آقا با صفحه كليدش واسه sms مشكلي نيست ؟؟
بعد ميشه sms فارسي هم فرستاد باهاش ؟؟ راستش تا حالا گوشي سيمبيان نداشتم //
Printable View
آقا با صفحه كليدش واسه sms مشكلي نيست ؟؟
بعد ميشه sms فارسي هم فرستاد باهاش ؟؟ راستش تا حالا گوشي سيمبيان نداشتم //
مسلما به راحتی گوشیهای ساده نیستش اما خوبه بهش عادت میکنی(اینجور که دیگران گفتند و اینجور که منم یه گوشی داشتم که تقریبا صفحه کلیدش توی این مایه ها بود)
بله میشه فارسی فرستاد
سیمباین خیلی خیلی خوبه وحال میده الان که جاوا دارم بدجوری حوس سیمباین کردم
با سلام ..من يك سالي هست كه 5700 دارم و راضي هستم..مخصوصا از فيلمبرداري كه با كيفيت mp4 ميگيره..ميخواستم بدونم ارزش داره...بفروشم و يه n78 بگيرم..ايا كيفيت فيلم برداريش مثل 5700 هست..البته ميدونم امكانات n78 بيشتر هست..ميخواستم نظر شما دوستان را بدونم...5700 من قرمز هست!!!
در اینکه فیلمبرداریش بهتر هست هیچ شکی نیستنقل قول:
5700 رو من داشتم اون با روزولیشن Qvga و با سرعت15 فریم میگیرفت و این گوشی با رزولیشن VGA و سرعت15 فریم میگیره که خیلی بهتر از 5700 هستش.
به نظر من اگه یه گوشی میخوای بخری یه چیزی بخر که خیلی بهتر باشه نظر من روی ان82 و یا 6220 هستش 6220 هم تو مایه های 5700 هستش یعنی یک گوشی ساده اما با امکانات بالا مثل فیلمبرداری vga با سرعت30 فریم .سبک و کم حجم داشتن جی پی اس و مثل ان78 سیستم عامل جدید نوکیا که روی ان78 هم هستش یعنی 9.3 .دوربین5 با فلاش زنون فکر کنم قیمتش 30 دلار از ان78 گرانتر باشه.
آقا كسايي كه دارن يكمي درباره gps اش بگن .زود وصل ميشه ؟؟ تو ماشينم راحت كار ميكنه ؟؟ :8:
سلام دوستان
یه سوال مهم و فوری دارم !
این چینیهاش از لحاظ کیفیت دوربین و قطعات و پخش موسیقی و ... فرقی با فنلاندیش نداره ؟
تحت لیسانس نوکیاس ؟؟ ارزش داره خرید چینی ؟
فکر نکنم این نو کیای چینی تحت لیسانس شرکت نوکیا باشه و قانونی تولید شده باشه فعلا گوشیای چینی معتبر فقط سونی اریکسون ها هستند ....توی فروم ها بخونی همه ازشون بد گفتن :41:نقل قول:
فکر شما اشتباههنقل قول:
و بزودی محصولات نوکیای چینی مثل تولیدات سونی اریکسون و...
جای محصولات فنلاندی رو میگیرن
الان تو هند محصولات نوکیا کارخونه هند عرضه میشه !
یک دقیقه طول میکشه تا ماهواره رو پیدا کنه. پس بدون مشکل.نقل قول:
نقل قول:
نوکیا و گوشی چینی ان 78 مشکوکه اما واقعیت داره.تایید میشه.
نوکيا n78 باضمانت اتصالات اينترنشنال: 395000 توماننقل قول:
نوکيا n81 8gb باضمانت اتصالات اينترنشنال: 350000 تومان
برای شما گزینه های خوبی هستند اگر هم خواستی بدون ضمانت 20 تومن از هر کدوم کم کن.دی