خب یکی نیست به فروشنده بگه...ما که گفتیم نداره..چرا میزنین؟؟؟؟!!!!!!
Printable View
خب یکی نیست به فروشنده بگه...ما که گفتیم نداره..چرا میزنین؟؟؟؟!!!!!!
اگه مبین(پاتریس)بهت گفته داره ، حتماً داره :46: نگران نباش کارش درسته.نقل قول:
نمی دونم کجا ، اما یادمه یه جا خوندم که خروجی tv داره ، اما کابلش باهاش ارائه نمی شه ، اکثر گوشیهایی که خروجی tv دارن کابلش باهاشون نیست ، مثل امنیا ، فکر کنم پرو هم همینطور باشه.
نقل قول:
اسمش و که نمیدونم....ولی فکر کنم 3-4 تا برادرن...یکی از این 3-4 بهم گفت:31:
بابا کل دنیا میگن ندارههههههه....:19::19:
کابل پرو در دوبی 24 تومان قیمت دارم و برا امنیا در قطر 21 تومان.........ولی hd نداره....x1 نداره..
کابل پرو تو علاالدین فکر کنم طبقه 6 بود یه جا داشت میگفت 38 تومن!نقل قول:
عجب آدمهایی هستید کل ریویوهای معتبر دنیا می گن نداره شما هی بگید داره. آدم که اینقدر منطقی نباشه ندیده بودم. اه
اینم ریویو سایت Mobile Reivew
کد:http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-touch-hd-en.shtml
نقل قول:
عصبانی هستیااااا....:47::47::33::33::15::31::31: :19::18::18::10:
گردن ما از مو هم باریکتره...من کی گفتم داره؟؟....اگه خواستی یه سر بیا اهواز با هم بریم پیش طرف ملتفتش کنیییییییی!!!!!!!!:31:
آخه کی با تو بود دوست عزیز؟ به هیچ فروشنده ایرانی حالا می خواد نمایندگی هر زهرماری باشه اعتماد نمیشه کرد. از ماشینش گرفته تا کامپیوترش چرت میگن. از Mobile Review گرفته تا GSMArena تا Phonearena اینا میگن نداره تو کل جعبش که من دبی زندگی می کنم دیدم نداره همه میگن نداره اینقدر مشخصات عکس فیلم هست تو اینترنت از همه چیز این گوشی یه فروشنده اومده میگه داره اما کابلش نیست. مشکل ما ایرانی ها همینه..... ( منظورم تو نیستی دوست عزیزم )نقل قول:
بابا فروشنده ها همینن. تازگی رفتم n78 بخرم یه حرفای عجیبی درباره آپدیت میگفتن من حالا خودم همه رو درس میدم اون واسم میبافت دیدم حالیش نمیشه اومدم بیرون.
همشهری به طرف میگفتی اگه برام به تلویزیون وصلش کنی 50 تومن بیشتر میخرمش
در ضمن tv هم چیزه مالی نیست من n95 یکبار وصل کردم. راستی تابستون این گوشی رو تو کدوم جیبت میزاری تو اون گرما؟ امسال که جهنم بود سال دیگه رو خدا بخیر کنه.
به اینم توجه کن.
:11:..نقل قول:
آخه گفتی عجب ادمایی هستید..بعد فکر کردم با منی!:31:
به هر حال به پیشنهادم فکر کن...اهواز تا دبی همش 10 کیلومتره..با دست شنا هم می تونی بیای.."آباداان"!!