نقل قول:
نه دیگه قرار نشد دروغ بگی
آنتن همون آنتنه
من منظورم پهنایه باندش بود
نقل قول:
در مورد آنتن دهی اعتباری دائمی باید بگم برای اینها آنتن جداگانه نصب نمیشه که بخواد یکیش کمتر آنتن بده یکیش بیشتر تو دو تا اپراتور هم صدق میکنه
ولی شاید تو پهنای باند و کیفیت امکانات فرق کنه مثلا تو ایرانسل تعدا مشترکین دائمی خیلی کمه و برای همین شبکه دائمی خیلی خلوت و مشکلات خیلی کمتری داره
در مورد ایرانسل باید بگم بیشتر مشکلات ایرانسل فقط تو شهرهای بزرگ ولی تو بقیه مناطق مشکلات جدی نداره
خوب تعداد مشترکان تو شهر هایه بزرگ خیلی زیاد اما خدمات دهی باید به صورتی باشه که مشترکین مشکلی نداشته باشن...
نقل قول:
هنوز من خودم Sms تو ایرانسل نداشتم که failed شده باشه یا نرسیده باشه زمانی که ایرانسل sms رایگان داشت من روزی بالای هزار تا sms میزدم که حتی یکیشم فیلد نمیشد ولی تو همراه اول حداقل 10 درصد sms ها فیلد میشه
من روزی کم کم 10 تا sms ام فیلد میشه شما چه جوری حساب میکنی که فیلد نمیشه؟؟
نقل قول:
فقط چند تاش این جوریه از قبیل پیامگیر صوتی ولی این اکاناتی که میگم هیچ کدوم مشکل ندارند مثل ecare و vitrin و rbt و gprs و فهرست طلایی و طرح های رنگی ایرانسل و ارسال sms و mms از طریق وب ,....
در مورد طرح طلایی باید بگم من دوستم فعالش کرد برای 5 نفر لیست ازش 1600 کم کرد و در نهایت در نرخ مکالماتش هیچ تفاوتی ایجاد نشده
نقل قول:
در مورد مشکلات ایرانسل باید بگم کرمانشاه هم جز شهر های بزرگ به حساب میاد .
دوستای نزدیک من اکثرا ایرانسل دارن .
همین چند وقت پیش نزدیک 1 ماه بود که شبا از ساعت 7 از کار می افتاد و تا 5 صبح کار نمیکرد .
یعنی اگه شما ساعت 7 SMS میدادی ساعت 5 صبح به دستش میرسید .
در مورد SMS هم وقتی شما طرح رو فعال کنی Fail هم میبینی !
مخصوصا طرح قرمز که SMS رو ارزون میکنه .
کاملا تایید میشه