با عرض سلام
p990i من مدتی هست که وقتی اهنگ داخلش می ریزم بیشتر از 230 یا 240 تا آهنگ ابدیت بیشتر نمیشه و بعد یه یرور میده
به نظر شما موشکلش چه است
ممنون
با عرض سلام
p990i من مدتی هست که وقتی اهنگ داخلش می ریزم بیشتر از 230 یا 240 تا آهنگ ابدیت بیشتر نمیشه و بعد یه یرور میده
به نظر شما موشکلش چه است
ممنون
من هر وقت گوشیمو روشن میکنم یا از حالت file transfer وقتی usb بهش وصل برش مدارم 3تا برنامه ئرخواست install شدن می دن
چی کار کنم که دی این 3تا خودبه خود نیاد؟
احتمالا این برنامه هایی که میگی ، قبلا نصب کرده بودی ولی Uninstall نکردی و پاکشون کردی و چند از فایلاشون توو مموریت مونده . میتونی گوشیتو وصل کنی به کامپیوتر و اطلاعاتت رو توو کامپیوتر نگه داری و مموریتو فرمت کنی و دوباره اطلاعات مورد نیازتو بریزی توو مموری . فایلهایی که میگم فکر کنم توو فولدرهای سیستمی هست .
من برنامه ی Animator رو روو گوشیم نصب کردم . ولی نقاشی که میکشی و بصورت انیمیشن درمیاره رو نمیتونم save کنم . یعنی اصلا گزینه ای نداره . راه حلی وجود داره ؟ یا این برنامه همینجوری !!
دوست عزیز به این فولدر توی مموری ات بری و تمام محتویات اش رو پاک کنی درست میشه.نقل قول:
private\10202dce
سلام
من وقتی گوشیمو روشن می کنم فکر می کنم یکم بیشتر طول میکشه تا بیاد بالا
راهی هست که سریعتر بیاد بالا؟
فکر کنم مموریت ویروسی شده باشهنقل قول:
گوشیتو و مموریتو وصل کن به کامپیوترت و ویروس کشیش کن ببین درست میشه یا نه
مشکل از یه سری هک هاست که حافظه رو یکم اشغال میکنه , با آپدیت بهتر میشهنقل قول:
با update همه چیزا پاک میشه راه بهتری نیست؟؟نقل قول:
بعد هکی نیست که standby برای p1 مثل w960 شه که وقتی واکمنو play میکنی و میری توی حالت standby یه حالت گرافیکی داره ؟
اپدیت وقتی خوبه که فریمور گوشی قدیمی تر از فریمور روی سایت se باشه وبا اپدیت سرعت وخیلی مشکلات دیگه حل میشهنقل قول:
ولی اگه حوصله اپدیت نداری فرمت اینترنال کن گوشی مثل روز اول میشه