سلامنقل قول:
پس عمومی ها رو چیکارش کنیم؟
سلامنقل قول:
پس عمومی ها رو چیکارش کنیم؟
okنقل قول:
واسه عمومي ها من ...
(ادبيات)هر چهارتا ادبياتا گاج سبز داشتم يادش بخير چقدر باهاشون حال كردم چقدر تو آزمون هاي قلم چي ادبياتو خوب ميزدم(تو كنكور وقت كم آوردم 70 زدم:41: ) گاج سبز عالييييي
(عربي)من شخصا عربيم داغون بود نه با گاج حال كردم نه با اياد فيلي.يه جزوه از معلممون داشتم كارمو راه انداخت(اما... يه كتاب پيش يكي از دوستام ديدم خيلي قشنگو با حوصله توضيح داده بود)رمزينه عربي(مخصوص كسايي كه عربيشون ضعيفه البته واسه توپ ها هم عاليه)
(معارف)فقط كتاب درسي و همراهش گاج سفيد 100%
(زبان)من زبانم بد نبود واسه همين حوصله خوندنشو نداشتم به همين دليل رفتم گاج سفيد گرفتم خودمو مجبور كردم تستاشو درس به درس بزنم تا فراموشم نشن.
البته اينا واسه مهر به بعده(غير عربي و زبان فارسي)
تو اين مدت اگه ديدين خيلي دوست دارين ادبيات بخونين برين سراغ يادگيري آرايه ها . واسه هر آرايه يه مثال خاص تو ذهنتون داشته باشين.
ديگه زياد حرف زدم باي :11:
یه کتاب اموزشی واسه جبر.خیلی مهمه ها داره شهریور میشه
فعلا دوتا درخواست هست که خیلی مهمه :
جبر
حسابان
دوستانی که اطلاعات دارن راهنمایی کنن لطفا
حسابانم که گفتم :
نقل قول:
واسه حسابان یه کتابی میخوام مثل شیمی مبتکران بهمن بازرگانی !
یعنی هم تست باشه هم آموزش .
حسابان محمود نصیری که عالیه...نقل قول:
در ضمن این کتابای 30 سال کنکور چه جوریه؟توضیح بدید
همینه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بهترینه ؟ دوستان لطفا نظرتون رو بگین :20:
سلامنقل قول:
مثلا کتاب " 30 سال کنکور فیزیک پایه " از سری کتاب های آبی قلم چی
تست های طبقه بندی شده درس فیزیک در 30 کنکور گذاشته ( شامل آزاد و سراسری )
یعنی شما در یه مبحث خاص یه سوال میبینی که مربوط به کنکور سال 57 و یه سوال مشابه دیگه مربوط به سال 87 ( البته این مثال بود سوال های نادری هستن که این چنین باشن ) البته من در کتاب " 30 سال کنکور فیزیک پایه " سوال مربوط به 35 40 سال گذشته هم دیدم ... ولی خب تعداد این سوال ها انگشت شمار .
این کتاب خاص و " کتاب 30 سال کنکور پیش " برای من خیلی مفید بودن :)
با تشکر مهران ...
فکر کنم درباره ی این قبلا تو همین تاپیک یه چیزایی نوشته بودم ،نقل قول:
من اینو داشتم ، خوبه ، سطحش بالاست ، حجمش زیاده ، سوالهای خوبی داره ; من کتاب دیگه ای واسه حسابان نداشتم واسه همین نمیتونم مقایسه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من نمی خوام قلم چی شرکت کنم میخوام سنجش برم فقط چطوره به نظرتون؟ بعد یه چیزی من الان روز 6 ساعت میخونم فقط هم درسای دوم با کلاسام پیش میرم .الان تیر تموم شده من از 15 شروع کردم و زیاد پیش نرفتم احساس میکنم تا اخر تابستون تموم نشه چکار کنم؟ تجربیم کمکم کنین. یه برنامه توپ میخوام دوستان
ممنون از توضیحاتتون:11::40:نقل قول:
آره خودشه .. فقط یه سی دی راهنمای تمرینات هم داره خواستی بگیری حواست باشه:20:نقل قول:
همینه ؟
من خودم کتاب آموزش حسابان عباس امیدوار رو داشتم که دو جلد داره ... البته از لحاظ سطح مطلب از محمود نصیری پایین تره .... ولی از دوستام کتاب نصیری رو که گرفته بودم خیلی عالی بود.:46: البته اگه نظر نهایی رو میخوای صبر کن تا soheilsmart بیاد بگه کدوم کتاب بهتره :40::27:نقل قول:
سنجش؟؟؟ مگه فقط 4 تا امتحان نداره؟(شاید هم من اشتباه میکنم) البته دوستان که میگن زیاد خوب نیست سنجش!!!نقل قول:
بچه ها من نمی خوام قلم چی شرکت کنم میخوام سنجش برم فقط چطوره به نظرتون؟