هنوز که چیزی رو مشخص نکردننقل قول:
دوستان هنوز معلوم نيست كه حداقل سيستم و سيستم پيشنهادي براي اين بازي چيه؟
فعلا باید صبر کرد
Printable View
هنوز که چیزی رو مشخص نکردننقل قول:
دوستان هنوز معلوم نيست كه حداقل سيستم و سيستم پيشنهادي براي اين بازي چيه؟
فعلا باید صبر کرد
اینقدر ناراحت نباشین
هنوز تا EA هست NFS هم هست :31:
میتونه یک بازیه شبیه سازیه فوق العاده بزنه!!!
با اینکه از مسابقات خیابونی داره دور میشه اما هنوزم حسش هست!!!
من که منتظره یک شبیه سازیه فوق العاده ام.
هنوز امیدوارم.......
یکی از دوستام بهم گفت این نسخه یه چیزی شبیه MW هست اما 30 نفر تو لیست سیاه هست و برای هر نفر 3 تا BOSS باید شکست داده بشه (فکر کنم از خودش در اورده اینا رو)
به هر حال من که NFS 1تا این UNDER COVER رو گرفتم و همیشه تو شهرمون اولین نفر هستم از 3 بعد از ظهر میشینم تو مغازه سی دی فروشی تا 8 شب که بیاد :دی مشکل دارم نه؟؟
سلام بچه! خسته نباشید.
من اسم این نسخه رو چند وقت پیش شنیده بودم و تازه امروز اومدم و کل این فروم رو خوندم و عکسای قشنگش!! رو دیدم.
1- بچه ها لطفاً همه با هم به مقدار کافی تخته جمع کنین بعد من به شما میگم اینا رو کجا بیارین تا با همدیگر در شرکت EA رو به طور کامل تخته کنیم!!!!!
2- از همین الان به طور واضع معلومه که با یک بازی مزخرف و آشغال طرفیم. یعنی تا این حد که شما میرید آندر کاور رو بازی می کنین. اون تصویر کابین توی ماشین سواری میکرو هم بود! اینا تازه اومدن توی بازی گذاشتنش و چه حالی هم می کنن!!!
3- اصلاً نمیدونم اینا چشون شده با این بازی درست کردنشون من همین الان اعلام می کنم اگه این بازی بیاد من که 100 تومان هم برای این بازی پول نمیدم. حالا بگو گرافیک در حد کرایسیس و بازی از سایت نمیدونم چی چی نمره 21 از 20 رو گرفته و بهترین بازی سال 2009 شده. اصلاً بازی رو نگاه هم نمی کنم.
4- بابا انصافاً من الان فکر می کنم اون موقع که ما رو PS1 نید فور اسپید 3 رو بازی می کردیم خدا وکیلی عجب حالی میداد. تنوع زمین و ماشین از بازی میبارید. توی اون قسمتش که عکس واقعی ماشین ها رو میزاشت آدم کیف می کرد.
5- الان که دارم این خط رو می نویسم دقیقاً 42 درصد از بازی Most Wanted نصب شده و منتظرم تا تمام بشه و بازی کنم. گرافیک ماست وانتد رو با کرایسیس عوض نمی کنم. مخصوصاً اون قسمتش که کنار جاده اون گاوا بودن!!!!! شبیه این الگانسای پلیس هستش که تابلوئه!!!!
6- حالا شما فکر می کنین این بازی دیگه خیلی خوبه و داره 2 سال روش کار میشه. حالا وایستین بیاد بعدش خودتون میبینین که حق با کیه.
7- همیشه EA با این دمو ها و عکساش همه ملت رو فریب میده. شرکتی که فقط به فکر جیبش باشه آخر و عاقبت بهترین بازیش همین میشه.
8- خوب دیگه نصب بازی ماست وانتد تموم شد ما که رفتیم بازی کنیم شما رو نمی دونم میخواین منتظر باشین تا بازی Need For Speed جدیدتر بیاد که قرار May 2010 بیاد و اسمش هم Need For Speed ALT+Shift هستش.!!!!!!!!
سلام
دوستان همه ی حرفاتون قابل قبول و محترم.ولی یه مشکلی هست!اگه EA همین NFS رو نزنه ما دیگه بازی اتوموبیل رانی
درست و حسابی نداریم!اگه این Shift نیاد چی میخوایم بازی کنیم؟من خودم وقتی GRID رو بازی کردم به NFS ایمان کامل آوردم!چون خیلی این GRID مزخرف بود!:2:
یه جورای ما محتاج این سری NFS هستیم!قبول کنید دیگه هیچ بازیه دیگه ای مثه این بهمون حال نمیده!حالا چه خوب باشه چه
بد!
