????????????gerafiket chandeنقل قول:
Printable View
????????????gerafiket chandeنقل قول:
دوست عزیز لطف کن فارسی بنویس قانونه ....نقل قول:
????????????gerafiket chande
240 تومن
من بازی رو گرفتم انا نمی دونم چرا اجرا نمی شه . توی دی وی دی که کرکی نبود . از اینترنت هم که گرفتم کار نمی کنه .
اميرجان دو سوالنقل قول:
1. بازيت ماله كدوم شركت پخش بازي هست ؟
2. كرك هاي صفحات قبلي رو ميگي كه كار نميكنه ؟
سلام
من تا مرحله ی airfield رفتم خسته شدم.
راستی مولتی پلیر نداره؟
مال گیگا هستش . نمی دونم کرک صفحات قبلیه یا نه اما بازی اصلا توی دی وی دیش کرک نداشت .نقل قول:
من بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم . باید حتما به اینترنت متصل بشیم تا بتونه چک کنه . بعدش اجرا می شه .
من با سیستم :
MB : Asus P5Q-E
CPU : E8400
VGA : Asus EN9600GT 512 M
Ram : Corsair 2 Gig Dual
تونستم با جزئیات زیر به طور متوسط 40 فریم بگیرم .
1280*1024
No AA
Texture Quality : Enthusiast
Objective Quality : Mainstream
Shadow Quality : Gamer
physics Quality : Gamer
Shaders Quality : Mainstream
Volumetric Effects Quality : Enthusiast
Game Effect Quality : Enthusiast
Postprocessing Quality : Gamer
و بقیه جزئیات هم بر روی Enthusiast .
جالب اینه که با گذاشتن AA بر روی 2X به شدت افت فریم داشتم و متوسط به 27 فریم می رسید .
به هر حال یه خورده بازی که کردم ، شبیه به همون Crysis بود و البته زیبا .
manzuram gheymatesh nist ...........manzuram modeleshe...............rasti har kari mikonam nemitunam farsi tayp konam...........eshkal az windowse ?????????ya.............age kasi midune rahnamaiy kone mamnun mishamنقل قول:
نقل قول:
میشه بگید توی (very high خودمون)Enthusiast بدون aa چند فریم میگیرید تا ببینیم چقدر درباره روون شدن بازی نسبت به نسخه قبلی راست گفتند؟
با تشکرقبلی....
این یکی از crysis کوتاه تر بود. تو 5 یا 6 ساعت تموم شد.
کسی میدونه مولتی پلیر داره یا نه؟ تو منوش که چیزی نیست. پس یه سری تریلر قبل از اومدن بازی بود که مولتی پلیرشو نشون میداد. حالا که مولتی پلیر نداره.
yeki javabe manam bede................savab dare..................chetory mitunam farsi tipe konam????????????shift+alt ham migiram vali fayde nadare