همیشه همینجوریه دیگه. وقتی نزدیک باشه خوبه. اما همین که یه ذره فاصله رو زیاد میکنم (مثلا 20 سانت) قطع میشه.
Fm rds همین قابلیتی که این گوشیها دارن و باهاشون میشه با موج fm یه آهنگی رو برای یه ضبط صوت بفرستی و اون پخش کنه.
Printable View
همیشه همینجوریه دیگه. وقتی نزدیک باشه خوبه. اما همین که یه ذره فاصله رو زیاد میکنم (مثلا 20 سانت) قطع میشه.
Fm rds همین قابلیتی که این گوشیها دارن و باهاشون میشه با موج fm یه آهنگی رو برای یه ضبط صوت بفرستی و اون پخش کنه.
نقل قول:
:18: بلوتوث ؟؟؟
من تا فاصله 3 - 4 متر هم فرستادم مشكلي نداشته ..
اون fm transmitter هست .....نقل قول:
سلام بچه ها.منم 5320 ای شدم.عاشقشم
خواستم بیام هم راجع به گوشیم بگم هم چند تا سوال از اساتید بکنم. یعنی بپرسم.
اول درباره گوشی
24/10/87 از خیابون جمهوری خریدم
با ضمانت اتصالات 167 با قاب آبی رم 1 شارجر ازین پهنا هدفن دو تکه با ابر گوشی سی دی و مخلفات دیگش
بارکد روی جعبه رو که میزنم میگه ساخت فنلانده!!!پایینش نوشته ساخت کره تحت لیسانس نوکیا فنلاند زیر باطریم نوشته ساخت کره!!!رقم هفتم و هشتمش 02 هست!!!یه جا خوندم نوشته بود این یعنی بدترین مونتاج نوکیا که تو امارات میشه!!!یه جا دیگه هم نوشته بود این در مورد گوشیای قدیمی صادقه!!!
فقط یکی به من بگه گوشیم کجاییه؟دچار بحران هویت شده بیچاره!!!
یه چند تا سوال دیگه داشتم.گوشی من رو اسپیکر بعضی مواقع خر خر میکنه.مال همه اینجوریه؟
بعد هم اینکه میخواستم یه رم بالا بگیرم.اگه 8 بندازم هنگ نمیکنه اگه مموری فول باشه؟4 چطوره؟
ممنون میشم جواب بدید
راستی اگه سوالی بود در خدمتن
یا 110
................
سلام دوستان
میخواستم بدونم مزایا و معایب 5320 چیه؟ از نظر امکانات نمیگم، منظورم از نظر سرعت و کارایی این حرفاست.
اگه میتونید با 6120 مقایسش کنید. تا اونجا که من میدونم امکانات هردو یکیه، فقط حافظه ی داخلیه 5320 بیشتره و با 5320 یه کارت 512
یا 1 گیگ میدن. از اونجا که گوشی رو واسه یه خانم میخوام و این گوشی از 6120 (به نظر خودش) قشنگتره فکر میکنم این مناسبتره.
ولی قسمت فنی گوشی رو سپرده به من تا من تصمیم بگیرم، و از سرعت و کارایی 6120 خیلی تعریف میکنن. نظرتون چیه؟
نقل قول:
پس بولوتوث گوشی یه مشکلی داره چون واسه من که اینطوری نی! ، با برنامه های مخصوص سند کردن فایل توسط بولوتوث هم یه امتحانی بکن ببیین مشکلت حل میشه یا نه....
فکر نمی کنم 5320 همچیین قابلیتی داشته باشه ، فقط توو قسمت رادیوش میشه به وسیله ی Gprs رادیوی شهرا و کشورای دیگرو شنیید....
نقل قول:
یادمه یه ماه پیش خواستم گوشیمو با Nokia Software Updater آپدیت کنم ، گفت از گوشیت یه بک آپ بگیر و Start رو بزن ، اما وقتی شروع به آپدیت شدن کرد بعده یکی دو دقیه error داد و خلاصه کار نصفه و نیمه موند...... شما از کجا چه جوری آپدیت کردی؟
واسه منم فقط در مورد بعضی از آهنگ ها وقتی صدای اسپیکر رو را تا آخر می برم خر خر مییکنه!...
سلام. فرم ویر گوشی من3.26 !!!
از آپدیت کردن چیزی بلد نیستم راستش یکم میترسم.اگه راهنمایی کنی ممنون میشم.
راستی در مورد اینکه گوشیم اصلیه یا تقلبی چیزی نگفتی.در مورد رم 4 و 8 هم نگفتین که هنگ میکنه یا نه !!!
سلام.در مورد 6120 اظهار نظر نمی کنم و فقط راجع به 5320 میگم.
من فکر می کنم با توجه به اینکه سیمبیان قوی تر و جدیدتری داره سرعت خیلی خوبی داره.البته در مورد رم 8 گیگ فول نمیدونم سرعتش چه جوریه
از نظر حافظه هم واقعا جالبه!!140 تا داخلی و ساپورت تا 8 !!!یه رم 1 یا 512 هم که فاب روشه!!!
من خودم خیلی به حافظه اهمیت میدم.چون خوره ی عکس و کلیپ و آهنگم !!!
ضمن اینکه ظرفیت باطریه 5320 با توجه به امکانات <<نسبتآ مشابه>> با 6120 کمی بیشره (5320=890 ma/h و 6120 = 820ma/h
تازه من فکر میکنم 890 تا برای 5320 خیلی کمه وای به حال 820 !!!
فارغ از همه ی ملاحظات فنی شما باید ببینی توقعت از گوشی چیه !!!
این قدر مقایسه نکنید هر گلی یه بویی داره.باید ببینی از گوشیت چی میخوای
آهنگ؟سرعت؟بازی؟امکانات؟دو ربین؟
ما در خدمتیم