منم خودم Grid بازی کردم ولی نمی دونم چرا هی به در و دیوار می خوردم. اصلاً ماشین مستقیم نمی رفت.
حالا درسته ما به NFS ایمان داریم!!! و دوستش داریم!!!!!!!!!!!! اما این دلیل نمیشه که EA از این قضیه سوء استفاده کنه و بازی مزخرف وارد بازار کنه.
اصلاً فقط NFS اینجوری نشده. اکثر بازیهایی که جدیداً میان نسبت به نسخه های قدیمی تر خیلی خیلی پسرفت کردند.
رفیق شما برو تو تاپیک بازی گرید تا ببینی کسانی که مثل شما از بازی بد گفتن چجوری بعد از یه مدت بازی کردن شیفته ی بازی شدن.مطمئن باش دیگه هیچوقت EA به Codemasters نمی رسه و Codemasters خیلی راحت داره از EA جلو می زنه و EA عین خیالش هم نیست.در مورد گرید هم سخت افزارتون باید قوی باشه تا بتونید راحت بازی کنید. ضمنا گرید مثل NFS UC واسه بچه ها ساخته نشده که با یه دستی ماشین راحت 360 درجه بچرخه یا با آخرین سرعت بشه بدون ترمز پیچ 90 درجه رو پیچید.EA فقط در صورتی می تونه یه بازی اتومبیل رانی محبوب و قوی درست کنه که:نقل قول:
1-از پیست بیاد بیرون.
2-از بازی های قدیمی خودش تقلید نکنه (مثل UC که که سعی کرده بودن در حد MW درستش کنن که موفق نشدن).
3-به جای بالا بردن کیفیت بازی به بالا بردن کیفیت دخترها تو بازی توجه نکنه.
4-گرافیک بازی رو ببره بالاتر.
5- سالی 2 بار هم یه بازی جدید بیرون نده.
اگه شما هم مثل من از بازی های اتومبیل رانی خیلی خوشت میاد حتما GRID رو یه بار دیگه نصب کن و 5 تا مرحلش رو رد کن. ممئن باش اگه 5 تا مرحله رو رد کنی تا تمومش نکنی بیخیال بازی نمی شی.
موفق باشی:11:
اولاً من با بالاترین سطح گرافیک و بدون هیچ مشکلی بازی کردم (چون سیستمم خیلی خیلی قوی هستش)دوماً من به Grid اصلاً توهین نکردم ولی اگه شما یه راهنمایی توی بازی Grid کنین که رانندگی باهاش خیلی راحت تر باشه خیلی ممون میشم. بابا من هرچی سعی کردم که خیلی خوب و حرفه ای فرمان بدم بازم نمیشه ماشین رو کنترل کرد والا گرافیک این بازی رو با NFS سال 2020 هم عوض نمیکنم. طراحی ماشین ها توی Grid فوق العاده هستش.اگه من بتونم قلق این بازی رو در بیارم از خدامه که بازی کنم. چون خیلی قشنگه.
GRID شبیه ساز اتومبیل رانی واقعی هست اما NFS یه بازی و فقط ماشین هاش وجود خارجی داره نه چیز دیگه ی اون به عنوان مثال من تو UC با بوگاتی 500KM رفتم و این تو واقعیت امکان نداره
بابا یکم یواش تر!دعوا که نداریم!:31:باید بگم که با مورد 5 موافقم و با مورد 2 مخالف!نقل قول:
دلیل محبوبیت یه بازی شماره های قبلیشه!اگه من UC رو میخرم چون از MW و ... خوشم اومده.اگه اونا خوب
نبودن مطمئنآ جدیده رو بازی نمیکردم.
من گرید رو هم بازی کردم!روون و راحت!چند مرحله رو هم رد کردم ولی بازم UC رو ترجیح دادم!:27:
گرافیک UC هم خیلی از قبلی ها بالاتر بود!ولی برای کنسول ها!EA تنها شرکتیه که اینقدر هوای PC رو داره
ولی بیشتر تمرکزش رو کنسول های بازیه!
خوش باشی:10: