پورت کردن خیلی افت فریم داره