سلام من دیروز یه A1000IS کانن گرفتم.با توجه به اینکه لرزشگیرش فعال بود اما بعضی از عکسهای ایندور رو (حتی 1 دونه با فلش )رو مات میندازه .
من تو یه سایت انگلیسی خوندم یه چیزی مثل هک یا تنظیمات CHDk برای دوربین های کنن هست.میشه در مورد این توضیح بدین
Printable View
سلام من دیروز یه A1000IS کانن گرفتم.با توجه به اینکه لرزشگیرش فعال بود اما بعضی از عکسهای ایندور رو (حتی 1 دونه با فلش )رو مات میندازه .
من تو یه سایت انگلیسی خوندم یه چیزی مثل هک یا تنظیمات CHDk برای دوربین های کنن هست.میشه در مورد این توضیح بدین
منظورت از مات چیه؟ یعنی عکس تاره یا این که دچار کشیدگی شده؟نقل قول:
کشیدگی که نه ولی با کوچکترین لرزش اشیاه یا صورت آنشارپ میشه و واضح نیستنقل قول:
خودش تو حالتهای خودکار وقتی ایزو رو اوتو هست با اینکه فلش خاموش میکنم ایزو رو میزاره رو 80 که انتظار من این بود که با توجه لرزشگیر اپتیکال عکس های بسیار خوب درآد اما کوچکترین لرزش ها رو تو عکس بروز میده مجبورم ایزو رو بالا ببرم
یه سوال دیگه اینکه الان زیر LCD یه پرز دیدم این طبیعیه؟
نقل قول:
عجله نکنین و سعی کنین به دوربین مسلط بشین.لرزشگیر قرار نیست معجزه بکنه.سعی کنین لرزش دستتون رو کم کنین.از روش های صحیح گرفتن دوربین در دست استفاده کنین.
در مورد پرز،اطلاع ندارم.ترک هست یا فقط یه لکه؟
نقل قول:
-==========================-
سلام دوست من
مبارک باشه
1000D همیشه جزء دوربین های مورد علاقه من بوده ... افسوس می خورم که الان ندارمش ...
بهرحال دوربین بسیار خوش دست و زیبایی است و عکاسی با این دوربین واقعا لذت بخش است ... و تا جایی که می دانم با LCD نیز می توانید سوژه را مستقیم ببینید و عکس بگیرید در واقع Live View این دوربین موجب شد تا بسیاری از کسانی که آن موقع این امکان را نداشتند، از این دوربین استفاده کنند ...
لطفا یک نمونه عکس در شرایط نوری بسیار کم و بدون هرگونه ادیت و فقط کراپ شده (برای پایین آوردن حجم عکس) قرار دهید تا دوستان نمونه واقعی عکس این دوربین را مشاهده بفرمایند
متشکرم
کاویان
ممنوننقل قول:
این هم عکس پرز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز دوم دیدم
این که اصلا معلوم نیست. زیاد حساسیت به خرج ندین. هر چی که هست مهم نیست.
منم زیاد روش وسواسی نیستم ولی یه جا خوندم اگه گرد و خاک روی حسگر بره کیفیت عکس میاد پایین باسه همین پرسیدم نکنه از پرز بره تو قسمت های داخلی دوربیننقل قول:
یه سوال دیگه:شنیدم این دوربین های کانن هک میشه میخواستم بدونم چه جوریه.
ممنون
نه بابا حسگر دوربین تو قلب دوربینه. به این راحتی گرد و خاک نمی شینه روش. خیالت راحت.نقل قول:
هک دیگه چیه؟ واسه چی؟
میگن یه سری قابلیت های اضافی به دوربین میده مثلا کانن ها تا نشانگر وضعیت باتری نداره که بهش اضافه میشه :نقل قول:
کد:http://chdk.wikia.com/wiki/FAQ