چند هفته هست هم ناروتو هم بلیچ خوردن به فیلر........حال دارن اینها....الکی دانلود کردم.....حالا هم که هیچی نمی تونم قسمت جدید دانلود کنم.
Printable View
چند هفته هست هم ناروتو هم بلیچ خوردن به فیلر........حال دارن اینها....الکی دانلود کردم.....حالا هم که هیچی نمی تونم قسمت جدید دانلود کنم.
دوست عزیز بلیچ که از فیلر در اومد و این قسمت 306 دیگه فیلر نبود و دوباره برگشت به ادامه داستان و یاد گرفتن تکنیک جدید ایچیگو با کمک پدرش !!نقل قول:
ناروتو هم که آخرین قسمت فیلرش پخش شد و دیگه از آخر این هفته بر می گرده به داستان اصلی ....
فیلر ها به خاطر این ماه اول سال بود و مسافرت های سال نو میلادی بود که ممکن بود بعضی ها قسمت هایی از داستان رو نبینن و از دست بدن و همچنین یه استراحتی هم به تیم سازنده اصلی بدن ...هر سال اینموقع ها همین برنامه هست ...
تا حالا به این موضوع دقت نکرده بود( گرچه چیز جالبی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
اخه من عقب افتادم از انیمه و داشتم ان موقع فیلر هارو می گرفتم(البته الان هم بخاطر محدودیت های این چند وقت نتونستم نه مانگارو بخونم نه انیمه رو ببینم و اساسی سماق دارم می مکم)
یک تصویر متفاوت از گین ( جا مونده بود )
کلا گین توی این 307 قسمتی که پخش شده همش توی دو قسمت چشماش رو نشون داده یکی اوایل انیمه بود و یکی هم همین قسمت 307 ............ گویا هر وقت به شدت ناراحت و عصبانی میشه چشم هاش رو نشون میدن !!!!!!!!!!! ولی انصافا چشم های قشنگی داره ...........بانکای جالبی هم داشت .... قسمت بعدی اشک دراره !!!:19:نقل قول:
یک تصویر متفاوت از گین ( جا مونده بود )
تعریف شخصیتی گین رو چی باید بزاریم؟تو چند تا انیمه ی دیگر هم شخصیت مشابه گین هم من دیدم حالت عادی چشماشون بسته است و انگار بی خیال هستن ولی در لحظاتی خاص انگار با باز کردن چشم هاشون یک شخصیت متفاوت رو می گیرن و انگار با یک ادم کاملا متفاوت رو به رو هستم که ناشناخته هست... طوری این کارکتر ها برخورد می کنن که فقط در زمانی که در روبه روی حقیقت یا عاملی که می خوان جلوش رو بگیرن میشه گذشته شون رو دید( که همواره اندوه ناک هست )...نقل قول:
اگه بخوایم از روی اسمش تعریفش کنیم که Gin به ژاپنی میشه نقره ای که فکر کنم به رنگ مو هاش بر می گرده ... اچیمارو هم که ایچی به معنی شماره 1 ( عدد 1 ) هستش و مارو هم لقبی هست که با آقایون ( جنتلمن ها ) می دن !!!!!نقل قول:
تعریف شخصیتی گین رو چی باید بزاریم؟تو چند تا انیمه ی دیگر هم شخصیت مشابه گین هم من دیدم حالت عادی چشماشون بسته است و انگار بی خیال هستن ولی در لحظاتی خاص انگار با باز کردن چشم هاشون یک شخصیت متفاوت رو می گیرن و انگار با یک ادم کاملا متفاوت رو به رو هستم که ناشناخته هست... طوری این کارکتر ها برخورد می کنن که فقط در زمانی که در روبه روی حقیقت یا عاملی که می خوان جلوش رو بگیرن میشه گذشته شون رو دید( که همواره اندوه ناک هست )...
اما با توجه به نوی زانپاکتو ( اندازه و بانکای سمی که داره ) و شخصیت مرموزش و اینکه خودش هم اشاره ای به مثل مار بودن و خونسرد بودنش کرده ...میشه گفت که همون شخصیت مار بودن براش خیلی مناسب هستش که وقتی که احساس خطر کنه جدی میشه و در حالت عادی مشکلی با محیط و اتفاقات اطرافش نداره ...........
اما باسه من شخصیتش بیشتر به اینکه به مار نزدیکتر باشه به شخصی نزدیکتر هست که تنفر و نفرتش رو در ماسک بی روح بودن تا زمانی که به هدفش برسه پنهان می کنه....اتفاق گین ادمو به این موضوع میبره که برای رسیدن به یک هدف چندین مسیر وجود داره ( بعضی روشن هستن و بعضی تاریک و بعضی خاکستری ......)نقل قول:
مانگا( جلوتر از انیمه )
محتوای مخفی: متن
منم موافقم با این حرفات ... کلا این انیمه ای هستش که بیشتر روی شخصیت افراد کار کده و با اینکه داستانش رو خیلی زود تر می تونست تموم کنه همین فلش بک ها و نشون دادن شخصیت های افراد خیلی جالبش کرده .... همین گین تو دوره خودش نابغه ای بودهنقل قول:
اما باسه من شخصیتش بیشتر به اینکه به مار نزدیکتر باشه به شخصی نزدیکتر هست که تنفر و نفرتش رو در ماسک بی روح بودن تا زمانی که به هدفش برسه پنهان می کنه....اتفاق گین ادمو به این موضوع میبره که برای رسیدن به یک هدف چندین مسیر وجود داره ( بعضی روشن هستن و بعضی تاریک و بعضی خاکستری ......)
چه قسمتی بود این قسمت 309... کف کردم ... چه قدرتی داشت ایچیگو ولی حیف که مجبور شد خودشو برای دوستاشو خانوادش فدا کنه !!!! کف کردم .. چه موسیقی داشت !!! قسمت بعدی اوج احساسی بازی هستش فکر کنم !!!
تمام شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فصل اول این انیمه زیبا در قسمت 310 تمام شد . در پایان این قسمت زده شد :: arrancares saga the end !!!!!
که یعنی فصل اول که همش مربوط به نقشه آیزن و فرار اون از انجمن ارواح و ساخت یه دنیای دیگه برای به دست آوردن کلید پادشاهی و باز کردن درب دو دنیای ارواح و هالو ها به هم و تبدیل شدن به قدرت مطلق هر دو جهان شدن بود شکست خورد و آیزن به زندان افتاد ...
(( همه این فصل در واقع نقشه های آیزن برای به دست آوردن قدرت نا متناهی بود که اخرش هم نقش بر آب شد ... ))
خوب از هفته دیگه معلوم نیست که ادامه میدن مانگا رو یا نه ولی قسمت بعدی که گویا فیلر هستش !!!!!
تا الان که نشون داد ..:
توشیرو یه دستش رو از دست داد ( دست چپ )
کاپیتان اصلی و رئیس گروه ها هم دست چپش رو از دست داد ...
آیزن به 20.000 سال زندان محکوم شد و الان دارای قدرت فنا ناپذیری هستش ...
سی فون کاپیتان دسته ماموران حفاظتی هم یه دستش رو از دست داد..
ایچیگو هم که کلا قدرت شینیگامیش رو از دست داد ...
امیدوارم که راه مانگا رو ادامه بدن و ازین فیلرهای یک ساله بیرون ندن !!!
غم انگیز بود پایان این فصل ...