سلام
اگه برای شما آرزو هست برای من خاطره شد
من کنکوری 87 بودم ونتیجه زحمت هامو هم دیدم
گفتم من هم مثل کسایی که همش در مورد کنکور نصیحت می کنن من هم چند تا از تجربه خودم رو بگم
در ضمن من ریاضی بودم
بچسبید به درس های تخصصی و ضریب بالا یعنی از همین تابستون
همین قبل از شروع پیش دانشگاهی تکلیف خودتون رو روشن کنید یعنی مثل سال پیش میخواد بچسبید به امتحانهای مدرسه یا میخواید واقعا برای کنکور بخونید
آره سال سوم مجبور بودی معدل بالا بیاری ولی امسال که پیش هستی باید درسها رو با صرف پاس کردن بخونی و اکثر وقتت رو بذاری روی تست خودم رو مثال بزنم معدل نهایی سوم من 18.65 شد ولی معدل کل پیش دانشگاهی من شد 10.92 و رتبه من تو کنکور شد 2358 یعنی به راحتی 5 شهر قطب قبول میشم
برای رشته ریاضی میگم وارد جزئیات درس گسسته نشید چون قطعا خیلی از وقت شما رو میگیره در ضمن شما گسستی که در کنکور میاد با گسسته ایی که امتحان تشریحی میدن زمین تا آسمون فرق داره
درس های پیش دانشگاهی یعنی هر ترم اون فوق العاده سنگین هست مخصوصا شیمی2 یا تمام هندسه تحلیلی یا دیفرانسیل 2 هیچ وقت شب امتحانی نباشید و اگه میخواد موفق باشید اینا رو تا قبل از عید سعی کنید قسمت زیادی از این هارو یاد گرفته باشید
خلاصه بگم کسی تو کنکور موفق هست که واقعا تلاش کرده باشه"کسی که روی همه چی حتی خانواده خط کشیده باشه "
یه توصیه هم بعدا میگم که الان جاش نیست که برای سر جلسه کنکور"قبل از پخش سوال ها " هیچ استرسی نداشته باشید
از همه مهمتر اینو بگم هر وقت نامید شدید بدونید واقعا شکست میخورید پس هر وقت زمین خوردید روی زمین غلت نزنید باید به سرعت ایستاد
رمز موفقیت در کنکور توکل به خداست " باور کنی"