گرافیک اون بیشتر شبیه به Grid میمونه ، امیدوارم حداقل در سطح اون باشه ، چون انجین Grid که انحصاراً مال شرکت Code Master هست خیلی قویه و DIRT رو هم با این انجین درست کرده بودند و هم GTR2 با این انجین داره نوشته میشه...
Printable View
گرافیک اون بیشتر شبیه به Grid میمونه ، امیدوارم حداقل در سطح اون باشه ، چون انجین Grid که انحصاراً مال شرکت Code Master هست خیلی قویه و DIRT رو هم با این انجین درست کرده بودند و هم GTR2 با این انجین داره نوشته میشه...
+من اميد وارم مثل PROSTREET نباشه البته عكس روي جلدش كه اينو نميگه
نه عزیزم به هیچ وجه اون شکلی نیست خیالت جمع.نقل قول:
من اميد وارم مثل PROSTREET نباشه البته عكس روي جلدش كه اينو نميگه
از عكسها كه به نظر مياد بازيه خوبي باشه
تا ببينيم خدا چي ميخواد
تریلر جدید نیومده ؟؟؟؟ اگه اومده بزارین حال کنیم دیه :d
نه فعلا تريلر جديدي نيومده ، آخري همون بود كه توي پست 134 گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تویه پست 141 خودم یه گیم پلی از بازی هست فقط مشکلش اینه که دانلود نمی تونی بکنی و باید آنلاین نگاه کنی ...نقل قول:
ولی رویه youtube هم از گیم پلی بازی یه چیزایی اومده که اگه youtube دانلودر داشته باشی کارت خیلی آسون می شه و دانلود هم می تونی بکنی !!! :10:
نقشه ی بازی فاش شد :
در بازی شما در نقش Luitenant Keller هستید.Keller وظیفه پاکسازی خیابان های شهر را بر عهده دارد او به مامور مخفی فدرال Chase Lyn کمک میکند.وظیفه نقش افرینی Chase Lyn را Maggie Q بر عهده دارد.او که در فیلم های هالیوودی زیادی بازی کرده است وظیفه نقش افرینی به جای Chase Lyn را در cut scene ها بر عهده دارد.
بازی با تعقیب و گریزی با پلیس های شهر Bay Area شروع میشود.نواری در پایین صفحه فاصله شما را از پلیس ها نشان میدهد.به این صورت که با نزدیک شدن پلیس ها به شما این نوار قرمز و با دور شدن انها این نوار ابی میشود.همچنین این نوار فاصله شما تا منطقه امن را نشان میدهد.شما در بازی میتوانید کار های دیوانه واری مانند drift و ترمز دستی کشیدن و چرخیدن را انجام دهید.در بازی یک سری مسابقات با همین موضوع وجود دارد.زمانی که شما از پلیس به مقدار لازم دور میشود شمارش معکوس شروع میشود با اتمام ان شما باید به chop shop برگردید.
اگر شما به اندازه کافی سریع نباشید پلیس جلوی شما را گرفته و شما طی یک صحنه سینمایی توسط پلیس دستگیر میشوید.نوعی دیگر از مسابقات در بازی وجود دارد که با نام Highway Battle شناخته میشود.در این سری مسابقات بازیباز وظیفه دارد با کمترین اسیب به خط پایان برسد.شما میتونید در این مسابقات با ضربه زدن به ماشین حریف او را از دور خارج کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جايي كه من اطلاع دارم..شخصيت اصلي بازي كه ما باشيم..هيچ هويتي نداره..يعني ما تو اين بازي يك كلمه هم حرف نميزنيم و طبق معمول قيافه مون هم نشون داده نميشه..نقل قول:
پس بازيكننده در نقش Luitenant Keller نيست...
تاكيد مي كنم ما در اين بازي هيچ اسم و نشوني نداريم..