آقا من یه هفته ای نیستم و میرم مسافرت.
وقتی برگشتم دوست دارم سرور ایرانی راه افتاده باشه.
آقا من یه هفته ای نیستم و میرم مسافرت.
وقتی برگشتم دوست دارم سرور ایرانی راه افتاده باشه.
سلام
منم پايم
بيشتر سرور GFK Bravo يا GFK Alpha بازی ميکنم
سعی می کنم دوباره سرور رو راه بندازم .
فایل های سرور رو باید پیدا کنم و دوباره نصب کنم . ولی به زودی دوبار راه اندازی میشه
سلام خدمت دوستان گرامی!
از سال پیش که سرور شاتل تعطیل شد من آواره سرورای خارجی هستم !:(
ولی این چند روز پینگم خیلی مشکل پیدا کرده! برای همین دنبال سرور ایرانی بودم که با این فروم برخورد کردم ! نمیدونستم هنوز بتلفیلدتو ایران اینقدر طرفدار داره ! خب چرا یک سرور دائم راه نمیندازین؟:دی
اگه کسی کانکشن مناسب یا ISP سراغ داره که قبول کنه منم حاضرم تو راه اندازی سرور کمک کنم!
در ضمن این سرورم همین الان پیدا کردم که ظاهرا قبلا اینجا بهش اشاره نشده یه نگاهی بهش بندازین :
اسم سرور: Setareh Sorkhکد:http://www.game-monitor.com/bf2_GameServer/94.74.139.15:16567/SetarehSorkh.html
آی پی: 94.74.139.15:16567
ظاهرا سرور در استانه فارسه ! البته الان که فقط Bot تو سرور هست. کسی در مورد این سرور اطلاعات بیشتری داره؟
حالا بعد که پچ رو نصب کردم مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
شاید برای اینه که پچ رو نگرفتی.
پچ رو بگیر نصب کن ما همه با پچ بازی میکنیم.
فکرم می کنم تا بیستم خوب شم.بعد کلی بازی می کنیم.
آقا من یه مشکل دارم که بازیم از تکینه و از اول کرک شده.حالا چکار کنم؟
آقا من 70 مگ رو دانلود کردم بقیش رو گذاشتم واسه شب.دیگه دانلود نشد.لینکش هم باز نشد.راستی فایل رو از لیست دانلود های dap پاک کردم.حالا باید از اول دانلود کنم؟
سلام دوستان.یه سوال داشتم.چرا پست های من زیاد نمیشه؟تو 4 تا مونده.
سلام
مال من هم ماله شرکت تکین هست برای همین وقتی می خواهید پچ رو نصب کنید اگر کرک شده باشه دیگه بازی اجرا نمی شه برای همین باید اول این فایل زیر رو دانلود کنید و اون رو کپی کنید تو آدرسی که بازی رو نصب کرده اید:
بعد پچ را نصب می کنید. کمی طول می کشد باید کمی صبر کنید. وقتی که پچ نصب شد باید mini image رو mount کنید با برنامه هایی مثل daemon tools یا virtual cd.کد:http://rapidshare.com/files/240465263/BF2.exe.html
اگر تمام این مراحل انجام شد شما بدون مشکلی می تونید وارد بازی بشید و از آن لذت ببرید! :20:
من که این طوری تونستم!
بعد این سروری که این دوستمون معرفی کردن 90 درصد ماله نسخه ی یک بازی است چون من نتوستم با IP وارد بشم.
آقا خدا رو شکر کن شما حداقل چهار تا پست داری من که هیچی ندارم!:19:
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی
خیلی ممنون که کمکم کردی.کارایی که گفتی انجام میدم.راستی شما با DAP دانلود کردی یا Download manager؟هر کدوم بهتره بگید تا با همون دانلود کنم.نقل قول:
سلام
مال من هم ماله شرکت تکین هست برای همین وقتی می خواهید پچ رو نصب کنید اگر کرک شده باشه دیگه بازی اجرا نمی شه برای همین باید اول این فایل زیر رو دانلود کنید و اون رو کپی کنید تو آدرسی که بازی رو نصب کرده اید:
کد:
http://rapidshare.com/files/240465263/BF2.exe.html
بعد پچ را نصب می کنید. کمی طول می کشد باید کمی صبر کنید. وقتی که پچ نصب شد باید mini image رو mount کنید با برنامه هایی مثل daemon tools یا virtual cd.
اگر تمام این مراحل انجام شد شما بدون مشکلی می تونید وارد بازی بشید و از آن لذت ببرید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که این طوری تونستم!
بعد این سروری که این دوستمون معرفی کردن 90 درصد ماله نسخه ی یک بازی است چون من نتوستم با IP وارد بشم.
آقا خدا رو شکر کن شما حداقل چهار تا پست داری من که هیچی ندارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی