باتريهاي جديد در ابتداي کارشون عمر لازم رو ندارن...بنابراين با چندين بار شارژ کردن مدت زمانشون بيشتر ميشه!
------
مهيار جان يا آقاي (romy007) ممکنه در مورد ساين کردن اطلاعاتي بدين؟
چه طوري انجام ميشه و بعدش چي ميشه؟
Printable View
باتريهاي جديد در ابتداي کارشون عمر لازم رو ندارن...بنابراين با چندين بار شارژ کردن مدت زمانشون بيشتر ميشه!
------
خوب اسمشو هر چی دوست داری بزارنقل قول:
دستت درد نکنه میشه تنضیماتو بگی
conection name باید مثل قبلی irancell-gprs باشه یا هر چی دلمون خواست میشه بزاریم ؟
Access point name چی؟میشه بقیه رو هم بگی
راستی علامت gprs تو این گوشی چیه؟ G هست یا مثلث برعکسه؟
acccss point : mtnirancell
یوزر نیم و پسور هم دست نزن ( نمیخواد )
حالا توی همون صفحه آپشن رو بزن و ادونس ستینگ رو انتخاب کن . network type رو روی ipv4 بزار بعد توی فون آی پی هیچی ننویس تا خودش توی کادرش بنویسه اتوماتیک ( automatic)
dns address : automatic
proxy serve: 10.131.26.138
proxy port : 8080
تموم شد .حالا برو توی وب و یه سایت وارد کن تا وصل بشه علامتش هم زیر آنتنت چشمک میزنه دوتا فلاش روبرو به هم هستند
اولشه . من هم وقتی گرفتم احساس کردم باتریش زود تموم میشه ولی بعد فهمیدم که بهترین باتری رو داره . نمره باتری جی 810 توی فون آرنا از 10 10 شده . ولی ان 96 نمره 4 رو گرفته . ان 96 رو دیگه چی میگی ؟نقل قول:
سلام دوستان
من هم حدود يك هفته هست اين گوشي را گرفتم واقعا گوشي زيباييه فقط يه سوال داشتم به نظر شما شارژ اين گوشي خيلي كم نيست طوري كه مجبورم روزي يك دفعه شارژش كنم
در غير اينصورت ممكنه باطري تقلبي باشه , راهي براي اثباتش هست؟
خوب شما باید توی سایت موبایلستان عضو بشی بعد یه تاپیک هست که سریال گوشیتو میگیره به سایت چینی میده بعد دوتا فایل بهت میده که برای ساین کردن برنامه ها باید ازش استفاده کنی .نقل قول:
mobilestan.net
من همه این تنضیماتو انجام دادن ولی وقتی میخوام کانکت شم بعد از یکدقیقه ارور :connection not availeble میدهنقل قول:
حتی اون علامت دو تا فلاش روبرو هم میاد
من الان سه روزه دارم همینکارو میکنم ولی بازم این ارورو میده
به نظرت از شبکست ؟خود شما تو این دو روز به اینترنت وصل شدی؟
سلام مهیار
این جی810 قیمت همین امروزش چنده ؟؟
میخوام بخرم
امروز 2شنبس
من 4 شنبه شاید برم علاالدین
البته اگه قیمت دقیق بدون گارانتی و با گارانتی مایکروتل رو بهم بدین شاید از همین سمنان خریدم
فقط توروخدا سریع
جی 810 اکثرن با گارنتی هستش و قیمتش هم 450 تومنه
خود پارس ماکروتل این گوشی رو میده 445 تومن که من رفتم توی مغازه گفتم 445 تومن قیمت دارم گفت من 440 تومن هم بهت میدم ( با گارانتی پار میکروتل).
راستش من امتحان نکردم توی این چند مدته ولی حدود یکی دو هفته پیش که میرفتم مشکلی نداشتم . سرعتش هم عالی بود .نقل قول:
من همه این تنضیماتو انجام دادن ولی وقتی میخوام کانکت شم بعد از یکدقیقه ارور :connection not availeble میده
حتی اون علامت دو تا فلاش روبرو هم میاد
من الان سه روزه دارم همینکارو میکنم ولی بازم این ارورو میده
به نظرت از شبکست ؟خود شما تو این دو روز به اینترنت وصل شدی؟
پس من 450 بگیرم خوبه دیگه ؟؟
مهیار چه چیزی تو جعبش هست ؟؟ کابل تی وی هست ؟؟
راستی مهیار شارژرش از این سوزنی هاست دیگه !! مثله سی260 !!
امروز رفتيم اين گوشيو واسه پدرم بخريم هيچ جا با گارانتي مايکروتل نداشت. فقط 2 جا با گارانتي متفرقه داشتن 440 هزار تومان.
چند تا سؤال:
1- G810 چقدر رم ميخوره؟ يعني رم Micro SD HC 4G يا 8 گيگ ميخوره؟ (عکس پايين)
2- سرعت مموري نسبت به U600 ؟
3- وقتي MP3 Player روشنه، ميشه عکسها رو ديد؟
4- باز و بسته شدن کشوييش مثل U600 فنر داره و نرمه يا مثل N95 بايد تا آخر هُلش بدي؟؟!!!!
5- عمر باطري نسبت به U600 ؟
6- معايب اين گوشي چيه؟ (به غير از اونايي که جي اس ام آرنا نوشته) (مغازه دار ميگفت چرا سامسونگ ميخواي، کسي نميخره، آنتن نميده!!!!!)
7- کجا ميتونم با گارانتي مايکروتل گير بيارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا. معلوم نیست کی این چرندیات میخواد از مغر این مغازه دارا بره بیرون!!نقل قول:
(مغازه دار ميگفت چرا سامسونگ ميخواي، کسي نميخره، آنتن نميده!!!!!)