Printable View
این الآن دمو هست؟ ( همین 2 گیگ رو میگم) نسخه کاملش کی میاد؟:mellow:
من که نسخه کاملشو دارم ، تا یه جاهاییش هم رفتم !نقل قول:
نسخه کامل 360 اومده؟ میشه در مورد بازی یکم توضیح بدی( تریلرو دیدم به نظرم خوب بود)نقل قول:
بله اومده بازی به صورت دانلودیه که من گذاشتم دانلود داره میشه اخراشه....منتظرم ببینم با چه چیزی روبرو هستیم....نقل قول:
بلاخرا تاپیک این بازیم بعد از 4 سال از انجمن اخبار بازی اومد به بازی های کامپیوتری ! هـــــــــــــی چقدر زود گــــــذشت.
یادش بخیر:40:
Excellent
بگم از کجاش بگم...!! : دی
گرافیکش رو بی خیال بشیم باقیش مثبته..
اول این که حس فال اوت شدید توش تزریقه.....پس همه چی فک کنم حله..
چند تا عکس از لوکیشن هایی بودن مییگرم میزارم دو رهم ببینیم
دوست عزیز کنسول شما جیتگ هست؟ یا همینجوری اجرا میشه؟ چون گفته شده بود از لایو باید دانلود بشهنقل قول:
خیلی بازی کردم ولی مثل این که طولانی تر از این حرفاست...
البته طولانی نیست چون ادم دلش می خواد به هر سوراخ سمبه ای بره و سرک بکشه...برا همین کمی به نزدیک شدن به پایان بازی لفتش میده
تا اینجا نکات مثبت بازی...:
1-حس و جو خاص بازی که می خوای پیگیر بشی
2-دوس داری گوش بدی ملت چی میگن دردشون چیه..
3-نوار استقامت بازی
4-تقریبا همه جا میشه رفت
نکات منفی..:
1-گرافیک بازی برا 10 سال پیش هستش
2-گیم پلی بازی با این که ادم رو درگیرمیکنه ولی خسته کننده میشه ، کنترلش کمی رو اعصابه مسیرهای بازی یهو شبیه Mirror Edge میشه چون اکثریت سیستم گیم پلی به پریدن و گرفتن اینور اونور هستش مثل انچارتد ولی کلا با رنگ قرمز معلومه و نصف بیشتر بازی به همین پریدن طی میشه
3-همین نوار استقامت فکر رو میگیره بازی طوریه که موقع گرفتن میله و دیوار رو فلان استقامتت رو به اتمام میره باید زود به یه جایی برسی که بتونی سرپا وایسی که اصلا برا من لذت نمیده من اصولا عادت دارم وایسما فک کنم
4-دوربین هم رو اعصاب هستش
5-نکات ریز منفی زیادی داره
اینم یک عکس از نمایی از بازی که گرفتم....
محتوای مخفی: کلا همه جای بازی ان مدلیه...البته فضاهای بیرونیش
سلام نه دوست عزیز جیتگ نیستش دانلود کردم..از لایو...نقل قول:
دوست عزیز کنسول شما جیتگ هست؟ یا همینجوری اجرا میشه؟ چون گفته شده بود از لایو باید دانلود بشه
واقعیتش من از جیتک ها خبر ندارم نمی دونم چجوریه سیستم کار کردشون
خب عليرغم چرت و پرتهاي زيادي كه Ubisoft در مورد كنسل شدن نسخه PC زد امروز اعلام كردن كه اين بازي ماه بعد (سپتامبر) براي PC هم منتشر ميشه.