مگه میشه دونفر باا یک آیدی عضو بشند؟!نقل قول:
Printable View
مگه میشه دونفر باا یک آیدی عضو بشند؟!نقل قول:
ببخشید ها من میخوام یه تقریب ذهنی نسبت به کیفیت تصویر امنیا پیدا کنم آخه میگید 65 هزار رنگه یعنی چه جوریه مثلا k750 هم 65 هزار رنگه یعنی مثا کیفیت عکس ها درون این دو گوشی یکیه؟!
اگر کسی اطلاعات خوبی داره لطفاً بذاره اینجا ممنون
اولآ k750 دارای 256000 رنگه...
من باید یه توضیح مختصر در مورد نمایشگر بدم (با اجازه پیشکسوتها)
2 فاکتور واسه نمایشگر هست...
1. رزولوشن ، که اکسپریا در این زمینه از همه گوشیا جلوتره( یا هم رده با بهترینها) حتی از آیفون
2.نمایش تعداد رنگ، که تو این زمینه گوشیهای پاکت پیسی ضعیفن البته اینکه این رو کیفیت عکس تاثیر داره یا نه نظرات مختلفی هست... مثلآ GSMArena و خیلی از محققین باور دارند که بین 65 هزار و 16 میلیون رنگ برای چشم لخت(غیر مسلح) تفاوتی نیست یا اینکه خیلی کمه...
حالا اینکه آیفون چقدر خوب نشون میده دلیل نمیشه بگیم جزئیات بیشتری نشون میده چون xperia جزئیات بیشتری نشون میده اونم بخاطر رزولوشن بالاشه 800*480 در برابر آیفون 320*480 ولی آیفون تو آفتاب عالی نشون میده و خیلی روشنه اونم بخاطر فناوری ساخت نمایشگر... در خازنی (اونی که تو آیفون) لایه ای رو نمایشگر قرار ندارد بنابراین 100 نور رو میده بیرون
در صورتی که نمونه مقاومتی چند لایه جلوشه که فکر کنم 30 درصد نور رو میگیره پس انتظار معجزه نداشته باشید...
سپاس
ببخشید اشتباه زدم آی دی دوستم Amin.T.1986 هست. هم همینه هم هم سنیم هم تو یه ماه به دنیا اومدیم ولی من بزرگترم:31:نقل قول:
دوست عزیز من این سوال ها رو خودم قبلا پرسیدم وخودمم در حال انتخاب بین امنیا واکسپریام. احتمالا امنیا میگیرم.نقل قول:
تو کیفیت صفحه اکسپریا مثل کا 750 نیست خیلی بالاتره. نتیجه تحقیقاتم رو میگم شما هم استفاده کن.
-کیفیت صفحه اکسپریا خیلی بالاتره و بک لایت بهتری داره
-مزیت دیگش کیبرد هست که امنیا نداره( البته اگه کیبرد نخواهی که هیچ)
-اکسپریا شتاب سنج نداره که فکر کنم در آینده مشکل ساز بشه
-امنیا طراحی بهتری داره(البته به نظر من)
-سی پی یو امنیا قویتره و سریعتر برنامه ها رو اجرا میکنه
-رم اکسپریا بیشتره 256 در مقابل 128 که اگه بخواهی تعداد زیادی برنامه با هم اجرا کنی که البته بعیده تفاوت معلوم میشه.
-اکسپریا کارت گرافیک داره و چون اولین پاکت با کارت گرافیک هست فکر نکنم زیاد استفاده بشه( نظر شخصی من) فقط در دیدن فیلم با بیت ریت زیاد اونم با پسوند mp4 امنیا کم میاره اکسپریا نه. که البته باید دقت کرد که پسوند رایج واسه فیلم divx هست نه mp4 . وکمی هم تو بازی و عکس خودش رو نشون میده.
همونطور که گفتم من احتمالا امنیا میگیرم ولی شاید تو علاالدین که از نزدیک جفتشون رو دیدم نظرم عوض بشه.
اگرم میبینی دوستان جوابت رو درست نمیدن حق دارن چون من انقدر این سوالا رو پرسیدم که دیگه حالشون بهم میخوره .:46:
خیلی ممنون از توجهتون ....نقل قول:
نه بابا بنده خداها هر چی من پرسیدم ظرف یک روز جواب دادند نباید از حق گذشت دستشون درد نکنه
از تجربیات شما هم استفاده کردیم ممنون
بله شما درست میگید 256 هزار رنگه من اشتباه نوشتم ..... ممنون از توجهتوننقل قول:
آخه اولا 10 دیقه ای جواب میدادن:31:.نقل قول:
من خودم احساس مسکنم امنیا یوزر فرندلی تر باشه . البته کاشکی یکی قیمت این دو تا رو هم تو امریکا میگفت چنده؟
اینم شخصیه ممکنه یکی بگه اکسپریا یکی هم از دوتاش بدش بیاد...
در ضمن شما هم مانند من گوشی رو ندیدید پس در مورد یوزر فرندلیش چطوری نظر میدید؟ پرسش برانگیز نیست؟
در مورد شتاب سنج i900 هم میگن 2 بعدیه ، انگار 3 بعدی هم داره ...(GSMArena) گفته...
اینطور که گفته دیاموند 3 بعدیه...
سپاس