دایی تیم رو خراب کرده ! وسط زمین دست اماراتی هاست ! باقری نمیتونه اونجا خوب کار کنه ! ابروریزی شده !
ولی از روی رفاقت که با دایی داره , داره اونجا بازی میکنه ! بعد اونوقت علی کریمی رو با لجبازی از تیم کنار گذاشت !
دایی تیم رو خراب کرده ! وسط زمین دست اماراتی هاست ! باقری نمیتونه اونجا خوب کار کنه ! ابروریزی شده !
ولی از روی رفاقت که با دایی داره , داره اونجا بازی میکنه ! بعد اونوقت علی کریمی رو با لجبازی از تیم کنار گذاشت !
من که وقت خودمو نمی ذارم نیمه دوم رو نگاه کنم.حیف نیست بری ببینی فقط میزنن زیر توپ؟
میشنم یه دست بازی میزنم حال می کنم.الآن هم نیمه دوم شروع شده
راستی من نمی دونم وحید هاشمیان و زارع برای چی دعوت می شن تیم ملی؟چه کار شاخصی این چند وقته انجام دادند؟من خودم پرسپولیسی هستم اما خدایی آرش برهانی چی کمتر از رضایی یا هاشمیان سالخورده داره؟اصلاً آخرین گل هاشمیان برای تیم ملی چند سال پیش زده شد؟
به خدا من نمیدونم این دایی چرا اینقدر رو شانسه:2:
امارات قشنگ باید بازی رو 4-0 یا 5-0 میبرد! خداییش غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟
این بازی بود ایران کرد؟ با این بازی شاید تیم چهارم گروه بتونن بشن!:27:
کل بازی ورد و دعا داشتن میخوندن که نبازن به امارات:27:
يك بر يك به نفع ايران:31:
تیم ملی این مساوی رو مدیون باقری و رحمتیه!نقل قول:
باقری نمیتونه اونجا خوب کار کنه
اتفاقا هیچم به نفع ایران نیست ! امارات به سه تیم دیگه تو این گروه باخته بود ولی داشت ایرانو میبرد!:27:نقل قول:
يك بر يك به نفع ايران
خدا وکیلی شانس آوردیم.تیم اگه دست جلال طالبی بود بهتر بازی می کرد.حالا مگه میشه ادعای دایی رو جمع کرد.مطمئن هستم میگه در کل ما بهتر بودیم.
120% تائید میشه!نقل قول:
آره حالا میاد میگه شایسته برد بودیم:27:نقل قول:
خدا وکیلی شانس آوردیم.تیم اگه دست جلال طالبی بود بهتر بازی می کرد.حالا مگه میشه ادعای دایی رو جمع کرد.مطمئن هستم میگه در کل ما بهتر بودیم.
تو این چند سال بازی به این ضعیفی از ایران ندیده بودم!
در مجموع خیلی بد بازی کردیم ! ولی من فکر می کنم اگر از اول بازی از جوون هایی مثل معدنچی و غلام نژاد استفاده می کرد , خیلی بهتر بازی می کردیم و حتی بازی رو میبردیم !
واقعا نمیدونم چرا افرادی مثل ستار زارع به تیم ملی دعوت میشن ! دوره ی بازیکنانی مثل مهدوی کیا و هاشمیان ( !! ) هم دیگه تموم شده و باید بازیکنایی مثل جواد کاظمیان دعوت بشن به تیم ملی ...
رحمتی هم ستاره ی بازی بود و یک امتیاز رو مدیون رحمتی هستیم ...
کریم باقری هم خوب بازی کرد و با گلی که زد جواب محکم و قاطعی به منتقدین دعوت او به تیم ملی داد !!
تاکتیک علی دایی برای این بازی: 100 بار صلوات 1000 بار الله اکبر!
افتضاح بودیم.
چه بازی بود کردیم انصافا حقه اماراتی ها بودند پیروز بشند اگر ما رحمتی را نداشتیم چیکار می کردیم؟
تیم ملی به نظر من تحقیر شد.
هیچ تاکتیکی نداشتیم بازیکنانمون کاملا غریزی بازی می کردند.
خاک بر سر غلام رضا رضایی کنم اون دقیقه اخر چه گندی بود زد؟
با یک بغل پا توپ گل بود.
پنالت هم اصلا نبود!
کریم باقری در طول بازی زیاد خوب نبود به نظر من میل به حملش باعث شده بود نکونام در جلوی دفاع تیم تنها باشه و همین هم باعث میشد به دفاع بیشتر فشار بیاد.
اما تجربه ی کریم به داد تیم رسید من مطمئنم هرکس دیگری جای کریم اون ضربه را میزد توپ گل نمیشد.
پیروز قربانی با اینکه محبوب ترین بازیکن من در استقلال هست اما در این بازی خوب بازی نکرد کاملا مشخص بود که استرس داره و با ترس بازی میکرد.
با این شیوه بازی جلوی کره جنوبی به مشکل می خوریم.